Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 20. mai 2012

Bruktfunn fra garasjesalget

I helgen har jeg hjulpet min mor med å arrangere garasjesalg, og det har jo vært rene skattejakten! Mye rart som dukket opp fra skuffer og skap, feks. denne fine matrosen som jeg selv har brodert i min barndom, hihi!Noe av det kjekkeste med dette garasjesalget var at jeg fikk hilse på to av mine bloggevenninner, nemlig Marianne fra Kvardagslykke og Sigrid fra Refleksjon på livsvegen. Marianne hadde også med seg kjekke mannen sin og vesle vakre babyen, for ei skjønn jente ♥ Det var virkelig kjekt å hilse på damene, og kanskje blir det bloggetreff neste gang jeg er her oppe?Litt måtte jeg selvsagt plukke med meg fra garasjesalget selv også, veldig praktisk når min mor og de kan kjøre tingene ned til meg i Bergen til sommeren. Falt for disse geniale vase/lysestakene som kan brukes begge veier.Fine lysestaker har man alltid plass til en til av...denne i messing er bare skjønn!Disse søte små miniatyrbildene har min mormor brodert. ♥ elsk ♥Denne keramikkskåla husker jeg fra barndommens julefeiring, da inneholdt den nøtter.Appelsinmarmeladeboks i nesten perfekt stand! Kjempefin inni også, så kan brukes til oppbevaring av ting fortsatt.En knallblå glassvase, som øremerkes 17maifeiring i fremtiden, fylle den med hvite og røde roser og knytte et 17maisløyfebånd rundt.-og min oldemors krakk skal også få være med til Bergen, den får seg nok nytt trekk etterhvert, men ellers er den jo helt strøken.En nydelig stol ble også min, her skal det legges nytt trekk på setet, men ellers er den helt finfin, og god å sitte på er den også.Og sist men ikke minst, en vakker liten hylle (sammenleggbar til og med) som min onkel laget og gav til min mor på hennes 17årsdag. Nå skal den få flytte til Bergen og henge på min vegg.Et lite PS! til dere som bor i Ålesundsdistriktet, det er massevis av fine ting igjen, og det blir garasjesalg neste helg også, (lørdag 26 mai fra 14-19) med nye sjanser til å gå på skattejakt her.
Link til eventsiden på Facebook.
Link til Facebookalbum med bilder av endel av tingene som selges
.
-og til dere som bor i Bergen, om dere finne noe dere vil kjøpe så kan vi ordne med frakt til Bergen i sommer. Bare send meg en mail. miesmirakler@gmail.com

7 kommentarer:

sigrid sa...

Hei og takk for sist!

SÅ kjekt å møte deg på rett :-)

Tallerkenhylla passa akkurat og orkide er på plass i blomsterkrukka..

Og absolutt masse flott igjen!!
Herlege valg du har tatt, ikkje minst dei med minner i.

Ha fin tur heim!

Vi bloggast :-)

Li/Småtingene sa...

Så mange flotte ting! Den krakken var jo bare helt strøken, som du sier selv - diggbar! Likte trekket også jeg ;-)

:-)

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Sååå koseleg å møte deg i dag:)) Ikkje kvardagsleg å møte på bloggvenninner på Sunnmøre. Vi får prøve oss på eit minibloggetreff neste gong du kjem!
Veldig fornøyd med pottene mine:) blir kjekt å pynte verandaen med dei og med kassa. Borda må eg sjå kva eg finn på med:) masse fint ja! Fekk litt dårleg
samvittighet for at eg stakk av med godsakene hihi

Og du,tusen hjertelig takk for dei superfine gåvene! Buksene til Vilja var midt i blinken! Koppen til Aksel fallt virkelig i smak,både av mor og barn;) Han skulle sitte i kjøkkenkroken sin og drikke melk av koppen sin til kveld,tydeleg stolt:) Kakepynten blir perfekt til dåren (spørs om eg orker å bake før det hihi).
Heilt supert alt. Så snill du er:)

No er det natta:)

God tur heim!

Klem Marianne

Mi familia sa...

Så mange fine ting du fant! Den hylle er nydelig. Jeg gleder meg til å få min bruktfunn fra deres garasjesalg!! :)

Klem,
Vicky

Katrine Helen sa...

Synd det ikke er her i Bergen, da hadde jeg kommet:)
Ha en fin og solrik uke!
klem

Katrine Helen sa...

Hei:) Har et lite spørsmål angående epla. Er litt nybegynenr innpå der:) Hva betyr det at 1 person har produktet på sin ønskeliste?

Klem Katrine

Fabelaktig sa...

Åh så mye fint du fikk med deg ;)
Herlig!

Jeg har flyttet bloggen min og håper du vil følge meg her inne fabelaktigebloggen.blogspot.com

Jeg håper du har hatt en finfin pinse og at du har hatt sol og varme.

Stor og god klem
Maia