Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 1. juni 2013

Lamaze giveaway

Nå er de en stund siden sist giveaway, snart runder bloggen 100.000 besøk, så dermed passer det fint å gi bort noe til mine trofaste lesere.

Denne gang har jeg fått lov til å gi bort en kjempekul drage fra Lamaze. Dragen har friske farger, knitrende vinger, et speil på halen, en liten rangle med perler inni og en myk og god mage å kose med.

Babyleker fra Lamaze er basert på tankene bak et spesielt utviklingssystem til spedbarn. Systemet fører deg gjennom milepælene i barnets utvikling og gjør det enkelt å finne den perfekte leken uavhengig av barnets alder: enten det er 0 md.+, 6 md.+, 9 md.+ 12 md.+ eller 18 md.+.

Favorittleken til datteren min da hun var baby var en liten elefant fra Lamaze, og det har alltid vært en suksess når vi gir bort disse lekene i fødselsgaver. Kvaliteten er utmerket, det er leker som varer, og som barna liker å leke med både når de er små og store.

Lamaze legger vekt på alle sanser, og babyen får stimulert både syn, hørsel og følelse med disse lekene. Lyder når man kniper på lekene, friske farger og kombinasjoner av ulike mønstre og materialer gjør det spennende å utforske dem.

For å bli med i trekningen, skriv en kommentar til dette innlegget. Om du ikke har egen blogg, husk å skrive inn din e-postadresse. Trekning skjer når bloggen har bikket 100.000 sidevisninger, det er nok ikke så lenge til, så hiv deg med nå med en gang.

Et gavetips til babyer er den fine Aktivitetsspiralen, som vi også har fått lov til å teste, den ble godt mottatt som nyfødtgave til en lillebror. Kan festes på grindsengen, lekegrind eller bilsete, og gir god underholdning til de aller minste.

På hjemmesiden til Lamaze, http://www.lamaze.no kan du lese mer om barnets utvikling og de mange fine lekene de har i sitt sortiment.

8 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag vill gärna vara med i din utlottning! Draken är jättefin och skulle passa så bra att få ge till mitt barnbarn som snart blir tre månader.

Kram,
Regina

Øistein sa...

Så kul dragen var! Vet akkurat hvem som skulle fått den, så denne håper jeg at jeg vinner! :)

Solstrålå sa...

Så spennende..jeg skal få mitt første barnebarn i August,,,så det hadde vært helt topp å vinne en av disse.
Ønsker deg en herlig helg.
Håper du har bedre vær enn oss.10 grader og regn,,,,sukk!
Goe klem fra Sol

Mari Katrine sa...

Min aller første nevø kommer når som helst, og det hadde vært stas å kunne gi en så flott og fargerik drage til han :)

Mari

Smykkas sa...

Så morsomme leker. Tror slangen hadde vært greit.

Klem

TOUQA sa...

God ide å gi bort noe sånt til sprette og fargeglade babyer:O)

i Vinduskarmen sa...

GIr gjerne en slik til min venninne som skal ha nå i slutten av juni!! :)
Elsker dragen jeg da! :)

Silje sa...

Prøver lykken:) Lamaza slår alltid an blant de små:)