Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

tirsdag 1. mai 2012

Nye IKEA del 2 av 3

Her ser vi en liten flik av lageret til nye gigantIKEA i Åsane. Jeg som kunne finne frem i blinde på forrige lageret må nå pugge nye reoler de neste gangene jeg er der, hihi!



Generelt er hele senteret mye mer oversiktlig enn det forrige, selv om det har nesten dobbelt så mange varer. Nede i markedshallen (eller godtebutikken som jeg liker å kalle det...) er det mye mer luft rundt reolene, og adskillig lettere å bevege seg rundt.



En fiffig liten sak inne på lampeavdelingen er denne hvor man kan teste ut de ulike lyspæretypene for å finne akkurat den som passer til ens aktuelle behov.



Vi var så heldige å få en SUNNAN lampe, ikke bare bruker den solcellebatteri, men den har også LEDlys. Den skal nok bli flittig brukt her i huset når Skolegutten skal sniklese på sengen etter at lillesøster er sovnet.



For hver solgte SUNNAN-lampe donerer IKEA Foundation én til UNICEF og Redd Barna, slik at barn i India og Pakistan kan lese, skrive og leke etter mørkets frembrudd. Les mer om SUNNAN her.

Nina på bildet over jobber med miljø i IKEA og kunne fortelle at spottene som er overalt i taket på IKEA også er LEDlys som har adskillig lengre levetid enn ordinære lyspærer og dermed er mer miljøvennlig. Alle monner drar!



Vi fikk også se en kul LEDlampe som kan avgi lys i forskjellige farger. Hadde nok blitt en hit på barnerommet! LEDlys avgir ikke den varmen som ordinære pærer gjør og er derfor tryggere for små utforskende fingre.



Miljøet var ganske fint oppe på barneavdelingen også, sjekk denne herlige gjengen da! Masse fint Uglestæsj.



En som også hadde funnet seg godt til rette i en godstol oppe i møbelavdelingen var min gamle foreleser i Psykologi på UiB, Frode Thuen, som nå er samlivsekspert. Jeg som er singel hadde ikke så mye bruk for råd om hvordan parforholdet kan overleve IKEAturen og møbelmontering, men i tilfelle jeg skulle treffe drømmemannen en gang så er det jo greit å ha rådene fra samlivseksperten i bakhodet.



Noe jeg la merke til i det rommet som Frode Thuen satt var at det rotete taket over rommet faktisk matchet fargene i tapeten, hehe.

Ingen kommentarer: