Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 16. mars 2011

Lilla lue til Gullet


I dag har det ENDELIG blitt litt vår her i Bergen. Sola var fremme, helt utrolig deilig. Jeg gikk uten lue på henterunden til SFO og barnehagen og det kan jeg jammen ikke huske sist jeg kunne gjøre.


Så det passet perfekt at jeg, eller rettere sagt Gullet hadde vinnerlykke i en liten giveaway hos Marit med bloggen Mitt skip er lastet med... og vant en skjønn heklet lue som er super når våren kommer for fullt. Tusen hjertelig takk Marit!


Pakken var så utrolig fint pakket inn, og det fulgte med en kjempesøt heklet blomst også, den kan jeg feste på luen til pynt eller bruke som nål. Herlig!


Spente små barnehender åpnet pakken og hvite frydefullt ved synet av de små rosa perlene på sløyfebåndet som pakken var pakket inn i. "Lilla bier!" Gullet kaller rosa konsekvent for lilla. Og småperlene ble knuget resten av kvelden, det var veldig stas med "biene" som hun kalte de. Da den ene "bien" plutselig forsvant ble det en storstilt leteaksjon, men den kom heldigvis til rette!


Lillefrøkna var kjempefornøyd med lua og ville prøve den på med en gang! Hun løp inn på rommet sitt og tittet i Hello Kitty speilet. Stilig ikke sant?

En liten nyanskaffelse til meg selv ble det jammen også denne uken, serviettholder har jeg lett etter utrolig lenge, og i går fant jeg denne på -nille til latterlig lav pris! Under femtilappen! -nille er en butikk som virkelig er på vei opp og frem når det gjelder interiørting. Mye fint der nå.


Skjønne sommerfugler på serviettholderen, jeg elsker sommerfugler!


Det er ikke så mye jeg handler til meg selv for tiden, prøver snarere å bli kvitt ting, ny visning på mandag så nå er jeg spent på om vi får en avklaring snart om vi må flytte eller ikke. Håper jo at ingen kommer på visningen så vi får fortsette å bo her, men om leiligheten vi leier blir solgt og vi må flytte så er det jo greit med alt man klarer å bli kvitt før den tid, så om du liker å gå på skattejakt, ta en titt i eplabutikken min :) (Klikk på bildet for å komme til butikken.)

8 kommentarer:

Maias Lille Verden sa...

Hei du vakre Miemor!
Nydelig den lua til lillemor, men enda søtere var egentlig det speilet hun har. tihi!

Det er viktig å unne seg selv ting også :-) Vakker den serviettholderen. Jeg er også på utkikk etter en slik, men ser for meg en i "betong".

Jeg håper du får en avklaring på hvor du skal bo :-)

Ønsker deg en fin fin kveld!
Klem

LilleogMamma sa...

Kul lue! Du vinner jo det meste... ;-)
Og fin serviettholder! Jeg fikk en svart fra Black Design i innflyttingsgave av min tante - og den brukes hver dag! En hendig sak :)

emblas-kanel sa...

Heldig dere var med vinnerlykke! De heklete luene er bare så flotte.
Ha en fin kveld.
Klem fra Eva :-)

Mimmi sa...

Heisann:)

Måtte bare en rask tur innom å "se på Gullet" - ja lua også da - den var kjempesøt på et enda søtere hode;)

Håper du fikk beskjeden min (mail) vedr. forsinkelsen?

Jeg har også GIVE AWAY nå - startet i dag - bli med på den også da vel - siden du er i "vinnerrushet"..hehe...:)(Det er ikke den samme som butikkens)

MIMMIKLEMMER til 3 "mirakler"

månestråle sa...

så hæli lue lillefrøkna vanta :)
Den hekla blomsten så bare kjempeflott ut. skal jammen ta meg en tur innom den bloggen.
Tøff serviettholder du fant på Nille! ja de e virkelig blitt flink i det siste :)

Ha en super dag

Klem Anita

Smykkas sa...

Gratulerer med flott premie. Både lua og blomsten var helt etter min smak, og jeg skjønner godt at gullet var begeistret. Mammaen også selvfølgelig.

Er det ikke herlig å se sola? I dag skal jeg ha på meg sko når jeg skal ut.

Klem

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Så fin en lue! Og herlig farge :)
Så artig med pakke i posten! Og spesielt når det er til barna :)
Ha en fin dag!
Klem Anita

Ida Susanne sa...

Hello Frøken:)

Et badelaken er vel akkurat det samme som et badehånkle vil jeg tro.. Jeg skrev bare det som stod i vinnerbloggen jeg *knis*

Et laken er kanskje bare et mer eksklusivt ord på det..

Ikke vet jeg

*smile*