Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 29. januar 2011

Lavbudsjettshopping og perlefryd


Når man har et stramt shoppingbudsjett, er veien kort til Fretex på leting etter skatter...


I dag fant jeg en søt liten kanne fra Bodum til varme eller kalde drikker, har ikke helt bestemt meg om jeg skal legge den ut på Mies Lopper eller beholde den selv, åpen for bud hvis noen er interessert :)

Fant også en veske, helt som ny, i en nydelig brunfarge og med vakre detaljer.Og en matchende kjole/tunika med et artig mønster...ser du noen små kaniner inni mønsteret? Jeg innbiller meg at det er det de er. Den blir fin å spankelere rundt i til våren/sommeren, og nå på vinterstid med en tykk strømpebukse eller tights under.


Fant også et sett med Harry Potter sengetøy som var fint som nytt, det skal Skolegutten få.


Skolegutten har kastet seg over Nama-perlene sine med stor iver i det siste, på SFO har de laget snurrebasser hele uken.


Jeg fant frem perlene her hjemme for å lage bokstaver til dørene til ungene, og han tok over og ville gjøre det selv. NB! Jeg har manipulert bildene, for jeg legger ikke ut navna til ungene på nett, så de heter ikke Lilli og Nan altså, hehe. Han laget også portrett av seg selv og søsteren i perler, jeg synes resultatet ble sjarmerende, og vi festet perlebokstavene og portrettene til dørene med lærertyggis (blue-tac).


Jeg har lett lenge etter noen fine bokstaver til å henge på dørene til barnerommene, og jeg har ikke funnet noen jeg liker, så nå skal disse få henge til jeg finner de perfekte etterhvert. Namavarianten er ganske smart, for man kan jo lage de hvor små eller store man vil, de fins i alle farger og de er superbillige!


Gjorde et kupp på HM også i dag, to søte bukser til Gullet.Minner om at det er GRATISLOTTERI på gang her på Mies Mirakler, link oppe til venstre. Trekningen er 2 februar, man kan melde seg på frem til kl.21 den kvelden.

10 kommentarer:

sigrid sa...

Så flott tunika..
Kan finne mykje flott på gjenbruk..

Stilige namneskilt!

God søndag til deg og dine!

Klem og god natt ;-)

As sa...

Hei=) Flott ide med perler på dørene=) legger ikke ut navnet på datteren min, jeg heller=) Takk for titten =) god helg til dere=)

Eva Helen sa...

Spretter innom for å ønske deg en Flott søndag, og så må jeg jo slenge inn en kommentar også,for jammen fikk du shoppet mye fint:-)Den veska var da super stilig.

Klem Fra Eva Helen

Smykkas sa...

Du har sannelig fått tak i mye fint. Jeg er alltid glad når jeg kan gjøre noen gode varp. Mitt budsjett holder ikke hverken til designerklær eller dyre pynteting. Ikke er det nødvendig heller.

Klem

Mimmi sa...

Heisann:)
Nå ble jeg misunnelig altså - den tunikaen var bare sååå stilig!
Ogja - jeg så kaninen - men kanskje det er fordi jeg har "grå stær"...tjihi...
Så søt - nei han er jo gutt - så kjekk sønnen din er:))

(Har det du vet kommet?)
Har forresten akkurat lagt ut en ny gibort:))

God-søndag-koseklem fra Mimmi:)))

Mimmi sa...

Hei igjen:)
Du blir visst ikke kvitt meg i dag..hehe...

Jeg kom til å tenke på en ting - jeg har veskedilla - og da mener jeg dilla!!!
Saken er at når jeg ryddet nå så har jeg hele 3 svarte søppelsekker fulle av "like fine" vesker som jeg hadde tenkt å samle på (ja, jeg er umulig der) - men tror du det kunne være noe å legge ut til salgs i butikken min?
For jeg har jo rett og slett ikke plass til de lenger!
Jeg har 5 yndlingsvesker - så det får vel holde...snufs...
(Veskene er jo moderne ennå) Går det an å spørre hva du ga for din? Bare sånn at jeg får et lite tips (men det er vel vanskelig med vesker - de koster jo alt fra 49 til 3000 kr - jeg er nemlig "altetende" der)!

Hils Gullungene fra meg:)
Klem Mimmi:)))

Mie sa...

Min veske kostet 49 kr. når jeg selger mine brukte vesker på søndagsmarkedet tar jeg som regel mellom 20 og 50 kr. for de, men mine vesker har jo som regel aldri kostet mer enn 199 nypris. :)

Namaste (jeo74) sa...

Så masse flott du har funne deg da :o)
Skikkelig fine perlerier og ser eg, på tross av manipulering ;o)

Eg ordna faktisk et lite bloggtreff i Bergen i november eg kor eg traff Pafrika Og Belkini, Giraffmamm og Barbros lille atelier.
Hmm, plutselig komme eg igjen og eg kanskje :o)

mammaKine sa...

Så mye fint du har funnet. Ha en fin mandag, stor klem fra Kine.

Anonym sa...

Nydelig tunika og så mye annet fint du har funnet.
Så stilige navneskilt.
Ønsker deg en fin uke.
Klem fra Mio