Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 26. mars 2011

Loppefunn ♥

SOL i Bergen i dag. Hele dagen! Jammen ikke dårlig. Fikk masse nye fregner i dag på min vandring rundtomkring i Fyllingsdalen. Måtte ta bilde av sola bak et reir for ikke å bli totalt blendet.


Jeg var så sikker på at jeg visste hvilken skole det loppemarkedet jeg skulle på i dag lå at jeg ikke stresset med å sjekke det noe nærmere, noe som skulle vise seg å være mindre lurt! Jeg stusset litt over at det ikke var noe skilting på vei til skolen og enda mer da jeg kom frem og det var helt folketomt... hmmm... merkelig... og så fant jeg ut at det var et GODT stykke å traske for å komme dit det egentlig var, jaja, godt at det var fint vær da hvertfall!!!

Innom på ICA for litt væsketilførsel,


og der ble loppisbudsjettet redusert med ca. 15 kr. ÆSJ! Men viktig med litt energi når man skal trave rundt. Og så endelig...


Så et par fine møbler med potensiale på vei inn. Litt lyslysturkis maling og disse ville blitt superfine... Men uten bil og med et budsjett på ca. 100 kr. var det ikke aktuelt å kaste bort så mye tid på de tingene.


Første kupp, et par putetrekk, litt frottéstoff og en liten blondeduk.Disse skal jeg sende til en bloggedame som jeg har en byttehandel på gang med. Hekleting mot stoffbiter... spennende. Håper ho liker disse!


Detaljer fra frottéstoffet. Digger de herlige fargene her.

Først skulle den som solgte ha 30 kr. for ETT putetrekk!!! Hallo! Det var da vel stivt. Kan jo gå på KID og kjøpe et helt nytt putetrekk til den prisen! Det er en lei tendens for tiden til at ting blir overpriset på loppemarkeder. Veldig trist, man kjøper langt mindre enn man ville om prisene var lavere, de blir kvitt færre ting, og det er da ikke bra for noen vel? Men fikk da en pris jeg kunne akseptere til slutt for alle tingene.

Videre på ferden dukket det opp et fint stjernepannebånd til Skolegutten og en søt stripete sommerkjole/tunika til Gullet. Tunikaen kan bli fin med jeans eller røde tights til ser jeg for meg.


Fant også en søt liten charm formet som en Singer symaskin, den skal jeg legge ut i Eplabutikken min for salg.


En liten påleggsgaffel fikk jeg også med meg, den var bare så søt! Bestikk er en av de gøyeste tingene jeg vet på loppis (ja jeg er litt rar).


Og en kjempeskjønn Ole Brum kopp i melamin ble det også. Der stoppet handelen.I morgen legger de ut flere ting for salg, så blir kanskje en tur da også. Så noen flere ting jeg kunne tenke meg, men la de tilbake fordi de var overpriset!!! Men søndag er det posesalg siste halvtimen så da kan man gjøre noen kupp tenker jeg.


ENDELIG er våren kommet til Bergen, disse vidunderlige krokusene så jeg mens jeg ventet på bussen etter lopperunden. Vakre fargeklatter i vårsolen. Helt nydelig!


Og i tilfelle noen lurer...jepp jeg overholdt budsjettet på 100 kr. ;)

10 kommentarer:

Stine sa...

Så fine loppefunn :)
Selv var vi litt for treige ut av døra i dag til å komme tidsnok til loppiset åpnet, derfor ble det ikke store fangsten...og det var bare såå utrolig fullt av folk, tror HALVE Oslo hadde tatt turen. Men men, det er heldigvis flere sjanser i løpet av våren!

Ha en fin lørdag!
Klem fra Stine

sigrid sa...

Koselege ting..
Dumt viss det er overprisa..

Ha flott helg vidare :-)

Jenny sa...

Hej Mie!
Vilka fina fynd du gjorde på loppisen!

Ha en skön söndag,

Klem Jenny

Solstrålå sa...

Ja,den hundrelappen var drøy!!!!Fikk mye for pengene da!!
God helg til Mie!!!
Goe klem fra Sol

Anonym sa...

Hei.
Du er nok en dreven loppishandler.
Så mye fint du fikk ut av den 100-lappen !
Herlige vårbilder også .
Nyt resten av frihelga di.
Klem fra Ingunn :)

Trine - Franske drømmer sa...

hihi, det ser ut som en deilig dag, snupp!
Er vel litt godt med barnefri engang i blant også, og kunne gjøre akkurat hva du vil, når du vil? :)

ja, lobelia er bare helt fantastisk!!
Var ofte innom selv, da vi bodde i rådal, så det er min butikk ;) hehe!

Håper du har det bra!
Kos deg med helgen din, vennen!
Imorgen skal Lea og jeg lage muffins for første gang med nytt sprøytesett! ;)

Maias Lille Verden sa...

Helt enig med deg at det ofte er overpriset, spesielt i oslo. Jeg kjører gjerne langt for å finne det gode loppemarkedet :-)

Fine ting du har funnet deg...og overholde budsjettet i tillegg! WOW!

Ønsker deg en fortsatt fin barnefri helg!
Klem

Britt sa...

Heldigvis kan man prute på loppis, skulle jo tro at de er glad for å få solgt unna mest mulig.
Så deilig vårsol dere har, her snør det enda! Snille naboen vår hadde måket oppkjørselen vår ettersom mannen min er i syden, så da fikk jeg ekstra tid til overs til å blogge nå når gromjenta sover :)

Klem fra Britt

Anne Lise sa...

Det er bare veldig spennende med loppemarked!! Jeg synes det er nesten like morsomt å se andres kupp, som å gå på skattejakt selv. Det rosa frottestoffet var helt nydelig! også den lille tunikaen. Min datter hadde stort sett bare klær fra Fretex i Bergen det første året av sitt liv, og både seng og vogn var fra loppemarked på Danmarksplass til 50,- pr stk :) Ønsker deg en fortsatt fin søndag

Bare Meg sa...

Har funnet noen fine skatter på loppemarked på sotra både denne helga og forrige helg. Kjempe masse fint du har funnet deg.