Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 27. mars 2011

Vårutfordring fra Maia


Hvem kan ikke tenke seg å få velge fritt på øverste hylle hos verdens fremste designere? Noen ganger er det veldig deilig å bare drømme seg bort, og det har jeg gjort i dag da jeg oppdaget utfordringen til Maia med bloggen Maias lille verden, hvor man er med i trekningen om et gavekort på 200 kr. til H&M om man lager seg en liten vårcollage. Trekning er 1 april.


Med Paint som redigeringsverktøy er det begrenset hvor fancy collagen blir, men her er hvertfall noen av mine drømmeplagg for våren 2011. Bilringer, stutte bein og behov for praktiske klær i Bergensvær er ikke iberegnet, her er vi i drømmeland på _alle_ måter!!!


For moro skyld har jeg også laget en collage med PRISER, bare for å understreke nøyaktig hvor uoppnåelige disse tingene er for min del. Det er greit å gi kred også til de enkelte designere som man skamløst har lånt plaggene til her. Hjemmesiden hvor jeg fant disse bildene er www.mytheresa.com, et sted hvor jeg aldri har handlet, men hvor jeg definitivt skal snoke rundt den lykkelige dagen hvor lottokupongen går inn med ørten millioner. *krysser fingrene*PSST! I dag etablerte jeg en egen Facebookside for Mies Mirakler, let etter Facebook "liker" knappen øverst til venstre på bloggen for å like siden. Del gjerne med dine venner på Facebook.

5 kommentarer:

Ida Susanne sa...

Heisann :)

...Artikkelen i Dagbladet er på en måte skrevet av nib. Er artikkelen fra "road tripen" til nib som bare Dagbladet har lagt ut på en måte. De har jo så klart forhørt seg med nib. Men enig at media tar seg litt friheter.. Her i bloggverdenen er vi liksom så flinke til å spørre om lov av hverandre..

Takk for fine ord uansett :)

Klem på søte deg

Elisabeth sa...

Hei hei, Mie!

Så mange innlegg du publiserer, altså! Så gøy! Måtte le litt da jeg leste innlegget fra loppemarkedet! Var der nemlig selv og la jo merke til akkurat de tingene du la ut bilder av! :-) Ellers så syntes ikke jeg de hadde så mye denne gange, det var jo ikke så veldig stort loppemarked! Det eneste vi kjøpte denne gangen, var et Donald-blad til Jonatan. Men neste helg - da håper jeg å finne litt flere ting!

God uke til deg, Mie! Klem fra Elisabeth.

Duse Pasteller sa...

Heisann!

Takk for kos hilsen på bloggen min! Og velkommen som følger nr 90!! Stas det!;)
Du kan jo også være med i mitt bloggelotteri, om du vil?
Har du allerede vært på loppemarked!?
Så du hadde en link til vårens loppemarked i Bergen, så dato og steder er herved noter!;)

Klem, Janni:)

Lykkefryd sa...

Lekkert, lekkert...
Det er jo deilig å drømme... :-)

Ønsker deg en fin uke!

klem

malu sa...

Hei Mie :o)
Tusen takk for hyggelige ord.
Liker meg godt her hos deg jeg også.
Kjempe fin blogg.
Selvfølgelig kan du låne hos meg.

Ha en fin kveld :o)