Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

torsdag 1. august 2013

Enestående Familier Bergen

En av mine fritidsaktiviteter nå for tiden er å være prosjektleder for Enestående Familier Bergen. Det er et selvstendig prosjekt i regi av organisasjonen IOGT, og er et tilbud om aktiviteter for de som er alene med barn. Primært for enestående mødre og fedre, men også et tilbud for deg som har feks. en partner som er mye bortreist med jobben eller er alvorlig syk så du føler deg alene i foreldrerollen.

Vi startet årets aktiviteter i Bergen med en koselig tur i Akvariet, og en fin liten gjeng med store og små hadde det kjempefint der. Utover høsten planlegger vi å ha et par aktiviteter i måneden.

Noen planer vi har i høst er feks. kino, Vil Vite senteret, ut i naturen, fisketur, bading, bowling, juleverksted mm. Har du forslag til fine aktiviteter for store og små i Bergensområdet, legg gjerne igjen tips i kommentarfeltet.

Kjenner du noen som er en enestående familie og kunne være interessert i å delta på våre arrangement, så tips dem gjerne om hjemmesiden enestaaendefamilier.no Det er viktig å registrere seg der så man får nyhetsbrev for sin gruppe. Under hver lokale avdeling finner man arrangementsoversikt og påmelding til hvert enkelt arrangement.

Du kan også like Enestående Familier på Facebook.

Velkommen til å delta ♥

Ingen kommentarer: