Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 3. juni 2012

Forelska ♥De fleste av oss er veldig flinke til å finne feil og mangler ved vårt eget utseende, personligheten vår og den tilværelsen vi lever i.
Vi ønsker oss forandringer på flere områder og det er lett å glemme å være takknemlig for det man har. For takknemlig skal man være. Det er selvsagt alltid noen som har det verre, men skal det være en unnskyldning for å stå på stedet hvil?Selv har jeg i mange år vært veldig lite flink til å sette pris på meg selv. Det er utrolig slitsomt å ha det slik. Når kroppen ikke fungerer som man ønsker den skal blir man frustrert og lei, og så tenker man negative tanker om mye annet ved seg selv også.Det blir en ond sirkel som stjeler energi og tiltakslyst, så baller det på seg med andre negative konsekvenser. Man blir fanget i egne tanker og i den tralten som hverdagen er, og mister lett troen på at forandring er mulig.Men så skjedde det noe. Jeg ble kjent med et menneske som fikk meg til å se min egen verdi med nye øyne. En person som åpnet opp dørene til flere mentale rom i meg som hadde vært lukket og låst i årevis.Dermed ble jeg kjent med meg selv igjen og ble minnet på glemte egenskaper og på hvem jeg egentlig er innerst inne. Er det ikke bare helt fantastisk med mennesker som man tilfeldig møter på og som gjør at livet snus opp ned på en positiv måte?Nå er jeg bare skikkelig forelska -i meg selv. Ikke slik at jeg synes jeg er fantastisk på alle mulige måter, det er fortsatt endel å gå på! -men slik at jeg er nysgjerrig på å finne tilbake til meg selv og blir gladere og gladere for å være nettopp den jeg er, og tro meg, det er en helt fantastisk følelse! Dypt og inderlig takknemlig for å ha møtt dette mennesket som gir meg denne følelsen av å bli mer meg.De endringene jeg har gjort med livet mitt i det siste har kun vært positive, jeg savner ikke jobben jeg sluttet i, den midlertidige jobben jeg har nå er så uendelig mer meningsfylt og givende, og inspirerer meg i veivalget videre. Så får vi se hvor veien går til høsten, venter fortsatt på svar om jeg kommer inn på det studiet jeg ønsker meg, planene er uansett lagt fremover enten det blir studier, jobb eller begge deler. Mulighetene er der og jeg er skikkelig klar for å komme videre med de planene jeg har.Er du glad i deg selv? Står du på tærne og vakler på stupebrettet og lurer på om du skal gjøre det du aller helst vil? Ikke nøl, bare hopp! Livet er for kort til all grubling og nøling som vi plager oss selv med. Som regel er man selv den største hindringen for sin egen suksess, trist men sant. Heldigvis er man selv sin aller største ressurs til å få ting til også, bruk den!Inspirerende sitater i dette innlegget er funnet på Pinterest (jepp, fortsatt hekta...hehe)
Mitt board med flere inspirerende sitater finner du her: Mies Mirakler Inspirational Quotes

17 kommentarer:

sigrid sa...

Så bra Mie!!

Lukke til med valga dine!

Stor søndagsklem :-)

Elin / Draumesidene sa...

Kjente problemstillingar... Så godt å høyre at du er på veg ut av dei! Hald fast på dei gode tankane!

God klem,
E :)

"Mira" sa...

Så flott Mie! Lykke til!
Eg skulle nokk ha hoppa mange flere ganger.Er nokk litt forsiktig ja!

Klem,

Ting som gjør en glad sa...

Kun ett ord: J A !

2nes sa...

Bra skrevet og en livsvisdom å ta med seg videre :) Klem

Signe Helene sa...

Kjenner meg igjen...
Håper ting går som planlagt fremover! :)

ELLEMELL sa...

håper alt går som du ønsker og håper:)
det fortjener du:)
klem ellemell

MøbelPøbel sa...

Herlige ord som jeg suger til meg:)
Vi trenger noen som røsker litt opp i oss i blant!

Duse Pasteller sa...

Spennende og inspirerende innlegg!!
Såå godt å høre at du har lært å sette pris på deg selv! Det er noe mange sliter m.
Masse lykke til! Gleder meg til å høre mer;)
klemklem

Pink lady sa...

Så spennende og kjekt å høre at du har det så bra nå. Jeg har også hatt en periode hvor jeg gjorde små og store endringer i livet mitt for å få det bedre. Og endringene har gitt positiv resultater!

Jeg har alltid beundret deg for at du virker så blid og positiv. Og selv om du har ansvaret alene for to små er du alltid med på der som skjer når du har fri eller kan ta de med! Det står det respekt av! Du har all grunn til å være stolt av deg selv!

Jeg heier på deg!

Anemone.made sa...

Du er ei flott jente!!!!!

Anette sa...

Tusen takk for et fantastisk innlegg! Dette trengte jeg virkelig å lese akkurat nå...

Klem

Vitt hus med svarta knutar sa...

Kikar in för att önska dig en underbar midsommarhelg! Det är många kloka ord du skriver här!

Klem,
Regina

irina sa...

Bra skrevet :)) Flika og stolt av deg :)))
KLem

bedroom painting ideas sa...

Hello
Forelska
It really is very lovely. Thanks on your marvelous posting! Thanks for your submission

Misemor sa...

Så flott! Jeg har ikke sett dette innlegget før i dag. Det er jo aldeles fantastisk, hva som skjer med deg. Jeg kjenner igjen noe av det du skriver og kan iallefall si at å skifte jobb for meg gjorde underverker. =)
Lykke til videre og håper du kommer inn på studiet.
Stor klem ToneB

Spirea sa...

SÅ nydelig skrevet - og så ærlig! Takk skal du ha :)