Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 12. januar 2011

Tannfeen Tingeling?

Min nyeste favorittpynt, lykten fra -nille sin julekalender, blir bare finere og finere jo lengre ned lyset brenner. Vakker, ikke sant?


Det har blitt et stort forbruk av lys så langt i år, været har vært forholdsvis uvennlig, såpeglatt, så ubrøytet, slaps og slitsomt å bevege seg ute i med vogn og til fots. Det er herlig å se alle lysene brenne når det vekselvis laver ned store snøfiller eller regner sidelengs utenfor vinduene mine. Den vesle lykten i vinduet er en lun liten buffer mot det kalde, gufne været utenfor.


Det hjelper mot vinterblues å varme seg på en stor kopp med deilig te også, og med Tingelingkoppen blir selv jeg som er en stordrikker av te veldig godt forsynt.


Dagens store begivenhet var når Skolegutten klarte å miste sin første fortann! Fra før har de to midterste nede forsvunnet, men det er liksom noe ekstra med fortennene, vesle gutten min er virkelig i ferd med å bli stor, om et par måneder fyller han 8 år, det er helt utrolig! Kanskje kommer tannfeen Tingeling flyvende?


Et hyggelig bidrag til god stemning i heimen er Skoleguttens eget skilt som han lagde en gang han bygde seg en hytte med stoler, bord, pledd og puter. "JEM KJERE JEM" står det så fint. Jeg har planer om å ramme det inn i en avlang ramme, men har ikke funnet en som passer enda.


Har du lyst på noe fint å pynte opp ditt hjem med? Bli med på GRATISLOTTERI da vel! To fine lysestaker fra -nille som jeg fikk i julekalenderen jeg vant hos dem, og det kommer også andre fine premier.

6 kommentarer:

sigrid sa...

Ja, været kan vi ikkje gjere noko med...
Her er 7minus akkurat no..Så variasjonen er stor.. Gler meg til vår, men prøvar sjå på det poitive..
Levså vel :-)

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Visst det stemmer at jeg har vunnet,tar jeg gjerne serviettene:)Klem Linda!!Du er jammen gavmild søte deg,så mye du deler ut..Ha en flott uke!!

Marit sa...

Hei
Ser nå at jeg og har vunnet. Tar gjerne pyntefugl.
Sender deg en ny e-mail
:)

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Takk for det, Mie!
Hadde vært koselig å møtes når dere er i området
- og gjerne med kameraet:)

Ha en fin dag videre!

Utrolig dårlig vinnerlykke på meg her inne...
Gratulerer til vinnerne!

Klem Marianne

Ida Susanne sa...

Tusen takk for snille ord inne hos meg :)
Super kreativt det du skrev, herlig :)

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Åh haha trodde jeg meldte meg på jeg, men det var vel på forrige det da. Skal melde meg på neste!

Ha en fin kveld. Klem