Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

torsdag 17. mars 2011

Hjelp Japan i dag!

Jeg har ikke stille blogg, men jeg støtter Japan via Røde kors, og håper alle andre vil bidra også, enten via Røde Kors sin hjemmeside eller andre organisasjoner som Leger uten grenser eller Redd Barna. Det er fint med økt bevissthet, men det er enda finere med konkret hjelp! Legg en link til en av disse organisasjonene på din blogg også, min har vært oppe her på bloggen siden katastrofen startet.Fugler og Bursdag

Disse nydelige små pyntefuglene kom i posten til meg fra Sissel med bloggen En tid for alt, jeg kjøpte de i bloggbutikken hennes En tid for butikk. Ta en titt, det er flere skjønne ting der. Sissel har også en giveaway på gang med et kjøkkenhåndkle og en liten duk fra Green Gate i deilige påskefarger.


Jeg falt pladask for disse turkise fuglene, de passer perfekt hos meg, kunne egentlig tenkt meg en hel flokk med sånne, spørs om ikke jeg må komplettere med noen rosa eller hvite etterhvert...


Her i huset startet dagen i dag med at det vesle bustetrollet mitt listet seg inn på rommet til storebroren og overrasket ham med ballong og stor pakke! Spennende!


Skolegutten fyller 8 år i dag, altså er det 8 år siden jeg lå der på operasjonsbordet og skulle bli mor for første gang. Ufattelig at det er SÅ lenge siden.


Favorittbamsene hadde også spleiset på en gave...


Gaven fra meg fikk han velge seg selv da vi tok en tur til Toys'R'Us i ettermiddag. Så koste vi oss med pinnekjøtt til middag som er livretten hans.


Neste gang vi er på lekebutikken må jeg huske å kjøpe flere bokstavmagneter, manglet to R'er til å skrive gratulerer så måtte ta sørlandsvarianten "Grattus"!

Selv er jeg helt gåen i dag med svimmelhet, vondt i kroppen og snufs og hark, så har vært hjemme fra jobben. Men det skal ikke legge noen demper på feiringen. I helgen blir det stort kalas med familie og venner, foreløbig er det påmeldt 10 voksne og 11 barn har ikke fått tilbakemelding fra alle inviterte, så totalt kan vi bli 14 voksne og 15 barn (i alderen 1 til 10 år). Så regner med fullt hus og stormende jubel!!!


I natt passerte bloggen min 10.000 sidevisninger! Jeg har 88 herlige følgere, som har skrevet 1380 kommentarer til meg og dette er mitt innlegg nr. 130. Så mange fine tall betyr såklart at det er tid for et nytt GAVEDRYSS!
Neste innlegg kommer til å handle om det, så følg med videre...

7 kommentarer:

Helene sa...

Å, så gøy!
Gratulerer så mye med alle sidevisningene, alle følgerne OG alle kommentarene! :)
Gleder meg til gavedryss, alltid like morro :)

klem

Maias Lille Verden sa...

Gratulerer med storegutt, antall sidvisninger og såå flotte tall!

Stor klem

Stine sa...

Gratulerer med den lille store 8-åringen!! Herlig alder!!!

Og så fine tall! Statistikk er gøy!!

Nei, det var nok ikke noe eggeglass nei, svigermor var med og hun har skikkelig peiling! Så det var nok en finger-salt-ting ja :)

Katrine Helen sa...

Kjempe flotte fugler! Må ta meg en tur innom den butikken ser jeg;) Gratulerer med dagen til veslegutten din :)

Og masse god bedring til deg!

Ida Susanne sa...

Hei søte :)

Du.. Hvordan får du til å kopiere inn en hel side slik du har gjort ovenfor her??
Jeg skjønner ikke hvordan man gjør det.. Lagrer man siden og så legger du det inn i innlegget som et vanlig bilde eller HVA?
*smile*

Kari-Anne sa...

Hei:)
Gratulerer med sønnens 8 års-dag:) Håper den blir fin!
veldig søte fugler du har fått tak i, skjønne:) passer fint nå fremover.
Kjempegøy med så mange sidevisninger! Du har jo en flott blogg og synes d er kjempekos å følge deg:))
God helg!
Kari-Anne :)

Pia sa...

En sånn støtt-Japan-variant liker jeg!
Grattis, både med 8-åringen og med gode besøkstall!