Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

mandag 28. februar 2011

Billig morro!

Nationalmuseet i København, som ligger et steinkast unna rådhusplassen, er en skattekiste, med alle sine fantastiske utstillinger, men også fordi det er GRATIS adgang. Vi koste oss der i timesvis den siste dagen av Københavnturen før vi dro videre med tog over Øresund til Sverige.


Min sønn, ridderen! Børnemuseet er en egen avdeling i Nationalmuseet hvor man får lov til å ta på ting, kle seg ut og lære om gamle dager, Skolegutten elsket det. Det var også veldig spennende å få titte på ekte mumier fra Egypt.


Museet har en fantastisk utstilling av dukkehus som er helt unik, den må man ha med seg. Utrolig mange flotte detaljer, man blir helt imponert over alt det arbeid som må ligge bak disse husene med alt sitt innhold.


Vel fremme i Sverige (130 DKR for en voksen og ett barn med toget) blir vi godt tatt vare på, deilig te og hjemmebakte kanelbullar til levende lys er veldig koselig.


Mens vertinna leverte sine søte små i dagis (barnehagen) så ropte Skolegutten til meg der vi satt inne på kjøkkenet og mumset kanelbullar. SE MAMMA! Jeg tittet ut, og der på plenen satt verdens søteste lille kanin! De er ville her nede i sydsverige og hopper visstnok titt og ofte innom. Veldig stas!


Litt tid til sightseeing i byen Malmö ble det også i dag, der så vi dette landemerket, skyskraperen Turning Torso. Meget spesiell!


I kveld drar vi hjemover for å fortsette vinterferien, mettet på inntrykk og med ønske både fra liten og stor om å dra en tur hit snart igjen. Deilige Danmark og skjønne Sverige, vi trives kjempegodt begge steder.

lørdag 26. februar 2011

Stjerner og planeter

Dagen startet med en "liten" brunch på Skoleguttens nye favorittspisested, Hard Rock Cafe.


I dag gikk turen til Planetariet! Veldig spennende å få lære mer om både stjerner, planeter og dinosaurer (!!??!!) Det er fascinerende å sitte under den store kuppelen i IMAX-salen og få stjerner og planeter (og skumle dinosaurer) midt i fleisen med levende 3D. TIPS: Poden har BR-kort og det gav hvertfall nå som vi var der GRATIS inngang for barn. Vi fikk også litt rabatt fordi en av utstillingene var under omarbeiding, så det kom kun på rundt 100lappen for oss begge to, da fikk vi se en film i den store salen og to filmer i den lille salen, samt tilgang til utstillingen. Vi var der i ca. 3 timer.


Souvenirshopping er en utfordring på mikrobudsjett, men når min sønn vil ha hele verden så får han den! -til en ikke-så-svimlende sum av 20 DKR.


Selv nøyde jeg meg med en colasaftis som var det eneste som det migrendedunkende hodet mitt ville ha. Hvorfor skal man ikke få slippe unna sånt i ferien da? Irriterende!!! Notat til meg selv: Ta med smertestillende, alltid!!! *au au au*
Gratis te i resepsjonen på hotellet er en god ting, det varmer godt etter den iskalde Københavnvinden. Sola var fremme i dag så det var faktisk en deilig følelse av vår!


Ønsker dere alle en god og migrenefri lørdagskveld, her går turen snart til Hard Rock Cafe igjen. Prøvde å foreslå en kinesisk resturant men nei. "Eg vil ha Rock'N'Roll, Mamma!!!" Jaja, så får han det... ;D Når sønnen er happy, er jeg happy!

fredag 25. februar 2011

♥Køben♥

Herlige, etterlengtede vinterferie! Her er noen glimt av hva vi har tatt oss til så langt...

Fant verdens deiligste lille konditori i dag med noen vakre og velsmakende lekkerbiskener i disken...dette kommer jeg til å lage et helt eget innlegg om etterhvert.


Krympede hoder hos Ripleys Beleive it or not...fascinerende og superekkelt!


Skolegutten blir en liten knøtt ved siden av verdens høyeste mann utenfor Guiness World of records museeet.


Og meg med verdens største muffins! Nam!


Notat til meg selv: Neste gang jeg drar til København, ikke ha kr. 0 i shoppingbudsjett! Å kikke inne hos Søstrene Grene er slemt mot seg selv når man ikke kan handle noe *sikle*. København er bare et shoppingmekka! Må tilbake hit en gang lommeboka er full.

Ønsker dere alle mine gode lesere/følgere (nå 82 stk. Jippi!) en riktig god helg *♥*

torsdag 24. februar 2011

Pakker i posten :)


Ja nå har jeg de siste dagene sendt et utall med gaver i posten til min kjære lesere og følgere, samt noen Gi-Det-Videre gaver. Og i dag var det min tur til å få pakker i posten.

Den første pakken inneholdt den nyyydelige kjolen sydd av Marianne med bloggen Hverdagslykke som jeg vant i auksjonen SsSsS Lille Design hadde til inntekt for Stine Sofies Stiftelse. (Vi fikk inn 50.000! yey!)


Sammen med den kjempeskjønne kjolen fikk jeg også et skjønt hjerte, åh ble jo helt rørt, sååå nydelig. Tusen hjertelig takk Marianne! Annedukken min fikk prøve kjolen på, litt stor men åh så fin! Gullet kommer til å elske å kle på dukken den kjolen.


I den andre pakken fikk jeg min aller første Pay It Forward gave, jeg har meldt meg på hele 5 PIFs her i Bloggeland og dette er den første gaven jeg har mottatt, så det var kjempespennende! Tusen hjertelig takk til Fiolkransen for en aldeles HERLIG gavepakke til meg, den var bare helt midt i blinken.


Skjønne servietter, to karameller (den ene spiste Skolegutten opp så fort at jeg ikke rakk å ta bilde av den engang), en fin stein med mottoet "Carpe Diem" (Grip Dagen) som alltid er greit å bli minnet på, og så, sist men ikke minst: En Green Gate skål! Så nå er jeg offisielt innehaver av Green Gate produkter...som jeg har skjønt er så godt som et MUST for en blogger...hihi! Aldeles nydelig er skålen, og den passer så fint sammen med noen kopper jeg har fra Kremmerhuset også. Takk og mange takk Fiolkransen!


Det at jeg nå fikk denne PIF gaven medfører selvsagt at 3 nye skal få en gave av meg, og samtidig forplikter seg til selv å sende ut 3 gaver til noen av sine egne lesere/følgere på sin egen blogg. Så om DU har lyst til å være med, skriv en kommentar under dette innlegget, og spesifiser at du vil være med på PIF. (De tre første som melder seg får være med) Andre som kommenterer og ikke nevner PIF får slippe å være med selvsagt.


Til sist i dag lurer jeg bare på en ting: Er det noen som har noen gode Københavntips? Gode kafeer, gode severdigheter, gode bruktbutikker eller andre rimelige/spennende butikker som kan passe å titte innom på en lavbudsjett knapper-og-glansbilder-ferietur???



Deltagerne i denne PIFen blir Ingunn, Anne og Mette! Om det er andre som vil være med kommer det nye sjanser, for jeg venter på 4 PIF gaver til, og når de kommer blir det ny mulighet, bare å følge med videre :)

onsdag 23. februar 2011

14 dager til gavedryss...



Det er vel på tide å avsløre hva den mystiske collagen med glimtene av gavedrysspremier inneholdt? Får håpe noen av disse tingene frister...det er enda to uker til trekning, så har du ikke meldt deg på enda, klikk deg frem til gavedrysset via linken øverst til høyre på bloggen.












Snille Grobu-Mimmi har gitt en nydelig heklekurv til dette gavedrysset, maken kan du finne i mange fine farger på Grobutikken, salgsbloggen til Mimmi og Kali. Ta en titt innom, mye fint å finne der av både brukt og hjemmelaget.

Dronningen av altmulig!

Det er meg, det! -Hvertfall ifølge Huldra som har vært så snill å gi meg den awarden og utfordringen som hun selv fikk av Namaste - Kreativ♥Impulsiv.


4 ting jeg har gjort i dag:
*Tatt rundt 40 telefoner på jobben. Puh! Travle dager for tiden...
*Tatt bilder av masse gavedryssgaver som snart kommer i eget innlegg...
*Pakket inn de to siste PIF gavene, juhu!
*Vunnet først 40 kr på et Flaxlodd så 60 etter å ha byttet i 2 nye lodd..
Jeg stod i kø på Narvesen for å kjøpe et frimerke for å sende en wallsticker fra nyttårsgavedrysset, så spurte damen bak disken mannen før meg om ikke han skulle ha seg et VMFlax, det hadde jeg aldri hørt om før så ble nysgjerrig. Mannen så nei, og da MÅTTE jeg jo kjøpe et for å se om han snøt seg selv for premie, og det gjorde han jo! HAHA! Lure meg..spent på om se om jeg vinner noe på de neste loddene da. For de 60 jeg vant kan jeg jo få 3 nye lodd. *drømmer om storgevinst* hihi!

4 ting på ønskelisten min:
*LOTTOMILLIONER for å kjøpe egen bolig
*Mindre vondt i kroppen
*Mer ro i sjelen
*Fred på jord

4 ting jeg liker dårlig:
*Egoister som setter egne behov foran barna sine. Få dere en tarantella eller noe isteden, djiiizes!
*NAV -8 år med frustrasjoner, begeret er MER enn fullt.
*Utleiere som sier de vil leie ut for langtid og så plutselig skal selge etter et år eller to! *ARGH*
*Å finne ting på salg som jeg har kjøpt til fullpris. (100% Sunnmørsk blod...)

Jeg ønsker å gi både awarden og utfordringen videre til disse 4 bloggerne:

Prydelig, hun kan så mye rart, det er alltid spennende å se siste prosjekt.
Tyrifryd for hun er full av fikse ideer og hun fikser sine ideer selv!
Sukkertøy for øyet, hun er en daglig kilde til inspirasjon og glede, og man får lyst til å spise opp bloggen. Nam!
Draumesidene er stappet med lekre bilder og spennende GDS prosjekter. (Gjer Det Sjølv)

Det er helt frivillig å ta imot awarden og utfordringen. Noen har awardfri blogg og det respekterer jeg, men vit at dere blir satt pris på og gi dere selv en god klem fra meg.

Det er SÅ GØY å få takkemeldinger fra alle som har fått gavene sine fra nyttårsgavedrysset og februarlotteriet :) Blir superglad når dere blir glade, smiler fra øre til øre jeg. Sender dere alle mange gode klemmer. ♥

tirsdag 22. februar 2011

Sliten

Denne lubne lille flua koste seg i sola den dagen vi ryddet i glassverandaen, et sikkert vårtegn!


Hvor skal man hente krefter og energi fra når det ikke er så mye som en smule igjen? Bloggeland såklart! :D En kjapp titt innom her så får man litt påfyll, det er herlig! Hektiske dager på jobben i dag og i morgen siden nesten alle er på kurs og vi er 4 stk. som skal jobbe for 10. Puh! Ganske ør i toppen etter over 50 tlf.

I morgen skal takstmann komme hit og vurdere leiligheten. Visningene begynner rett etter vinterferien, så ferien som vi har gledet oss til går vekk i rydding og sortering, festlige greier gitt! Men men, sånn er livet! Ikke funnet noe nytt sted å bo enda, så får bare følge med og krysse fingrene fremover!

I forgårs, i går og i dag har jeg pakket gaver fra nyttårsgavedryss og februarlotteri, og nå gjenstår kun 2 PIF gaver så er jeg ajour med alle utsendelser. Det er kjekt :)
Så håper mange av mine bloggevenner får en hyggelig liten overraskelse i postkassen disse kommende dagene. Dvs. så overraskende er det jo ikke, alle vet jo at de har vunnet og stort sett hva de har vunnet. Åja, og så er det bare en og en halv uke til neste trekning...noen som gleder seg?

Her er en titt på noen av premiene som kommer til å deles ut. Jeg kommer til å gjøre det sånn at de som først ser at de har vunnet får velge premie først, så det kan være greit å følge nøye med når trekningen skal foretas...man kan melde seg på frem til kl.21 om kvelden den 8 mars. Linken er øverst til høyre på bloggen. Lykke til!

mandag 21. februar 2011

Pusterom

Har ikke egentlig tid til å blogge i kveld, dette innlegget er kun et lite pusterom.
Må få pakket de siste gavene fra nyttårsgavedryss, februarlotteri og Pay It Forward :D Var på posten med ørten kovolutter i dag, og nå håper jeg å få de siste avgårde i morgen.

I dag tidlig var det så vakkert ute, knallblå himmel og sol er ganske flott etter en altfor lang vinter! Det er fortsatt kaldt og snøen ligger, men det føles mer som vår når sola titter frem.


Mine to søte små med hver sin "pels"lue. Gullet har arvet storebror sin, deilig og varm 66North lue fra Island og Skolegutten har arvet Bestefar sin. En god og varm lue min far kjøpte når han var på Svalbard tidlig 70tall. De er som to små bamser med de luene på. Selv om det ikke er ekte pels på noen av de så er de myyyyke.

søndag 20. februar 2011

En sniktitt...

Det er bare et par uker til neste trekning av giveaway...så tenkte jeg skulle gi dere en liten sniktitt på noen av premiene som vil bli delt ut da. Gratislotteritrekningen og Følgertrekningen vil bli gjort samtidig den 8 mars.


Noen av tingene på bildene er også ting som blir sendt ut nå som Pay-it-forward gaver og de hemmelige følgerpremiene for februarlotteriet.
Blir dere nysgjerrige? Lurer på om noen klarer å gjette hva noe av dette er? Det kommer snart et innlegg med fasit ;)

I kveld skal jeg ENDELIG pakke gavene fra nyttårsgavedrysset & februarlotteriet, og noen PIF gaver så i morgen blir det mange brev og småpakker for posten å håndtere :D

Nå er det snart avgårde til visning på en utleieleilighet vi kanskje kan tenke oss...spennende! Er fortsatt litt i sjokk over at vi må flytte igjen, og det veksler mellom optimisme og stå-på-humør og bekymret fortvilelse, men med hjelp fra gode venner klarer man det meste! Ønsker dere alle en god søndag, takk for alle oppmuntrende ord de siste dagene, det betyr ufattelig mye! -og det å ha mange inspirerende blogger å støtte seg på er viktig i den kommende tiden. Takknemlig for det og glad i dere alle sammen ♥

fredag 18. februar 2011

Gleder i hverdagen

Det er rart hvordan små ting som å vinne fine premier i Giveaways her i bloggeland kan gjøre en litt uggen dag eller uke så mye bedre. Jeg blir alltid superglad når jeg vinner noe, det er samme hva det er, stort eller lite, men den følelsen at HURRA, det ble MEG som ble den utvalgte, den er bare såååå deilig!

Siste dagene har jeg vinnet 3 ting i ulike giveaways, først vant jeg den fine koppen hos Jeanettes kreative utbrudd, den vant jeg på selveste morsdagen, noe som var helt sprøtt, iom jeg satt der aleine og var litt trist fordi jeg ikke fikk feire med barna mine, og så fikk jeg en sånn gladmelding! Og enda viktigere så minnet Jeanette meg på hvor utrolig heldig jeg er som får tilbringe så mye tid ellers med mine skjønne barn, og DET var nesten det beste med den premien ;) Jeanette du er bare knuppetiknuppen!!!


-Lite visste jeg jo da at den koppen kommer klart til å bli favorittkoppen min i de kommende ukene med uvisshet rundt flytting og slikt, da er det VIKTIG å bli minnet på nettopp det koppen har som budskap: KEEP CALM AND CARRY ON! Så hjertelig takk til Jeanette, for koppen og for påminnelsen om hvor heldig jeg er som har mine søte små.

Så gikk det ikke lange tiden før jeg var så heldig å vinne igjen, denne gangen hos søteste LykkeLise! Hele 3 deilige numre av det supre magasinet Bolig Pluss! Wow! For det første så sparer hun meg for litt penger (jeg er jo bladoman og kjøper alle numrene vanligvis, men nå får jeg litt ekstra kr. til å putte inn i flyttesjauen som sannsynligvis kommer...) og for det andre så er det jo SUPERT med litt inspirasjon til en evt. ny bolig, så hjertelig takk til deg LykkeLise!


Men gledene slutter ikke der...i dag tidlig, fortsatt litt nedfor etter meldingen i går, får jeg en koselig hilsen fra Maias lille verden, at jeg har vunnet trøstepremie, frisk og fin shampo og balsam, ikke bare det, men akkurat den shampoen&balsamen har egenskapen "Strenght infusing", og er det noe jeg virkelig trenger nå så er det jo litt påfyll av styrke! Love it!


Er det noe jeg vet så er det at gode venner er det mest verdifulle man kan ha, så vel er jeg en fattiglus, men på gode venner (både her i bloggeland og i virkelige livet) så er jeg STEINRIK! Glad i dere alle sammen ♥

PS! Håper vinnerlykken smitter over på lottokupongen min i helgen...hihi!

Og hvis DU vil vinne, bli med på mitt GRATISLOTTERI med trekning 8 mars. Link øverst til høyre. Jeg har begynt å handle inn gaver...mitt neste innlegg blir om premiene så følg med ;)

Bildene i innlegget er lånt fra giveawaysene jeg har vunnet.

torsdag 17. februar 2011

På flyttefot?

I dag fikk jeg telefon fra utleier om at han vil prøve å selge leiligheten vi nå leier. Vi har bodd her i to og et halvt år, og grunnen til at vi flyttet hit var at eieren av leiligheten vi leide før ville selge, får litt deja vu her! Jeg var 8 mnd på vei med Gullet den gangen og vi måtte flytte vekk fra barnehagen til Skolegutten, så han måtte begynne på en ny skole her vi bor nå og ikke samme sted som han gikk i barnehagen slik han opprinnelig skulle.

Nå er vi etablert her, Gullet i barnehagen og Skolegutten på skolen sin, det er bare SÅ ufattelig kjipt om vi nå må finne oss et nytt sted å bo IGJEN. Jeg har flyttet 29 ganger i livet mitt, og er møkka lei! Så hvordan jeg skal få snudd dette til noe positivt for oss det lurer jeg litt på. *sukk*


Noen av stedene jeg har bodd...

Jeg har den instillingen at ting som skjer oss i livet på godt og vondt ikke er tilfeldig, men jeg tror heller ikke at noe som helst i livet er selvsagt, man lærer selvsagt noe av alt man går gjennom, men det er ikke alltid man er like motivert for endring.

Vi har ikke formelt fått noen oppsigelse, da utleier vil "prøve" å selge først, så jeg kan faktisk egentlig teoretisk sett bare ta det helt med ro og vente på om et evt. salg går i orden først. (og håpe at leiligheten ikke blir solgt...)
Men i mellomtiden blir det likevel masse arbeid med ordning i leiligheten, klargjøring for fotografering, være beredt til ørten visninger på forholdsvis kort varsel etc. For å si det sånn, jeg er i jobb og har 2 små barn, det er ikke akkurat sleiket her sånn til daglig. Kjenner stresset bare knyte seg innvendig bare ved tanken!!! BLÆH!!! Skulle gjerne brukt det lille av energi og tid til overs jeg har til helt andre ting. :(


Skolegutten har hvertfall ikke lyst til å flytte!

Jaja litt deprimerende innlegg i dag, men det hjelper nå litt å få bitche litt om det hele :D Krysser fingrene for en saftig milliongevinst i lotto så jeg kan kjøpe min egen bolig!!! -og på den positive siden...tenk å få innrede et nytt bosted ;) Det er jo alltid like spennende!

onsdag 16. februar 2011

Ååååååh!


Ja det var den lille prinsessa sin første andektige kommentar når ho kom hjem i dag og fikk se de nye skoene sine... Det var full klaff! Klampret rundt på parketten "klikk klakk klikk klakk" og ville aldeles ikke ta de av igjen.
"HA PÅ HEJE TIDEN PJISESSESKO!"

Fikk aller nådigst lov til å ta de av når det ble leggetid, og godt var det, for det ville nok blitt vel trangt med pysjamasfot i skoa selv om de er et par nr. for store.

For de som lurer på hvor man får tak i disse herlighetene så er det Accessorize. (249 kr.) Bildet under her er lånt derfra, for de som vil ta en nærmere titt, klikk på bildet så kommer du til hjemmesiden til Accessorize.


Ble ikke rare bloggerunden i kveld heller gitt...timene flyr! Kanskje i morgen??? Har fått tittet innom noen få hvertfall...

tirsdag 15. februar 2011

Nye sko

Det bor ei lita prinsesse her i huset, og ho skal få seg nye finsko.

Rettere sagt, ho har fått nye finsko...disse har jeg sett på lenge og endelig hadde de den minste str. 7 (tilsvarer ca.24) inne i herlig prinsessegullglitrende farge.


De vil nok bli brukt mest til utkledning da de er litt store i str. og jeg er noe skeptisk til høye hæler på slike små damer, men på den annen side har hun klampret rundt i _mine_ sko med høye hæler rett som det er, så jeg er ikke så veldig bekymret!


Selv om prinsessa er ei nokså vilter guttejente til tider så elsker ho å kle seg ut med smykker, armbånd, skjerf og hodepynt, og er veldig opptatt av sko, så jeg gleder meg til å hente henne i morgen så ho får prøve de flotte nye gullskoa sine.

Ser for meg at de blir nydelige til pynt på rommet hennes også. De er myyye finere i virkeligheten enn på disse dårlige bildene. Trenger virkelig nytt kamera!!!


Det er hektiske dager for tiden, liten tid til blogging, så ligger etter på bloggerundene, men får se i morgen kveld om jeg får tid til å oppdatere meg litt hos dere alle sammen. Kurs på jobben i 2 dager, så da er det ingen PCtid på dagen, kun om kvelden etter Gullet er komt i seng. (Kanskje med sine nye gullsko på...)

søndag 13. februar 2011

Bambikjole ♥

Heldige meg! Nå er auksjonen 8XS til inntekt for Stine Sofies Stiftelse over, og jeg var så heldig at MITT bud var det vinnende på denne nydelige kjolen :)


Håper Marianne tilgir "stjelingen av bildet" ;) Denne kjempesøte kjolen er nemlig laget av flinke unge damen med bloggen Hverdagslykke. Den er for liten til snuppa mi, men ho skal få den til dukken sin, som trenger nye dokkeklær pga en liten vannskade på rommet sitt hvor vi måtte kaste stort sett alt av dukkeklær :(

Mine to auksjonsobjekter som jeg donerte fikk inn henholdsvs 9 og 4 bud så det ble noen kroner til auksjonen, så det var jo kjempekjekt!



Tilsammen har denne fantastiske auksjonen dratt inn over 40.000 kroner! Det er HELT FANTASTISK! Takk for innsatsen alle som har bidratt! Og hatten av og flagget til topps for SsSsS Lille Design som dro auksjonen i gang. Dere er ubeskrivelig gode ♥

Gratulerer med dagen!


Dette bildet er tatt av en venn av meg, Are Thunes Samsonsen, og det er hans Copyright. Bildet er av min sønn som nå er snart 8 år, og ble tatt når han var få uker gammel. Vil du se flere av de fantastiske bildene hans, klikk HER.

Gratulerer så mye med dagen i dag, alle som er mødre, alle som er blivende mødre, og alle som ønsker å bli mødre! Det er verdens vanskeligste jobb, men også den best betalte, siden lønna er ren kjærlighet!

Deler noen sitater med dere, noen til ettertanke og noen kun til underholdning :)

I det øyeblikket et barn blir født, blir også moren født. Hun har aldri eksistert før. Kvinnen eksisterte, men aldri moren. En mor er noe helt nytt.
-Rajneesh-

Det å være småbarnsmor er det mest rocka jeg har vært med på.
-Kari Bremnes-

En hvilken som helst mor kan enkelt gjøre jobben til flere flygeledere.
-Lisa Alther-


Av og til er en mors styrke sterkere enn naturkreftene.
-Barbara Kingsolver-


En mor er en person som ser at det bare er fire kakestykker til fem personer, og som resolutt bemerker at hun aldri har likt kake.
-Ukjent-

Ingenting kan måle seg med gleden over det å være mor - når barna er sovnet.
-Ukjent-

Å være heltidsmor er en av de best betalte jobber ... siden betalingen er ren kjærlighet.
-Mildred B. Vermont-


Dette skiltet henger i gangen min :) I dag er jeg alene på morsdagen, barna har pappahelg begge to, og min egen mor er i syden så feirer ikke med henne heller. Men selv om jeg ikke får feiret i dag så er jeg tross alt takknemlig for alle de andre dagene i året hvor jeg får være mor og all den tid jeg får med ungene mine. De er den største gaven i livet, mine to små mirakler. ♥