Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

torsdag 24. november 2011

Adventsstake?

Hæ?

Første søndag i advent NÅ til helga? HÆ? Hvor ble november av liksom?

Ikke mye adventsstake å spore her i gården enda...


Men årets julekort er vel i hus, takket være Vestablikk som har designet julekort til inntekt for Kirkens Bymisjon. Ingenting er bedre enn når man kan kjøpe unike vakre julekort og samtidig støtte en god sak. Så må jeg bare skrive litt og ta et bilde som kan være inne i kortet.


Litt juleknask er også kommet i hus og pynter opp inne i den fine eva solo oppbevaringskrukken som jeg fikk på Fabelaktig bloggtreff i Oslo tidligere i høst. Pikekyssene er kjøpt på Meny, og de søte blomsterformede sjokoladene er fra Ikea. Alltid like kjekt å finne melkefritt snop til mine to søte små som ikke tåler melk.


Må bli noe seriøst med vindrikking her i helgen om jeg skal rekke å få satt ut i livet ideen min om adventsstake med små vinflasker...*sukk* Godt jeg hadde tenkt på små vinflasker og ikke store hvertfall!


Fatet til adventsstaken er et lilla pyntefat fra Indiska. De har utrolig mye fint, gleder meg til å gå på salg der over nyttår.

5 kommentarer:

Med et lekent sinn / With a playful mind sa...

Hei hei og tusen takk for alle søte kommentarer du er så flink til å legge igjen hos meg!

Kortene er flotte ;) Blir fint å se hvordan advents staken din blir, her tente nettopp pappaRottefinn på 3 av de 4 lysene på adventsstaken jeg har under oppføring. Makan til typisk mannfolk. :/

Fin torsdag til deg!

sigrid sa...

Var innom Indiska for fyrste gong i dag..
SÅ masse flott!

God natt :-)

Huldra sa...

Jaaa! Nå har du sånn boks så det er lettere å kommentere på skikkelige oppdateringsturer. Supert! Håper du er fornøyd med det selv også. :)

Ja hvor i alle dager ble november av..? Dro frem litt rødt og lilla i går, og satte alt det turkise på badet. Akkurat nå står det så på hodet her at det ikke er mulig å pynte mer. Scanner bilder jeg legger inn på pc`n for å få bedre plass i skuffer og skap, og har tre store esker julepynt som må krympes. Advent? Joda, vi får vel til noe, både du og jeg. Et glass vin om dagen hørtes egentlig ikke dumt ut.. ;)

Gleder meg til å se det lilla brettet ditt pyntet. :)

Pink lady sa...

Hei!!
Kos deg med vinen din du! ;) Her blir det julebord i kveld og helt sikkert et par glass på meg også!
God helg!! :)

Hulda sa...

Det var fine julekort med julens budskap. :) -Husfruas Memoarer-