Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 22. januar 2012

Prosjekt skattekiste del 2


Er det flere enn meg som automatisk scanner rundt etter noe mer å male når man først har kosten fremme? I dag fortsatte ungene på sykeprosjektet sitt, skattekisten Leksvik fra Ikea.

Både Gullet og Skolegutten koser seg når de får holde på med slike prosjekter. Da er det ikke så gale å være inne når sola skinner fra blå himmel ute. Nå håper jeg hosten til Gullet snart kan bli bedre så vi kommer oss tilbake til hverdagen!


De flinke malemestrene har nå malt hele kisten nesten ferdig, så er det å bestemme seg for hvordan dekoren skal bli. Mitt forslag om å lime på sorte sommerfugler ble blankt avvist av Skolegutten, Gullet vil ha Hello Kitty motiv på, trenger vel ikke nevne hvor aktuelt det er om Skolegutten får bestemme...så diskusjonen fortsetter nok mens malingen får tørke.


Etter at ungene hadde malt ferdig gikk jeg løs på en Bekväm trappekrakk som stod på kjøkkenet, har to slike og det har hele tiden vært meningen å få litt maling på dem. Men det er virkelig vanskelig å velge farge! Jeg har beslutningsvegring...men nå har den ene altså fått et strøk med "Fjærlett".


Jeg malte med lodden rulle så krakken fikk en svak struktur, da blir det litt mer liv i den enn med vanlig glatt overflate. Planlegger litt dekor på denne også, men hva? Choices...choices...


Vi har nå heldigvis fått litt luft i helgen, vi måtte ut og handle litt i går så da gikk turen til Lagunen kjøpesenter. Ventetiden på busstoppet ble brukt til å leke med premiene fra legevakten dagen før.


Ble ganske overrasket på vei ut av senteret rett før stengetid når sønnen min ropte: "Mamma, Mamma se du er på TV!" Jeg rakk ikke å se hva han mente, men han forklarte at det var reklame for Kamillebladet som jeg var med i.

Så måtte vi stå der til reklamen rullerte seg frem til den annonsen igjen, og jepp, der var vi, alle str. 42-damene. Morsomt! Clear Channel har jo TVskjermer mange steder i landet så kanskje er vi på en skjerm nær deg? Trodde ikke vi kom til å være andre steder enn i selve bladet, men nå kommer vi kanskje på nett også...spennende!

8 kommentarer:

Liv Hege sa...

Herlig innlegg som du får formidlet mye! Nyt søndagen og klem til deg

Lang Rekke sa...

Stilig, på tv på Lagunen! Hihi :)

Jeg er imponert over alt du får til å gjennomføre alene med syke barn!!

Klem

Mie fra Mies Mirakler sa...

hmmm..tror ikke du hadde vært like imponert om du så hvordan resten av leiligheten ser ut etter flere dager hjemme med syke barn, hehehe! husarbeidet blir kraftig nedprioritert ;)

Pia sa...

KAmille som er ute nå? Må handle:)

ELLEMELL sa...

hærlig observasjon da!

jeg har også malt samme krakk... ble kjøpt for og males! trengte et prosjekt der og da:) min ble vel fra en fargerest av skumring! fin kontrast til det andre hvite her:)

nå er jeg igang med maling av en stol... men det er som du sier.. jeg leter etter mer og male, mens jeg holder på! så bordet fikk seg et ekstra strøk i påvente av noe annet...:)

fin søndagskveld!
klem ellemell

Mie fra Mies Mirakler sa...

Det var Kamille nr.1 i 2012, tror ikke det er i salg lenger nå... mener det kom nytt nummer fredag 20.

sisselastrid sa...

Artig å vere kjendis :-) :-) :-) gleda meg til å sjå resultatet av skattekista! Og eg har visst ein slik krakk ein plass - kanskje den skal få seg ein omgang med malekosten? Ha ei super veke :-) klem

hobbyvimsa sa...

Masse god bedring til dere alle.
Her har vi sendt minstevimsen i barneh i dag,formen er bedre heldigvis.Har vært en slitsom helg med lite søvn,og mye grin:)

Nyt uken:)

Klem Linda;)