Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 2. november 2011

May the force be with you!

Noen som leter etter en tøff tapet til gutterommet eller "hulen" til mannen?


Min favorittnettbutikk for ting du ikke ante eksisterte men må merkelig vis føler du bare MÅ ha, er www.thinkgeek.com


Nå selger de noe så flott som Star Wars tapet! Jeg kunne nok heller tenkt meg en tapet med bilder av de gode som er med i Star Wars, men den er ganske kul denne med de onde på også.


Sånn ellers er det tid for endringer. På jobben i dag fikk vi vite at avdelingen vår blir lagt ned i løpet av måneden. 4 av 9 får beholde jobben, de andre blir fristilt og må enten finne nye muligheter internt eller eksternt. Selv ser jeg på denne situasjonen som en spennende mulighet og går nå i tenkeboksen for å finne ut hva jeg har lyst til å gjøre fremover. Tror fast og fullt på at endringer er en måte å komme videre i livet på alle måter.


Bildene i dette innlegget er i hovedsak lånt hos Think Geek

8 kommentarer:

ELLEMELL sa...

jeg er nok ikke så tøff som kan ha slik tapet hos meg:)
heller ikke så tøff at jeg alltid liker endringer... som at feks alle førskolelærerstillinger i hele norge blir foandret fra neste år- og gir oss tøffere arbeidsvilkår... uff! klarer ikke helt se det positive i det da!
lykke til Mie, vær tøffere enn meg:)
klem ellemell

Eva Helen sa...

Så kul tapet!Men jeg tror ikke jeg hadde hatt den på veggen til gutten min,hehe.
Må du ha lykke til med jobb planene.

Klem Fra Eva Helen

Fabelaktig sa...

Vet du! Jeg skjønner deg så innmari godt. Da jeg jobbet i midelfart hadde vi 3 nedskjæringer på 3 år og ved den siste nedskjæringen gikk jeg i tenkeboksen og valgte Eva Solo.

Det beste man kan gjøre er å være positiv :) Jeg sender deg mangeg gode tanker!

Fabelaktig torsdag til deg.
klemklem

Monica sa...

Heisann! :)
Så fint at du tar endringene på jobben som en mulighet :) Ønsker deg masse lykke til! :)
Klem fra Monica

Annette Knutsen sa...

Det er en spennende tid, Theresa. Du har i alle fall rett innstilling til dette. Husk at når en dør lukkes, åpnes en annen. Kanskje det ligger noe spennende og nytt der ute i fremtiden et sted.

Britt sa...

Jeg har selv bestilt saker fra Think Geek, synes de har mye gøy!
TRrasig å miste jobben, men som du sier så kan man da finne nye muligheter. Jeg har tro på at ting ordner seg for snille jenter!

Klem fra Britt

Kari, 50 år sa...

Artig tapet, og sikkert fint for de som liker sånt :)

Trist at du mister jobben da, men jeg er sikker på at du finner noe kreativt og positivt du kan jobbe med. Det gjelder å ha troa på seg selv :)

Ha en fin kveld.

Klem fra Kari

Rødhette sa...

Hehe, jeg ble fikk også oppdatering fra TG om den tapeten. Ikke helt min stil, men sikkert artig for de spesielt interesserte. :)
Leit med slike omorganiseringer. Opplevde 3-4 av dem da jeg jobbet på Riksen, og noen av dem var veldig slitsomme. Da den siste omorganiseringen kom (direkte sammenslåing av to lab'er) fikk jeg heldigvis muligheten til å flytte fra hele merakkelset og gjennomgikk forsåvidt en enda større endring i den prosessen. :) Det ordner seg for snille piker, og jeg er sikker på at du finner ut hva som er best for deg og handler deretter. Lykke til! :)