Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

torsdag 25. april 2013

Barcelona

En av de mest spennende byene jeg har besøkt er Barcelona i Spania, der er det noe for enhver smak. Kulturliv, shopping, deilig mat og alt annet man kan ønske seg av en storbyferie.Noen av mine favoritter i denne byen var flere byggverk designet av Gaudi, med høydepunktet La Sagrada Familia, en enorm kirke, påbegynt i 1883 og fremdeles ikke ferdigbygd. Absolutt verdt et besøk om du er i Barcelona.En annen helt spesiell opplevelse var å dra opp i fjellet Montserrat til klosteret der oppe for å se på Den sorte Madonna.Ryktene sier at man kan få ønsker oppfylt ved å berøre kulen som hun holder. Jeg ønsket meg noe, og det gikk i oppfyllelse ;) Vet ikke om alle andre er like heldige, hehe. Uansett er det fantastisk mye fint å se der, faktisk så mye flott at når vi endelig kom frem til Madonnaen så gikk vi rett forbi, blendet av alt det andre vakre i rommet, og måtte ta runden omigjen!Hos pakkereiser.no kan man spare 10% på å bestille pakkereise med fly og hotell til Barcelona i stedet for å bestille hver for seg. Du kan også bestille charterferie til Barcelona.Du sparer tid ved at du slipper å gå til hver enkelt tilbyder av pakketurer og skrive inn den samme informasjonen flere ganger, og du sparer penger ved å sammenligne de ulike tilbudene du får. Så titt innom til pakkereiser.no neste gang du planlegger en tur, siden er enkel og lettfattelig å bruke.


Bilder fra: www.123rf.com, www.tripadvisor.es, www.enodestino.com, www.noellefloyd.com

8 kommentarer:

Eple sa...

Jeg er også begeistret for Barcelona, men jeg husker Montserrat først og fremst for den fantastiske sjokoladen som ble laget av munkene der. Nam nam nam. faktisk så god at jeg har ingen idè om hva jeg ønsket meg når ejg fikk somlet meg bort til den sorte madonna.. hehe ;)

Kjekt å høre at ditt ønske ble oppfult!! :)

Himmelberget sa...

Hei
Barcelona er mitt store draumereisemål !
Ein vakker dag SKAL eg reisa der :)
Ser fram til å møta deg på bloggtreff på Haugalandet :)
God vekestart til deg !
Klem / Janne

Dolf Zigler sa...

I enjoyed reading your informative article and considering the points you made. You make a lot of sense on internet & mobile marketing as a topic. Thank you for such an informative post.


Beach Bag

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilket spännande resmål! Kikar in för att önska dig en fin fortsättning på pingsthelgen!
Kram,
Regina

Hannesin sa...

Hei !

Gleder emg til å treffe deg og alle de andre på Haugalandet neste helg !


Hilsen Hanne :)

Mari sa...

Hei :D
ENDELIG fant jeg noen som studerer Digital Kultur! :D Jeg har søkt på dette til høsten, og jeg har lett og lett etter personer som har studert dette og kan fortelle litt om hvordan det er. Hurra! ;P

Jeg kommer til å lagre denne i bokmerkene mine og evt spørre deg litt om studiet hvis det er greit? :)

mvh
Mari

Mari sa...

Hei :D
Jeg har lett og lett etter noen som studerer digital kultur! Har søkt på dette til høsten, men har ikke funnet så mye info om hvordan det egentlig er liksom... :) Finnes det noe nettsamfunn for de som studerer/skal studere digital kultur? :)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Mari! Send meg gjerne en mail om du har noen spørsmål :) miesmirakler@gmail.com