Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 19. oktober 2011

Knask eller knep?

Batman fanget en vill leopard på Halloween i 2009


Snart er det Halloween og vi har blitt invitert til arrangementer både lørdag 29, søndag 30 og mandag 31. Men hvilken dag pleier man egentlig å gå på knask eller knep? Selv synes jeg lørdagen i Halloweenhelgen er den mest logiske siden det er "snopedagen", men det ser ut til at det er veldig forskjellig hva folk gjør rundtomkring, så vil gjerne ha en kommentar fra de som pleier å feire om hvilken dag som er den "vanlige".


Slik var Halloweenbordet vårt pyntet i fjor. Enkelt og gjenbruksvennlig.

Med dette innlegget deltar jeg i -nille sin Halloweenutfordring

5 kommentarer:

Sissel sa...

Vi feirer ikke Halloween her hos oss, synes at det holder med å gå nyttårsbokk. Men vi har selvfølgelig litt godteri til de som ringer på.

Synes at vi kaster oss alt for fort over de amerikanske skikkene, det vil si at butikkstanden får oss til å gjøre det. Hadde det ikke vært for at butikkene er full av halloween effekter o.l tror jeg ikke at vi nordmenn hadde feiret denne dagen like mye som vi gjør i dag...

Men hvis vi hadde feiret den, tror jeg at valget hadde falt på lørdagen, snopedag og ungene kan få være litt lengre oppe..

Ha en fin dag!

Klem

Britt sa...

Så artig bilde!
Vi feirer ikke Halloween, men pleier likevel kjøpe inn litt godter til de ungene som kommer på døra, og det er alltid den 31.

Klem fra Britt

Fabelaktig sa...

Vi feirer ikke Halloween, men barna i nabolaget ringer på lørdagen hos oss!!

Fabelaktig torsdag!

Klemklem

Spirello sa...

Kult! Vi har aldri feiret halloween før, men det pleier å ringe på noen barn...jeg husker bare ikke hvilken dag de kommer..

sv: Jeg håper det blir et loppemarked til helgen! Den store loppishelgen var forrige helg, men da jobbet jeg:(

Brit sa...

Hærlig bilde. Her blir det halloweenparty i helga. Har innpå tunet helg med 10 ekstra barn på besøk , så nå blir nok huset fylt med hodeskaller, spindelvev, edderkopper, gresskar.
Mine egne gleder seg like mye som de som kommer på besøk:)