Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

torsdag 19. januar 2012

♥Barbapappa♥

Det er noe med Barbapappafigurene som bare gjør meg i godt humør! De fine fargene, alle de gøye fasongene de kan gjøre seg om til, og selvsagt gode barndomsminner.


For litt siden fikk vi en pakke i posten fra Små og store gleder med en aldeles herlig kjole til Gullet! -og ikke nok med det, med i pakken fulgte også en kjempesøt liten matchende kjole som passet til dukken til Gullet. Hjertelig takk ♥ Både Gullet og dukken passet kjolene sine helt perfekt!

Kjolene har hun sydd selv, og du kan se mer av det hun syr i bloggbutikken hennes Små og store gleders lille butikk Ta en titt innom og se på noen skjønne kjoler til små snupper og dokkene deres. Hun syr også noen superfine oppbevaringsvesker som kan brukes til toalettmappe eller solkremveske om sommeren.


Rolig torsdag for oss, alle tre er ganske pjuske og er hjemme. Jeg var helt elendig i går, men heldigvis litt på bedringens vei i dag, Gullet hoster og hoster og er slapp og grettten mens Skolegutten har vond hals.

I morgen skal Gullet til tannlegen for første gang, så håper hun er i form til å få det overstått. I helgen er det loppemarked på Askøy, så håper også vi alle tre er i form til å ta oss en tur dit på søndagen. Krysser fingrene for snarlig bedring!

6 kommentarer:

Mathildes skatter... sa...

Supersøt, både til jenta og dukka :)
God bedring. Håper det blir loppis på dere.

Små og store gleder sa...

Så kjempefint at kjolen passet og at gullet hadde en dukke som dukkekjolen passet til. Nå ble jeg glad. Tusen takk for "reklame" og positiv omtale av bloggen og min lille butikk....
Fortsatt god bedring til dere og lykke til hos tannlegen.
Klem ♥

Mette sa...

For noen søte kjoler :D Husker eg var helt gal etter de på film når eg var liten :D
Koselig !

Takk for fine ord :)
9år ja.. Tiden går alt for fort :D
Vil du fortelle litt om keisersnittet?:)
Klem

Lang Rekke sa...

Barbaene er herlige! Veldig fine kjoler du hadde fått :)

Riktig god bedring til dere, god klem

Karina Kusokk sa...

Elsker Barbafamilien!
Ble så glad når jeg såg at de har begynt å selge de bøkene og slikt igjen! Har allerede kjøpt en bok til lillegutten i magen, hehe!

Misemor sa...

Fine barbakjoler.
Lykke til til tannlegen.
Klem!