Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 28. april 2010

Blogg! Har man egentlig noe å melde?

Jeg har lenge strittet imot hele blogg-opplegget, men så har jeg etterhvert klikket meg inn på masse forskjellige fine blogger. Så ble jeg nysgjerrig nok til å prøve selv. Foreløbig er jeg bare helt forvirret over dette og prøver å finne ut hvordan det fungerer. Tenker på hva jeg kan skrive om, og om det eventuelt er noe interessant for andre å lese det jeg skriver.

Skal jeg bruke min egen interesse for andres blogger som målestokk så kan jeg i prinsippet skrive om absolutt ingenting og legge inn noen fine bilder så holder det ganske lenge :D Ting man lager og selger er visst også populært. Kanskje dette kan være et forum for alle de bøkene og tingene som ligger i kasser hjemme hos meg og venter på å få flytte til nye eiere rundtomkring? Tiden vil vise det. Nå er jeg hvertfall i gang! Mitt aller første blogginnlegg er skrevet, nå skal jeg legge til endel av de fine bloggene jeg har besøkt på listen min her inne, så får vi se om noen besøker meg tilbake. Kanskje noen av dem har tips som kan gjøre oppstarten enklere? Hadde vært supert med noen tips :)

1 kommentar:

Annette K sa...

Gratulerer med blog, Theresa. Artig at jeg skal få legge inn den aller første kommentaren her inne. Nå følger jeg deg på FB, så får jeg følge deg her inne også. Kanskje du tar turen innom min blog også, for den har jeg helt glemt å fortelle deg om?