Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

tirsdag 4. januar 2011

Varme i januarkulda


Januar er en ganske mørk og kald måned selv om sola har snudd og dagene blir sakte men sikkert lysere. Det er godt å ha levende lys å varme seg på. Små og store lykter og lysestaker gir glede og oppmuntring.


Julepynten min er ryddet bort, nå er det hvite og blanke sølvfargede lysestaker med litt bling som gjelder. Jeg nyter synet av disse og gleder meg over de vakre skyggene de kaster.

Jeg har bevilget meg en uke ferie for å komme ajour med rydding og organisering hjemme. Alene med to små barn og lite fritid så er det vanskelig å komme rundt med alt som skal gjøres, spesielt når det har vært mye sykdom som det har i det siste.

Så nå skal det bli godt å få skikkelig orden så man kan kose seg med mer lystbetonte sysler enn å rydde og atter rydde i ledige stunder fremover. Savner hobbyene mine som bloggingen og perlesyslerier, det har det ikke vært overskudd til i det siste. Men når jeg får orden i heimen skal det bli tid til sånt igjen :)


Denne nydelige store lykten fikk jeg i julekalenderen fra -nille, er den ikke skjønn? Ville aldri ha spandert en sånn på meg selv, så veldig takknemlig for den.

Ønsker dere alle mine lesere et riktig godt nytt år, tenn noen lys og nyt dagene, om så bare i små stunder. Pust inn, pust ut og ha det GODT i det nye året, selv om det er vinter og været er ruskete. Her hos meg i Bergen snør og regner det omhverandre.


Julekortene som vi har fått i år får lov til å henge en stund til, det er så utrolig koselig å se hvor mange som tenker på oss i jula og jeg setter stor pris på hvert eneste ett! Noe å varme seg på det også! Det vakre hjertet som henger nederst kjøpte jeg av Emmas Verden med E-post: emmasverden@online.no. Jeg så det på bloggen til Jordbærpiken og falt pladask for det. Viktig å bli minnet på at mange drømmer blir virkelighet!

Og PS! Om du var med i nyttårsgavedrysset mitt, gå inn på Mies Lopper og velg deg din premie!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så nydelige lyslykter du viser og så flott den var den fra Nille.
Her regner det i bøtter og spann.
Ønsker deg og dine et riktig Godt Nyttår.
Stor klem fra Mio

Sissel sa...

Kjempefine lykter!!!

Ha en godt nytt år og nyt ferieuken din så godt det lar seg gjøre!

Klem

Smykkas sa...

Hos meg er det mye som hos deg. Altfor mye har vokst meg over hodet pga sykdom, så jeg tar et tak hver dag. For ikke å gå lei, kombinerer jeg rydding med noe lystbetont. Tar rydding først, og så er det bare å kose seg.

Jeg falt pladask for de nydelige telysglassene dine. Fantastiske mønster på hver enkelt.

Koselig å høre at du finner glede i bokmerkene og englelenkene. Det er ingenting som er så gøy som å lage noe som mottageren blir fornøyd med.

Klem

Hilde sa...

Hei Mie og riktig Godt Nytt år. Takk for koselig kommentarer på bloggen min. Ja, det hadde vært koselig å treffes til sommeren - og jentene våre hadde sikkert funnet på mange rampestreker. Miriam har nettopp funnet noe hun klatert på og rakk opp til kaffeboksen på benken. Hun tok den med seg til sitt lekekjøkken og strødde traktekaffepulver utover alt.... Artig.... :). Lage kaffe til Mamma, med et uttrykk i ansiktet som lyser av viten om at hun har gjort noe galt.

Ha en super ryddeuke. Og jeg er helt enig at å tenne lys gir glede og oppmutring.

Klem

SsSsS sa...

Håper på god bedring og bedre tider - og ønsker man seg noe så kan det nokså raskt skje :)