Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 14. januar 2012

Bruktfunn ♥

Er det flere enn meg som har loppemarkedabstinenser? Virker uutholdelig lenge til sesongen starter, selv om det overraskende skal være et loppis på Askøy neste helg. For dere som bor i Bergen og omegn, meld dere inn i gruppen "Loppemarkeder i Bergen" på Facebook, der får man beskjed når det er noe som skjer.


For å døyve litt loppisabstinenser kan man alltids ta turen innom Fretex eller andre bruktbutikker og håpe på noen funn. Fretex har blitt ganske dyrt siste årene, så hva kan man egentlig få for en hundrelapp der? Nå skal jeg vise dere hva min hundrings kunne strekke til.


Minisettekasse til Gullet sine HelloKitty figurer. En minifigur går akkurat inni en av lukene. Den må vel males antagelig, sort eller rosa, det er spørsmålet...


Et skikkelig retro Memoryspill, yes! Husker vi hadde dette spillet i barnehagen når jeg var liten. Og jeg husker hvilke bilder som var gøy å få og hvilke som var ekle (tordivelen). Merkelig hvor mange små detaljminner som kan trigges når man ser ting fra "gamle dager".


Denne søte lille dukkehuskomfyren skal Gullet også få til å leke med, eller havner den i Eplabutikken min? Har ikke helt bestemt meg enda.


En søt stjernelysestake i tre fant jeg også, fin å male over, men nå som detaljer i tre er på vei inn skal den kanskje få være som den er.


En eske uten lokk, også i tre. Kan henges på veggen som en ørliten hylle. Også fin til å male, har ikke bestemt meg for hva som skal gjøres med denne, eller om jeg skal legge den også i Eplabutikken.


Ble kjempeglad når jeg fant en kjempesøt Bambiskål i opalin, trodde først den var plastikk, men det er den altså ikke. Er ikke samme serie som Bambifat og -kopp jeg har funnet før, men veldig søt likevel.


Og til sist, to nydelige lysestaker i verdens deiligste grønnfarge. De kan brukes begge veier, både til vanlige lys og til telys. Sånt digger jeg, når ting har flere bruksområder. Grønt er skjønt!

Så får man smøre seg med tålmodighet fremover til loppesesongen er skikkelig i gang, godt man har noen bruktbutikker å døyve de verste loppeabstinensene med ;) og jeg kan konkludere med at man faktisk kan få litt for en hundrings på Fretex fortsatt.

10 kommentarer:

Pernille Ulrikke sa...

Ja,man kan fortsatt få til for en hundrelapp på fretex.. Men å gjøre de kuppene på fretex er ikke så lett lenger. De vet mer verdien på ting nå, enn før.. Bra for de, synd for oss ;-) hehe

Magdalena sa...

søte ting du har funnet, har man øye med seg kan man finne mye gøyt/bra! var innom bruktbutikken i området med noen poser idag, tok en runde der, men ikke noe fristet ... du hadde sikkert funnet noe ..
ha en fin helg, goklem,magny

trinepine sa...

Fine ting du fikk for hundringsen din:)
På Proflex butikken her, synes jeg prisene er ganske greie:)

Annelive sa...

Flotte ting du har funnet. Har kjent litt "loppemarked" lopper i blodet selv i det siste.
Annelive

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Så mange skjønne funn!
Digger jo bambi dingsen, elsker bambi :)
Lørdagsklem m

sigrid sa...

Ikkje verst for 100 lappen det der..

Ha kjekk helg!

I en Eske sa...

Må si du fikk mye for 100 lappen=)

Franske drømmer sa...

Så mye fint du har funnet :)
Vi har ikke fretex her i sfj,
men en bruktbutikk som heter slappen,
og der også er det rimelig stive priser. Var tilfeldigvis innom der en forleden med bestevenninnen min, og for moroskyld så vi på klær.
Gruuusomme klær da, som gjerne kunne vært brukt på badtasteparty,
og de holdt samme prisklasse som hennes og mauritz, for å si det sånn..

Ønsker deg og gullungene en suuper søndag!

KLemmer

TheaJ sa...

Så mye herlig du har funnet! Jeg er enig, syns Fretex er blitt veldig dyrt.. Men små skatter dukker jo opp - og du er visst rå på å finne dem!!

Ja, hent gjerne premien din! Jeg skal ikke på jobb imorgen, og har egentlig hele dagen full, men om jeg får tid skal jeg se om jeg kan svippe innom i 19-tiden. Premien står på kontoret og jeg har informert sjefen om at du kommer å henter den, om jeg ikke skulle være der ;) Håper det er ok om det blir tilfellet!
klem

Anette sa...

Åhhh... De lysestakene var fine!!! <3 Jeg elsker grønt!