Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

fredag 14. januar 2011

Kreative krus!


Til jul bestilte jeg to fotokrus fra Japan Photo til to av barna mine sine bestevenner. Det som var veldig artig var at de hadde Disneymaler som jeg kunne bruke, for jenten som fikk det ene kruset er fan av Hanna Montana, og det var veldig populært med bilde av henne selv på en kopp med kult Hanna Montana motiv :) Dette er malen jeg brukte:


Til den andre lille vennen som er fan av Ole Brum, brukte jeg en mal med bilde av ham selvsagt:


Koppene ble en stor suksess, begge barna syntes det var veldig stas med sitt eget bilde på koppen, og dette er selvsagt også en fin gaveidé til besteforeldre og andre venner som liker å drikke kaffe, te eller kakao. Koppene som jeg gav til jul er allerede blitt flittig brukt av de glade mottagerne.

Neste prosjekt blir å bestille kopper til mine egne håpefulle, kan tenke meg at de to også vil like å ha sin egen personlige kopp. -og om man ikke vil ha Disneyfigurer på koppen så kan man velge mellom mange andre design og også lage helt sitt eget, noe for alle dere kreative bloggedamer der ute kan jeg tenke meg.

For å se på utvalget av forskjellige produkter du kan lage, gå til denne siden:
http://www.japanphoto.no/gaver/

Det er jammen godt å være på nett igjen etter en måned med kun sporadisk tilgang! Jeg er sørgelig på etterskudd med å lese alle bloggene jeg følger, men nå får jeg sikkert mange koselige stunder med å lese litt nøyere hos alle dere jeg følger med på. Virkelig et deilig påfyll det etter noen dager hjemme med sykt barn (igjen).

Skal bli godt når våren kommer, nå er jeg godt forsynt med vinter! Lengter etter å finne frem småsko og lett yttertøy. Her i Bergen er det så skiftende vær at man knapt vet hva man skal ha på seg om morgenen. Glatt og fælt ute.

3 kommentarer:

LYKKELIG SOM LITEN sa...

Hei hei :)
Så morro du vil bli med på min give away også :)

Og så søte de krusene var da :)
Er jo kjempe flotte gaver det :)

Ha en nydelig kveld:)
Klem Tina

Kathrine sa...

Takk for kommentar på bloggen min! Så flott at du får inspirasjon! Det er jo enoe med det å finne lys i enden av tunnelen til å begynne med ;)

Hilde sa...

Hei Mie,

Kjempeflotte krus. Japen photo er mitt favoritt nettsted på fotoprodukter. Bruker spesielt fotobøkene fra Japenphoto.

Tusen takk for julekortet - det kom frem :). For noen flott barn du har! Takk for koselig kommentarer på bloggen min og takk for tips om en SUPER blogg om gluten og melkfrie produkter. Har nå registrert meg som følger på bloggen. Det så jammen ut til å være mye godt der.

Klem