Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

fredag 30. april 2010

Lille Ballerina...

Dagens bilde er min lille prinsesse som har kledd seg ut som en ballerina.



Liker kontrasten med det sukkersøte skjørtet & kronen på hodet og de ultrapraktiske litt saggete ullstrømpebuksene med antiskli. Litt sånn er hun også, kjempesøt og knalltøff på en gang. Glad for at små jenter i dag får være litt tøffe samtidig som de går kledt i pasteller og elsker å pynte seg!

I dag fant jeg en ny skjønn blogg som også har en herlig nettbutikk, ta en titt innom! Sweet Memories

torsdag 29. april 2010

Klippe & lime



Det er artig å legge merke til små detaljer og fine farger i bilder. -og å klippe og lime på data er jo nesten enda gøyere enn med saks og papir...og ikke minst såååå mye lettere å rydde opp etterpå! Dagens bilde er fra Akvariet i Bergen.

Inspirasjon til å klippe og lime litt igjen etter lang tids pause fikk jeg fra denne skjønne bloggen: En tid for alt

Dagens lille mirakel må være et lite optisk bedrag i bildet mitt ovenfor, det ser da vitterlig ut som det er en liten engel øverst i venstre hjørne? Utrolig pussig! Jeg gransket originalbildet for å sjekke om det var noen utformingsdekor på huset der, men det viser seg at skyggen av noen greiner i speilbildet til glasset som huset ses gjennom lager illusjonen. Bekrefter min teori om at små mirakler finnes overalt for den som legger merke til dem... ;)



REDIGERT: Søndag 12 februar 2012. Deltar med dette bildet i "Alt som er vakkert" sin mandagsutfordring. "Sett utenfra"

onsdag 28. april 2010

Blogg! Har man egentlig noe å melde?

Jeg har lenge strittet imot hele blogg-opplegget, men så har jeg etterhvert klikket meg inn på masse forskjellige fine blogger. Så ble jeg nysgjerrig nok til å prøve selv. Foreløbig er jeg bare helt forvirret over dette og prøver å finne ut hvordan det fungerer. Tenker på hva jeg kan skrive om, og om det eventuelt er noe interessant for andre å lese det jeg skriver.

Skal jeg bruke min egen interesse for andres blogger som målestokk så kan jeg i prinsippet skrive om absolutt ingenting og legge inn noen fine bilder så holder det ganske lenge :D Ting man lager og selger er visst også populært. Kanskje dette kan være et forum for alle de bøkene og tingene som ligger i kasser hjemme hos meg og venter på å få flytte til nye eiere rundtomkring? Tiden vil vise det. Nå er jeg hvertfall i gang! Mitt aller første blogginnlegg er skrevet, nå skal jeg legge til endel av de fine bloggene jeg har besøkt på listen min her inne, så får vi se om noen besøker meg tilbake. Kanskje noen av dem har tips som kan gjøre oppstarten enklere? Hadde vært supert med noen tips :)