Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

tirsdag 24. april 2012

I ♥ ColargolNoen loppefunn gir meg rett og slett hjertebank. Det er en kombinasjon av det uventede ved å finne en riktig liten skatt, gleden over å finne noe riktig fint, og fryden over hvor billig det er! Denne boken kjøpte jeg sammen med tre andre fine bøker til totalt 50 kr.Årets beste loppefunn for min del er utvilsomt denne fantastisk fine boken om min barndoms helt Colargol. Den fant jeg i en kasse sammen med noen gamle ukeblader og uinteressante bøker. Langt borte fra de andre barnebøkene. Og dette er et av mine beste tips for å finne gode lopper. SE GODT ETTER PÅ UVENTEDE STEDER! -under bord, i "rotekasser" med forskjellig rusk og rask. Noen ganger er de beste skattene gjemt på helt andre steder enn der man forventer å finne dem.Som liten så jeg den herlige bjørnen Colargol (Som kan synge i dur og moll hver dag fra ti til tolv!!!) på barneTV. Rommet mitt hadde tapet med Colargol på, og grønne Colargolgardiner med matchende trekk på taklampen.I denne boken så havner Colargol og vennene hans i trøbbel i Ville Vesten, boken er i veldig fin stand, noe som er ganske sjeldent med så gamle bøker når man finner dem på loppemarked. Coveret er litt fuktskadet men inne i boken er sidene fine. Det skal bli gøy å høre hva sønnen min synes om historien om Colargol i Ville Vesten, frem til nå har han bare sett ham på YouTube.Heldigvis kommer Colargol seg trygt hjem til foreldrene sine til slutt!
Inne i boken lå det et gammelt bokmerke med følgende visdomsord:

4 kommentarer:

Anette sa...

Åhhhh.... Nostalgi på høyt plan!!! For et par år siden ryddet jeg i en bod, og da fant jeg Colargol-bamsen min!!! <3 Den ligger trygt på soverommet mitt nå c";)

Mie fra Mies Mirakler sa...

åååh heldige deg som har Colargol bamse!!! kjente jeg ble litt misunnelig nå ;)

Duse Pasteller sa...

Så en akkurat lik bok på Fretex her om dagen:)
Jeg har ikke noe forhold til Colargol foruten at jeg har hørt sangen - jeg var kanskje litt for lita da det gik på TV til å huske det...;)
Snakkes om litt!
klem

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ååååå, Colargol var min favoritt da jeg var lita også. Min åtteåring forsto ingenting da jeg sang "dur og moll" her om dagen, må finne en bok og opplyse henne, tror jeg.