Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 12. november 2011

Eplepære

Dagens frukt er EPLEPÆRE. Eller var det pæreeple? Vi oppdaget denne nye frukten på Rema1000 i dag når vi skulle handle inn til Gullets 3årsfeiring i morgen. Må alltid prøve nyhetene i fruktdisken så vi tok med oss 2 stykker.


Smaker som mild pære, litt liten smak i grunnen. Konsistens som eple men også litt som pære. Alltid spennende å prøve noe nytt!


I dag har det vært helt fantastisk vær her i Bergen, og vi har vært ute og gått tur (til og fra den ene butikken og hjem for å lesse av varer, og så frem og tilbake til den andre butikken mye lenger unna.) ca. 6 kilometer i vakre høstværet. Deilig!


Nå blir det intens rydding og baking og andre forberedelser til 3 års bursdagsfest i morgen. Hipp Hurra for Gullet! Nå er det 3 uker siden selve dagen så jammen på tide med en fest!

4 kommentarer:

Fabelaktig sa...

Hei søteste!
Eplepære er såå godt! Jeg kan få helt dilla jeg *smile*

Fabelaktig lørdag til deg og dine vakre gull!
klemklem

Eple sa...

Jippi, det har vært så fine høstdager i det siste. det er bare å nyte :)

Har aldri hørt om denne nye frukten og jeg ble selvsagt veldig nysgjerrig nå- får se å skaffe meg noen en av de nærmeste dagene!

Lykke til med festen imorgen- klart det skal feirest over flere uker :)

MøbelPøbel sa...

Heisann! Håper dere har fått festet skikkelig denne helgen;)Og gratulerer med Galleri-plass du også!Smaken er jo som baken, delt i to..hihi*, Men jeg er enig i at det ble veeeeldig ensformig. Har man sett en kvist, så man sett en kvist liksom;)

Og du, takk for tips om almanakken! Dette blir en super venninnegave. Lurer på om jeg skal bestille en til meg også..Litt visdomsord på veien er bare godt<3

God søndag vennen! Hyllen står godt her.Kom neste helg hvis du kan:)
Klem

Pink lady sa...

Hei søte!

Nå håper jeg dere har(hatt) en flott fest! ;)

Spennende med ny frukt. Her er vi ville etter klementiner om dagen! ;)

Klem til deg