Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 27. mars 2011

Awarder og pakkelek


Tre skjønne bloggere har valgt å gi awarder til meg den siste tiden.

Jeg fikk en fin pokalaward fra Bellami og meg, en hverdagsblogg om Katrine Helen og hennes bedårende datter Bella. Søte jentene ♥ Det fulgte ingen utfordring med den, men den pynter jo virkelig opp på bloggen da ;D Hjertelig takk Katrine Helen!


Lykkelige Helene, en blogg hvor du bla. kan finne deilige oppskrifter har også gitt meg en award, den har jeg fått før, tatt utfordringen og gitt den videre (les innlegget HER), så nøyer meg med å takke denne gangen. Hjertelig takk Helene!Fikk også nylig en award fra Mattisheimen, en blogg med mange inspirerende bilder fra unike Mattisheimen. Hjertelig takk Renate!


Denne awarden er for blogger med under 100 lesere, og jeg får gi den videre til 5 blogger. Mine utvalgte denne gangen er:

Emblas Kanel

Kali

Refleksjon på livsvegen

Lykkelige Helene

Anne Lise Johnsen

Ta gjerne en titt innom disse fine bloggene om dere ikke kjenner dem fra før, jeg synes selv det er spennende å utforske nye blogger, man kan finne mye inspirasjon og glede.

Og noe som absolutt gir meg stor glede er når det dumper en hemmelig pakke ned i postkassa mi! Anita med bloggen Hverdagsmamma har invitert meg med på en pakkelek som går ut på at man får en pakke, sender en pakke tilbake til den man har fått pakke fra, legger ut et innlegg på bloggen med link til bloggen du fikk pakke fra og hvor du så sender pakkeleken videre til 2 nye. Altså nesten som en PIF.

Jeg har 4 stykker på listen som allerede har meldt seg på PIF hos meg, Anne fra Gardens and Angels, Ingunn fra Hverdagsperler, Mette fra Vi i bakken12 og Katrine Helen fra Bellami og meg, men trenger enda 7 deltagere, til PIF eller pakkelek siden jeg har mottatt PIF gaver både fra Thoras Verden, Indigoglede og Fiolkransen i tillegg til Hverdagsmamma.

Vil DU være med så send meg en mail med adressen din! miesmirakler@gmail.com Det gjør ikke noe om du har vært med på PIF eller vunnet noe hos meg før, alle kan delta som har egen blogg! Gavene man sender skal enten være hjemmelaget eller koste rundt hundrelappen, det skal bare være en hyggelig liten overraskelse i posten.

Her er den nydelige pakken jeg fikk fra Anita/Hverdagsmamma.


Et knallfint stripete Green Gate kjøkkenhåndkle som også er fint som en liten duk, elsker fargene! En wallsticker med teksten Cuisine, som jeg velger å ta med i Påskegavedrysset mitt som premie, vet at mange av følgerene mine elsker wallstickers! -og sist men ikke minst, en SUPERSKJØNN påskepynt med verdens søteste påskehare på, luv it ♥ Tusen hjertelig takk Anita!


Åja NÅ skjønner jeg hvor alle non-stopene mine blir av... hmmm!

6 kommentarer:

Maias Lille Verden sa...

Gratulerer med awards, du fortjener alle sammen, skjønne deg :-)

Ønsker deg en fin fin søndag med nonstop, hihi!
Klem

Smykkas sa...

Gratulerer med awardene. Jeg kommer aldri så langt at jeg får lagt mine ut på bloggen, men det får rett og slett stå sin prøve.

Tenkte jeg skulle sende noen heklede blomster til gavedrysset ditt. Høres det ok ut?

Klem

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Hei Mie.
Veldig koselig at du liker pakken :) Det er ikke så enkelt å finne på noe som man tror mottakeren vil bli glad for....Men så å si "alle" elsker Green Gate, og da prøvde jeg meg på det. Og du sa du ikke hadde så mye påskepynt, og da ble det en liten ting til ;)
Gratulerer med Awarder!
Og takk for bursdagshilsen til Matilde :)
Klem Anita

LilleogMamma sa...

Masse fine awards og sånn, men du er jo så flink! Jeg beundrer deg :) Jeg vurderer å lege ned min blogg, for jeg har ikke så mye spennende å skrive om, og jeg har ikke noe bra kamera til å ta bilder med. Dessuten er det kjekkere å følge med på andres blogger ;)
Klem på deg

Mie sa...

Matilde da, jeg liker bloggen din jeg, synes ikke du skal legge ned. Mitt kamera er et slitent canon ixus med kun 4 megapixler fra 2005! Ikke så fancy utstyr her i gården, og jeg redigerer bildene i Paint! hihi! Kan jeg så kan du ;) *♥*

sigrid sa...

Gratulere med Awardane!

Takk for Award!
Har faktisk to andre som eg ikkje har fått gjort noko med...

Ha flott ny veke :-)