Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 13. november 2011

Hipp hurra!Endelig ble det bursdagsfest for Gullet! Selve treårsdagen var for hele 3 uker siden, så nå var det jammen på tide!

12 voksne og 12 barn stuet seg sammen i vår lille leilighet og det var liv og røre og mye god mat og drikke. Bursdagsbarnet selv var helt i hundre og pakket opp den ene fine presangen etter den andre. Elsker å samle venner og familie til slike fester. Selv om det var mye jobb å forberede alt så er det så utrolig koselig når alle er samlet.


Her er noe av det vi koste oss med i dag, deilig hjemmelaget fruktsalat. (Eple, Pære, Eplepære, honningmelon, jordbær, banan, kiwi, mandarin, blåbær og bringebær)


Browniesmuffins. Jeg baker dem fra grunnen, synes det er mye lettere å spise dem fra muffinspapir enn i kakestykker. Lagde dobbel oppskrift og har 5 stk igjen. De gikk unna gitt! Bakte også ca. 200 minimuffins, fikk ikke tatt noe godt bilde av dem dessverre. De fleste var med melkefri smørkrem og noen med vanlig hvit melis.


Det er helt genialt med minimuffins når det er små barn med på festen, da slipper man å rydde masse halvspiste muffins når festen er over. Gullet stappet sikkert i seg 20 stk!!! hehe ok, kanskje ikke 20 da...men mer enn 5 hvertfall! Alt jeg bakte var selvsagt melkefritt. Og det er morsomt å kunne vise at melkefritt smaker fantastisk godt. Melkefrie kanelsnurrer fra Findus, bare å varme opp, genialt! Minivannbakkels fra Rema1000 (ikke melkefrie), litt nøtter og salt snacks hadde vi også. Og selvsagt gele! Aldri en bursdag uten.


Bløtekaken jukset jeg og kjøpte ferdigbunn, så pyntet jeg den med melkefritt fyll. Hadde flere ulike lag, Vaniljesaus, mangosmoothie, bringebærkrem, sjokoladesmørkrem...utenpå var det vaniljesmørkrem og litt bringebærkrem på toppen. Pyntet med marengs. Og 3-tallet på toppen er det samme som vi bruke når Skolegutten fylte 3 år. Koselig å kunne tenne det samme lyset for Gullet. Neste gang det skal til pers er når Skolegutten blir 13! (Jeg kjøper bare sånne lys, og sparer dem.)


Nå er det 4 måneder til neste kalas, da er det Skolegutten som fyller 9 år. Da må jeg ut og få tak i et fint 9-tall.

7 kommentarer:

Anne Lise sa...

Gratulerer! Så utrolig mye godt du serverer, heldige gjester!!! Kjempekoselig både for bursdagsbarnet og gjestene dette da :) Den eplepærefrukten spiste jeg mye av i Kina for et par år siden, vi kaller den derfor for kinaeple - den er kjempegod! Jeg ønsker deg en ny fin uke, nå må jeg spise bittelitt og hoppe til køys, ble jo litt sulten av disse nydelige bildene :)

ELLEMELL sa...

hurra!
så nydelig bursdagsbarn!
og mange fine kaker:)
utfordringer når man har matallergier, men så går det jo som regel veldig fint allikevel:) må bare tenke litt utenfor boksen :)

fin søndagskveld mie:)
klem ellemell

Pink lady sa...

Flink du er som steller i stand en så flott fest for gullet ditt!!

Ønsker deg ei fin uke!

Klemmer i fleng

Tove sa...

Kjempekoselig besøk som alltid! Ble nok litt mye sukker også på meg, for jeg fikk en knakende hodepine da jeg dro hjem.... Men absolutt verd det! *ler*

Fabelaktig sa...

Ojojoj! For en fabelaktig feiring :)

Såå flink du er til å forberede og ordne!

Fabelaktig ukesstart!
klemklem

Lang Rekke sa...

Hurra for bursdagsbarnet! Og for en innsats du har gjort med bakingen, kjempeflink!!

Klem

Pernille Ulrikke sa...

Heldig jente som har fått mange gode kaker ser jeg! Fikk helt vann i munn jeg :D