Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

tirsdag 10. april 2012

Ferieglimt


Noen flere glimt fra vår deilige uke på Gran Canaria. Må samtidig sende en stor takk til kjære Mamma og mannen hennes som sponset denne ferien, veldig fin 40årsgave! Litt på etterskudd gjør jo ingenting når man blir SÅ bortskjemt ;)


Vi tilbragte en dag på loppemarked dagen etter at vi kom ned til Maspalomas, og der kjøpte vi litt leker til å bade med.


Veldig kjekt å bare måtte ut med noen få euro til disse lekene fremfor å måtte kjøpe dem nye og dyre. Skolegutten kjøpte en kjempestor ferdig oppblåst badehai som han selv bar hjem hele veien til leiligheten. Det var et artig syn!


Før vi dro nedover fikk barna kort fra Momo & Ave med bilde av bassengområdet, og det pekte jeg på og fortalte Gullet at vi skulle reise til Gran Canaria og besøke dem. Så når vi var vel fremme og Gullet fikk se selve bassenget ropte hun begeistret: DER ER GRAN CANARIA!!!


Gullet fikk seg en haug med små badeleker på loppemarkedet, både bøtte, spade og rosa glitrende vannkanne. Disse lekene var kjekke å ha både i bassenget og badekaret, og utenfor leiligheten hvor det var småsteiner og jord å leke med. Der var også et tre med rare inntørkede frøkapsler som var spennende å åpne opp og titte inni.


I kaktusene utenfor leiligheten bodde noen søte små firfisler som vi så tittet frem sånn av og til. Morsomt for både store og små.


Var ikke ille å våkne til soloppganger som dette...


Håper virkelig vi får litt skikkelig sommer i år her til lands, det fortjener vi alle. Godt med en uke i syden til tross for mye skyer og litt regn, men ingenting er så godt som en skikkelig sommer her hjemme. Bare føtter, sommerklær og masse iskrem vil vi ha i år ♥

3 kommentarer:

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Åh for ein deilig tur!!! Snille mamma og mannen då:-) Håper vi får til ein tur til syden i haust, i sommar blir det Tyskland. Men fyrst, garasjesalg hihi.

Klem frå meg, låk og lei...

Duse Pasteller sa...

Så herlig! Tenk å få en sånn gave da! Sukk...
Satser på en KNALLsommmer!
klemklem♥

sisselastrid sa...

Så herlig presang :)))
No vart eg reisesjuk, for om knappe 4 veker
skal vi til Mallorca - ein tur som egentlig
var planlagt til 2 veker etter at Oskar vart
veldig sjuk - så då måtte vi utsette den,
men denne gangen satsa vi på å reise -
og det skal bli deilig!

Ha ei fortsatt strålande veke!

Klem