Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 19. mai 2010

Søt smak av sommer...



Når sola skinner og VARMER som den har gjort i dag er det på tide med en smak på de søte røde deilige jordbærene! Riktignok de importerte...som ikke helt kan sammenlignes med ekte vare fra norske marker, men lukten er herlig uansett! Dette nydelige hjerteformede jordbæret fant vi i kurven fra Rema 1000 i dag. Dobbelt søtt :)

Våren er nå på hell og sommeren er rett rundt hjørnet, det ser vi på vakre blomster som titter frem overalt nå :) Fant denne nydelige rhododendronen ved skolen til poden i ettermiddag.

søndag 16. mai 2010

Hipp HURRA!



Ingen 17 mai er vel komplett uten noe godt å spise...så i kveld har jeg laget disse supergode muffinsene med smørkrem. mmmMMMMMMMmmmmm :) Som vanlig etter jeg ble mor er ikke alt klart enda ved midnatt 16/17 mai, men som regel kommer man på et vis ut av huset i nogenlunde tid likevel, om enn med sminkesakene i veska og hårbørsten omtrent hengende i håret. Bare ungene blir klare i tide så er det så som så med mor! ;D Nå må bare dette sørgelige været bli snilt innen feiringen tar til...

Ønsker alle en riktig god feiring av nasjonaldagen!

torsdag 13. mai 2010

Uerstattelige venner...



Min egen vri/lett omskrivning av en Facebookstatusmelding som går for tiden. Takknemlig og glad for at jeg har flere sånne venner, de er uerstattelige og HØYT verdsatt :) ♥ Muffinsene på bildet er mine hjemmebakte browniesmuffins, også høyt verdsatt, men i motsetning til vennene kan de lett erstattes ;)

Oppskriften til browniesmuffinsene er som følger:

3 dl sukker og 2 egg mikses
Tilsett 100g smeltet blå soya (jeg bruker melkefritt smør, men erstatt med eget valg)
så blander man inn 2 dl hvetemel, 3 ss bakekakao og 1 ts ekte vaniljesukker.
Stekes i 13 til 15 minutter etter hvor seige man vil ha dem. Jeg får 20 stk og steker i 15 min i min gamle skrapovn. hehe.

Oppskriften fant jeg i sin tid hos Kakemonsen

mandag 10. mai 2010

Forvirret maivær...



I morges våknet vi til et melisdryss utenfor...er det mulig??!! Denne våren har virkelig vært helt usedvanlig skiftende selv til Bergensvær å være! Nå er det visst enda mer snø i vente...ufattelig. Men har opplevd sludd på 17mai her i byen før, så vi kler oss for alle eventualiteter så skal vi nok uansett få feiret både konfirmasjon til helgen og 17 mai et par dager etter :)

søndag 9. mai 2010

Endelig skikkelig VÅR!



I dag var det endelig 5 herlige timer helt for meg selv hjemme, og den tiden ble blandt annet benyttet til å lakke neglene på tærne og fingrene i sommerlige farger. :) Tåneglene fikk Nr. 170 Depend. En blank litt knall men samtidig dus blågrønn farge som minner meg om sjøen om sommeren når solen speiler seg i den. Fingerneglene fikk Nr. 42 Depend. Lys ferskenbeige og veldig sommerlig den også, litt sukkerspinnfølelse da den er matt men samtidig skimrende. Løftet hele humøret flere hakk!

Etter å ha pyntet undersåttene måtte jeg bare bytte ut mine etterhvert slitne UGG gulltøfler kjøpt hos Brandos med fjorårets på-tampen-av-sesongen-skosalg-ecco sandaler :) Ikke helt tilfeldig at de matcher den nye neglelakken selvsagt. Har dilla på alle nyanser av blågrønt for tiden. Nå håper jeg på fin vår fremover. Fønvinden som pleier å være i mai er visst satt på "kald luft" så langt... men satser på at våren blir til sommer veldig snart!

lørdag 1. mai 2010

Summende vårtegn...



En lubben liten humle klatrer forvirret ut av vintervissent gress og det slår meg at det er flere farger i "pelsen" enn bare sort og gult. Her er et lite utdrag av alle fargene :)

Har også funnet en ny og inspirerende blogg i dag, Manias Mange fine syoppskrifter, blandt annet til onepiece som jo er svært så populært om dagen! Om jeg får pakket ut symaskinen min og gjort noe fornuftig med den snart, gjenstår å se... ;)

Manias har også give away, og DET liker vi :)