Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 16. oktober 2016

Loppelørdag!

I går var det dessverre ingen loppemarkeder i Bergen, men jeg var innom en bruktbutikk som er en av de veldig få som fortsatt har priser som er rimelige. Fretex går det jo nesten ikke an å handle hos lenger, de har skrudd prisene himmelhøyt.

Her er gårsdagens funn:


Dette er et nydelig fat omtrent på størrelse med en kjøpepizza. Best av alt, det er PLAST! Meget fornøyd med dette kuppet. 15 kr kostet dette. Skikkelig loppepris.Funn nummer to er det veslefrøkna i huset som vil hvine av fryd over, ho har fullstendig Barbie-dilla for tiden og vil nok sove ekstra godt i dette sengetøyet som ble mitt for 30kr. Fint som nytt!Nye klær til dukkene er alltid populært, fin kjole til Barbie og et skjørt til Miss MiniMe dukken vil nok også bli godt mottat av FrkSnart8år. Hun teller ned dagene til bursdagen nå.


Hele familien vår har fullstendig dilla på frappe for tiden, og disse søte hjerteskjeene/sugerørene er perfekte til formålet! Har googlet men ikke lykkes i å finne ut hvilket merke dette er. Tror jeg gjorde et lite kupp da jeg gav 5 kr. stk. for disse fire. Noen som vet?


Når man er uhelbredelig samler med et stort antall smykker i hus, får man aldri nok av små esker og ting til å ha småting i. Denne skålen er i perfekt stand, som ny, og kostet bare 20 kr. Plass til mye krimskrams i denne! 


Hvor kult er ikke dette smykket da? Godt brukt, men med alle "diamanter" på plass. Dette er til salgs i Epla-butikken min. Klikk på bildet for å komme dit. Først til mølla! 

Fant DU noe fint på loppis i helgen? Jeg vil gjerne lese om det, så sleng gjerne en link i kommentarfeltet om du har blogget om dine funn.

Ha en riktig fin søndag

1 kommentar:

Lissie sa...

Mange kjekke og flott funn! Kjekt å gjøre noen gode kjøp innimellom. "skattejakt" er jo kjekt uansett.