Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

tirsdag 20. desember 2011

Julegleder

Det er hektiske tider, men litt av julepynten har nå kommet frem. Skolegutten på 8 år fikk utdelt appelsin og nellikspiker og frie tøyler, dermed laget han denne nellikspikerappelsinen med personlighet!


Han har også vært superflink på skolen med å lage julegaver, det er veldig kjekt når ungene begynner å bli så store at man faktisk synes det de lager er veldig fint og ikke bare "sjarmerende".


Denne fine engelen skal han gi bort til jul, jeg ble helt imponert, han har tovet, klippet, limt, malt og montert, virkelig godt jobbet!

En kjempesøt liten fugl har han også laget, den skal lillesøsteren få til jul, hun kommer til å bli kjempeglad siden hun elsker både lilla og rød/hvitprikkete, for ikke å snakke om "diamant" øyet til fuglen, det blir nok stor suksess.


Julekrybba har også kommet frem nå, den er arvet etter min farmor. Oppdaget at stakkars lille Jesusbarnet har to brukne armer (som er limt på igjen), husker ikke hvordan det skjedde, men det aner meg at Gullet har hatt en finger eller to med i spillet... Vesle fjøsnissen fulgte ikke med originalt ;)


Disse lubne små englene på skyene er vel egentlig ikke julepynt, men jeg pleier kun å ha dem fremme til jul, det er godt å ha litt utradisjonell pynt som ikke alle andre har synes jeg.


Ellers så er endel julegaver levert og det aller meste av julekort også, noen flere går i posten i morgen. Vi har fått 7 julekort i posten allerede og flere kommer det nok innen året er omme (som regel noen på nyåret også) Tusen takk ♥ til alle som husker på oss, både med kort og fine gaver. Jeg skal jobbe helt frem til og med lille julaften, og så blir det noen dager fri, ser virkelig frem til det.


Årets ferskeste julepynt er en liten sko fra Åhlens...jeg ser den som et symbol på Askepott sin mistede sko, og at drømmer kan bli virkelighet når man minst aner det...

3 kommentarer:

Lang Rekke sa...

Sønnen din har jo vært superflink! Imponert! :)

Tove sa...

Flink han har vært!!

Har en knøttliten julegave liggende hjemme til deg og, men hadde det så travelt før jeg dro at jeg ikke rakk å levere den. Men det er jo kjekt med noe etter jul og?

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Så fine ting sønnen din hadde laget :)

Fine juledager til deg!
Klemmer