Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 28. september 2011

Vinnere ♥

Jeg har hatt en helt fantastisk fin bursdag, tusen hjertelig takk for alle fine gaver og hjertevarme hilsener ♥ Det varmer og gleder så utrolig!



Vinnere av hver sin turkise lattekopp er:
Sissel - En tid for alt
Katrine - Flokken på 5



Vinnere av hver sin søte lille turkise skål er:
An-Magritt
LadyLaLaura



Vinneren av FØLGERPREMIEN, søte lille alveskålen er:
Høytrykk



Jeg gir også bort 6 stk. små søte teskjeer som er fine til saltkaret eller sukkerskålen. Først til mølla om man får med liten tekanne på enden eller fint mønster. Send meg en mail med hvilken skje du liker best om du er blandt de 6. miesmirakler@gmail.com

Sigrid - Refleksjon på livsvegen
A house with a view
Bustenellik
Jorid (Anonym)
Hjemme hos meg
Frøken Alvestøv



GRATULERER alle sammen, og tusen takk til alle som var med, bedre lykke neste gang til de som ikke ble trukket ut denne gangen, på min blogg kommer det _alltid_ nye sjanser til å vinne noe, så følg med...ikke lenge til neste trekning!

40 år -hurra!


Lykken er å bli vekket av 2 små søte røster som synger HÆPPIBØØØSDEITUJUUUU og kommer bærende med fine gaver og deilig frokost på sengen.


Jeg er utvilsomt verdens heldigste mamma! Se hvor fin pynt min sønn på 8 år har laget! Meg, han selv og lillesøster. Helt fantastisk :D


Legg spesielt merke til hårsveisen til Gullet som er ganske lik virkeligheten! :D


NB!I kveld kl. 21 er siste frist for å melde seg på bursdagsgavedrysset mitt...link oppe i høyre hjørne.

tirsdag 27. september 2011

Boligmessefavoritter ♥

Gleder meg allerede til neste års Bolig og interiørmesse i Bergen, den ble en braksuksess og med noen små justeringer blir den enda bedre i 2012! Her er noen bilder av mine favoritter på messen. Fascinerende og inspirerende ting.


Puff som er skummel å se på men deilig å sitte på!


Stol i betong med innlagt lys og tøft budskap...


Hmmm...denne ideen kan jo lett stjeles...


Neida, ikke lysekrone, men juletrelys! Vakreste!


Sååå forelsket i ekornfatet til Marlene M.


Søteste nålene/stiftene fra Røst.


Vakre spiker også fra Røst.


Det aller beste på hele messen var Bjørg Thorhallsdottir sitt foredrag om mot. Det var gripende og satte dype spor i sjelen. For et fantastisk og magisk menneske den damen er. Og budskapet i bildet nedenfor her er enkelt men likevel så vanskelig for de fleste av oss å etterleve, noe så enkelt som å skinne som de vakre stjernene vi er innerst inne.



Fikk tid til å gå på loppis på søndagen denne helgen, og fant jammen litt av hvert! Oppdaget posesalgets gleder :D Mye av dette kommer snart for salg i Eplabutikken og på salgsbloggen min Mies Lopper, send meg en mail om du ser noe som frister. miesmirakler@gmail.com

mandag 26. september 2011

Blåmandag?

Etter en helg fullstappet av inntrykk er jeg nesten helt zombie på bussen i dag på vei til jobben. Så ser jeg det vakreste lille høstfargede treet stå der midt i øsregnet. En nydelig fargeklatt i alt det fuktige grå som omgir oss nå i høstmåneden.


Så tenker jeg, akkurat sånn var helgens messe for meg. ♥

En av mine favoritter på messen var butikken Lille Rips som ligger i Gågaten i Strandgaten her i Bergen.


Passelig blanding av gammelt og nytt, tøft og søtt.


Nå må intrykkene fordøyes litt, og så kommer det litt mer om messen, og om loppefunn fra Skjold i går. Posesalgets gleder!

onsdag 21. september 2011

Fabelaktige Maia ♥



To av mine favorittblogger er fabelaktige Maia sine, Fabelaktig og Fabelaktive Kokkeleringer. og i forrige uke fikk jeg gleden av å møte frøken fabelaktig og noen andre bloggere her i Bergen på et minibloggetreff. De andre som Maia hadde invitert var Pink Lady, ElleMell og Lill Pastill. Vi koste oss på en kafe her i Bergen, og Maia som var på jobb for eva solo hadde med noen godbiter til oss, knallfine karafler med hele 3 trekk til. Jeg fikk knallrosa, lilla og sort, perfekte farger til meg. Hjertelig takk snille Maia ♥ Den kommer til å bli flittig brukt. Og jeg ønsker meg allerede enda et trekk, i den nye vakre fargen elderberry. Forelsket! ♥


Jeg hadde med meg mine to søte små, og Maia hadde med seg en liten bursdagspresang på forskudd til Gullet som snart fyller 3 år. Verdens søteste lille Guess-veske!


Tidlig krøkes som god fashionista skal bli! Gullet knuget den inntil seg, tydelig fornøyd både med vesken og innholdet, en søt rosa Hello Kitty lebestift og klut. Hun bruker også vesken til å bære rundt på den nye Lille Knerten, premien hennes for at hun nå er nesten helt sluttet med bleie. Hurra!



Til helgen er det klart for Høstens store begivenhet! GLEDER MEG!

søndag 18. september 2011

Loppefunn :)

I helgen var det ENDELIG tid for loppemarked igjen.

Turen gikk til Slettebakken skole, der har det vært veldig ujevnt tidligere, noen arrangører er kjempedyre, andre helt suverent billige. Denne lørdagen hadde jeg begge barna med, så merket at det ble litt vanskeligere å konsentrere seg om "jakten" da. Men ungene hadde det også kjekt med å titte på mange rare ting, så vi storkoste oss alle tre.


Vi stoppet på lekeavdelingen først, der fant jeg noen små svarte dominobrikker, en liten duplofigur som var kjempesøt, en Fisher Price Little People baby, et lite sverd som kan brukes til legofigurer, og Gullet fant en klinkekule. Synes det var en smule stive priser der så flere andre ting gikk jeg fra da det ikke var noe rom for pruting.


Men så gikk turen videre til "dill og dall" avdelingen og der var jeg litt heldigere! Viste seg at dette med priser var veldig personavhengig, for der var det en hyggelig dame som tok en helt fin pris for en hel haug med ting. Da ble jeg strålende glad og fornøyd! Totalt på hele loppemarkedet brukte vi 125 kr. tilsammen.

Etter å ha funnet en morsom bok med "monstervitser" til Skolegutten, tittet vi inn på et "roterom" med masse skrap. Dvs. gull for meg da som er flink til å rote i kasser for å finne skjulte skatter.

Hva med noen fine pastellfruktkniver? (disse lå tapet sammen i en bundt blandt brødkniver og gammelt bestikk inne i en krøllet plastpose i hjørnet av en av disse skrotekassene. Rett før jeg ropte HURRA! har lett etter fruktkniver lenge.


Morsom drueboks fra Tupperware.


Knallsøt tresopp som man kan ha et lite lys oppi, og noen redskap til å få tak i gjenstridige oliven. Noen som vet om det faktisk er olivengaffel den uten tinder? Aldri sett sånn før.


Fin ramme som skal males sort, bildet var ikke min smak så det blir kastet, her er det sladdet og erstattet med en tekst jeg liker ;)


Ubrukt dusjhjørnehylle som jeg faktisk trenger i fin mintfarge !


Ganske fascinerende hvor fine detaljer som kommer frem når man rasker over med en pusseklut. Denne nydelige skjeen ser ut som den har vært premie i en dansekonkurranse. Vakler mellom å beholde selv eller selge...ikke bestemt meg enda!


Disse lysestakene har noen nydelige detaljer. Ukjent metall, ser skikkelig gamle ut, stempel under "J.D". Noen som vet noe om disse? Ser for meg å svartlakkere dem.


Knallkule retro lysestaker med teak og små gylde knopper på. Disse selges!


Denne trearmede lysestaken er i tinn og jeg elsker den. MIN og bare MIN! Yesss!


Søt liten blomstervase i sølvfarget metall. Beholde eller selge? That's the question.


Ikke gull, men gyldent og fint. Lysestaken hadde fortsatt prislappen på.


Skjønn liten keramikkfugl selges!


Noe av loppene skal altså selges og noe skal jeg beholde selv. Om du ser noe du er interessert i, send meg en mail.

tirsdag 13. september 2011

Lyst på?

Mine følgere fortjener kun det beste, så samtidig som 40års gavedrysset mitt trekkes vil en som følger meg enten her eller på Facebook bli trukket ut til å vinne en slik søt liten alveskål/lyslykt fra Wik & Walsøe. Det er den minste varianten.


Man får ett lodd for å følge bloggen, ett for å følge Mies Mirakler på Facebook, og ett for å like salgsbloggen min Mies Lopper. Denne følgertrekningen trenger man ikke å melde seg på, for jeg har jo selv oversikten over hvem som følger meg disse stedene.

Jeg blir like glad og takknemlig hver gang jeg ser at en ny følger er komt til, så tusen takk alle sammen for at dere vil besøke bloggen min. Sender dere alle hjertelige hilsener og en STOR klem.


Bildene er lånt fra hjemmesiden til Wik & Walsøe. Om du vil se mer av Wik & Walsøe sine nydelige serviser, sjekk ut hjemmesiden deres http://www.wik-walsoe.no/

søndag 11. september 2011

Matfestival


I helgen var det Matfestival på Bryggen her i Bergen. En av favorittstandene var Safari sin, med disker som bugnet av godsaker.


Safari lager mye deilige kjøttvarer fra grunnen av, og noen av dem kunne man kjøpe på standen deres.


Se disse lekre brettene med "Norsk Tapas", et av catering tilbudene til Safari, som man også av og til kan finne i butikkene deres som et velsmakende alternativ til trøtt nistepakke til lunsj. Tennene løper virkelig i vann ved synet av disse godbitene!


Det var mange gode smaksprøver som ble delt ut i de forskjellige bodene bortover Bryggen, mange av dem både smakte deilig og var vakre å se på. Bildene taler for seg selv...





Etter å ha pløyd gjennom matfestivalen var det godt å hvile seg litt med en god kopp te i godt selskap og vakre omgivelser på kafeen "Folk og røvere" i Skostredet.


Søndagen ble avsluttet med et koselig bursdagsbesøk for mine to skjønne tantegutter som ble 8 og 11 år i sommer. God middag og deilige kaker ble servert. For en herlig søndag!