Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

fredag 14. september 2012

Merida ♥


Gullet har fått en ny favorittdukke! -og hun har fått seg pil og bue (heldigvis kun med sugeknotter på og ikke spisse piler, hehe).


Vi var så heldige å få lov til å teste ut denne vakre krigerprinsessen fra Disney Pixar filmen Brave, eller Modig som den heter på norsk. Det er fantastisk fint med en prinsesse som er litt viltrere og mer tøff, helt i tråd med snuppa mi!


Dukken fås kjøpt i de fleste lekebutikker, feks. ToysRus og BR-leker.Den leveres i eske med en liten kam til håret hennes.


Dukken ble umiddelbart en favoritt hos Gullet, hun koste seg med å gre det vakre røde håret til Merida, og tok med dukken på oppdagelsesferd.Utformingen er nydelig, med vakre detaljer, samtidig virker den nokså solid så den kan tåle litt røff lek sammen med min egen vesle krigerprinsesse!Nå gleder vi oss veldig til å se filmen på kino snart. Les mer om den her: www.disney.no/modig


"Modig" forteller historien om den dyktige bueskytteren Merida. Hun er den impulsive datteren til Kong Fergus og Dronning Elinor. Merida er fast bestemt på å følge sin egen vei i livet og trosser en gammel skikk som anses for å være hellig blant landets høye herrer. Meridas handlinger utløser utilsiktet kaos og raseri i kongeriket, og når hun vender seg til en eksentrisk gammel spåkvinne for hjelp, får hun oppfylt et skjebnesvangert ønske. Den påfølgende faren tvinger Merida til å oppdage hva ekte mot er, slik at hun kan oppheve en dyrisk forbannelse før det er for sent.

2 kommentarer:

Refleksjon på livsvegen sa...

Innom for å ønske god helg!

Her silregnar det og bles..
skodda ligg tung..


er vel slik hjå dokke også?
Kos å få leike inne då med flott dokke :-)

klem

Pia sa...

Ei fin dukke:)