Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 19. desember 2012

Giveaway for strikkeglade

Nå er det på tide å gi bort igjen, og denne gangen er det en gave for dere som liker å pusle med strikking!



Premien er gitt av Playstation og er en supersøt liten figur som heter Sackboy! Det er en av figurene i det populære spillet Little Big Planet.



Min sønn har en Sackboyfigur som han er veldig glad i og har lekt mye med, så jeg synes det er moro å kunne gi bort en slik figur til en av mine lesere!



Etter man har strikket figuren ferdig kan man ta bilde av det ferdige resultatet og tagge det på Instagram med #diysackboy



I pakken som loddes ut får du oppskriften og alle materialene du trenger, inkludert et par strikkepinner.



Les mer om Sackboy og Little Planet her: http://littlebigplanet.com/no/

Om du vil være med, skriver du en kommentar under dette innlegget. Du får ekstralodd for å linke fra bloggen din eller dele giveawayen med dine venner på Facebook.

Julegavetips!

Har du noen kjente som liker Harry Potter og Playstation spill? Da har jeg et godt julegavetips til deg!



Vi har vært så heldige å få tilsendt for testing "Book of spells" for Playstation 3, og for min sønn som er Harry Potter fan til tusen så er dette drømmespillet! Skikkelig spennende!



Få Harry Potters magiske univers hjem i stuen

Da Harry Potter hadde første skoleår på Hogwarts Skole for Heksekunstner og Trollmannskap, leste han grunnboken ”Standardleksjoner i Trylleformularer nivå 1”, skrevet av Miranda Goshawk. Det er takket være den, at han lærer de mest grunnleggende øvelsene med tryllestaven i timene hos professor Flitwick.



Men det er ikke den eneste boka som Miranda Goshawk har skrevet. Hun har også skrevet den sjeldne ”Wonderbook: Book of Spells, som etterhvert har 200 år på baken. Det krever en helt spesiell tillatelse for å få lov til å se i denne boken.



Den gode nyheten er, at det kan du og barnet ditt (7-10 år) få nå! Med boken kan dere få lære de samme trylleformularene som Harry Potter og øve dere i magi – akkurat som om dere var de nye elevene på Hogwarts. Opplevelsen krever, at du har en PS3-konsoll og et Eye-kamera hjemme. Så får du den blå boka ”Wonder book: Book of Spells” av Miranda Goshawk med 12 sider som er fylt med geometriske mønster. De kan lage seg om til noe helt spesielt som du aldri har opplevd før. Sett dere med boka foran tv-skjermen og i synsfeltet til det lille Eye-kameraet på Playstationen. Playstation Move er tryllestaven, som du holder i hånden



Plutselig toner du og barnet ditt selv frem på tv-skjermen med boka foran dere. Forskjellen på virkeligheten og bildet på tv-skjermen er bare, at der inne blir den blå boka med de geometriske mønstrene plutselig forvandlet til levende bilder med animasjon og tekst som på magisk vis springer ut fra sidene i boka. Dere kommer gjennom fem morsomme kapitler, der dere skal lære de nye trylleformularene, mens dere prøver dem på nye utfordringer underveis.



Opplev mer: http://wonderbook.eu.playstation.com/no_NO



Dette innlegget er sponset av Playstation 3. Alle bilder fra http://wonderbook.eu.playstation.com/no_NO

I neste innlegg blir det GIVEAWAY for de som liker å strikke, og som har sansen for denne vesle figuren her....

tirsdag 4. desember 2012

Adventskalender



Klart jeg har min egen adventskalender! 24 små lys som jeg kjøpte på Åhlens i fjor, og glemte å bruke den adventen, hadde det antagelig like travelt da som i år.



Disse lysene brenner jeg altså ett hver dag, og i den stunden lyset brenner skal jeg gjøre noe jeg liker å gjøre, som å blogge, slappe av, fotografere, leke med barna eller lese litt i en bok. Verdens beste kalender, spør du meg!



Ungene er ikke glemt de heller. Hver sin ferdigkjøpte LEGOkalender har de fått, anskaffet på tilbud med gavekort i en nettbutikk lenge før jul. De elsker LEGO begge to, så det er de heldigvis godt fornøyde med.



Gullet har LEGO Friends, og stor var begeistringen når hun allerede i første luke fant en liten kopi av seg selv. Stas!



Skolegutten har STARWARS varianten, det var ikke noe å lure på engang. Hos sin far har han den andre, LEGO CITY, noen fordeler skal man ha når man har to hjem.



Selv synes jeg Darth Ma(j)ulenissen er ganske festlig, som ihuga StarWars fan er det veldig artig at sønnen kan få det som adventskalender i år som i fjor.



Så har besteforeldrene sørget for at ungene også skal få sin dose med søtt hver morgen i adventstiden.... hver sin sjokoladekalender fra Sverige! Fint med en kickstart disse adventsdagene hvor de ikke er spesielt gira fra før liksom ;) hehe!



Om du vil se noen eksempler på helt nydelige hjemmelagede pakkekalendere, vil jeg anbefale at du titter innom hos to av mine favoritter: Stines Hjem og Kvardagslykke.

søndag 2. desember 2012

Hva skjer?

Plutselig var det første søndag i advent, hvor ble egentlig denne høsten av? Med fulltidsstudier i Digital Kultur, deltidsjobb som leksehjelp og to barn å holde styr på har det gått fort i svingene de siste månedene. Ja faktisk så fort at jeg helt glemte å annonsere vinneren av den siste giveawayen! Er det mulig???



Hjertelige gratulasjoner til Christine med bloggen Christines bloggerier som vant to nydelige telysestaker fra Holmegaard.

Ellers i høst har jeg rukket å være med Digital Kultur på studietur til Edinburgh på en spennende konferanse om Elektronisk Litteratur.



Jeg har også vært med og arrangert Hjertefred i Bergen Følg gjerne bloggen til Hjertefred Bergen, jeg blogger for dem nå og det kommer en konkurranse der etter hvert hvor man kan vinne en nydelig bok.



Vi har også rukket en førjulstur til Sørlandet med litt julefeiring på forskudd. Der lagde jeg også en nisseversjon av Hello Kitty kaka som jeg først lagde til Gullets 4årsdag.



Nå har jeg midt i eksamensinnspurten også begynt å jobbe for et vikarbyrå som heter Pedagogisk VikarSentral, de spesialiserer seg på arbeid for lærere og førskolelærere/assistenter, så det gir meg god erfaring å ta med meg videre siden jeg sikter meg inn på en karriere i skolen når studiene er over. Mitt første oppdrag var på Stend Vidaregåande Skule i en klasse for multihandikappede elever, noe som var tre veldig inspirerende dager for meg. Jeg ble tatt godt imot der, både elevene og de ansatte var helt herlige mennesker. En fryd å gå på jobb der til tross for alle utfordringer en slik hverdag medfører. Man blir ydmyk og takknemlig for hver minste lille ting.

Nå venter jeg spent på hva mitt neste oppdrag blir, men før det har jeg to eksamensoppgaver igjen å skrive, så håper jeg kommer vel i mål med dem før fristen den 6 desember.



Og ja, jeg har rukket å få opp en advensstjerne i vinduet og slengt frem litt adventspynt på stuebordet også, ikke dårlig, hæ? At resten av huset ser ut som en slagmark snakker vi ikke høyt om, shhhhh!

Om du vil se mer av adventspynten min så er det bilder av den i adventsinnlegget jeg har skrevet for Hjertefred Bergen sin blogg.