Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

fredag 11. mai 2012

Lekne lopper

Det er alltid spennende å kikke på lekene på loppemarked, noen ganger er man heldig og finner ting som minner en om barndommen som denne søte lille Paddingtonbamsen. (kommer til salgs!)♥ Muldvarpen ♥ Dette grabbet jeg til meg i full fart, og gjorde amatørtabben å ikke telle bitene, argh! Kjipt :( Men det er jo _nesten_ komplett da...Om den manglende biten plager meg for mye kan jeg hvertfall bruke lokket, klippe ut som bilde og henge på veggen. Det er et tips til andre fine puslespill med manglende biter også. Om man gidder kan man også rett og slett lage den manglende biten ved å scanne/kopiere fra lokket, mekke riktig str. på data og printe ut, lime på et passelig tykt stykke papp, og voilá!En veldig søt bok om livet på Saltkråkan. Skolegutten var ikke så interessert så denne skal selges, gi en lyd om du vil kjøpe. Boken har endel bilder i sort/hvitt.(miesmirakler@gmail.com)Et kult retrospeil i hvitt og rosa fant jeg blandt klær og sko, vakler mellom å selge eller beholde, det er jo bare SÅ søtt :DDet har vært endel slåssing om et sånt brett vi har fra før (også funnet på loppis) så ungene ble veldig fornøyde når de nå har hvert sitt!To bøker til Skolegutten som han gleder seg til å lese. Det er fantastisk kjekt å finne fine bøker til en slikk og ingenting.Legofigur Woody og en kul Duplo-apekatt, alltid fornøyd med å finne slike :)Et gøyalt og enkelt spill for de aller minste. Hadde tenkt å selge dette, men heller litt til å beholde det selv, tror Gullet vil elske dette.Nusselige små keramikkfigurer, disse kommer for salg i Eplabutikken etterhvert.Små søte rammer som skal sortmales etterhvert. Helt dilla på rammer, må alltid ha med meg om jeg finner noen fine!I julepyntavdelingen kan man ofte finne disse søte små soppene, de er jo i grunnen fine året rundt!Et riktig bra kupp på dette loppiset fant jeg også blandt julepynten av alle steder...knalltøffe retrosolbriller fra Polaroid. De var fulle av krittstøv av alle ting, og så ganske shabby ut.Men etter en grundig vask så de helt nye ut! Skikkelig kule eller hva? Litt store til meg kanskje, så blir vel å selge dem etterhvert :)I helgen er det atter loppis, så får vi se om det blir noen nye kupp der! God helg til dere alle ♥

9 kommentarer:

Fabelaktig sa...

Du er loppisjeger nr 1 - wow!

Paddington er såå barndommmen :)

Takk for gode kommentarer inne hos meg, jeg har hatt det litt hektisk denne uken, men i dag har jeg fri og det skal jeg nyte. Blant annet ved å besøke din vakre blogg.

Fin fredag!

Her skal jeg overraske mannen med tapas og vin, når han kommer hjem sent etterpå :)

Smil og fine tanker til deg-

månestråle sa...

Så mange fine barnesaker du fant på loppis da !!!
Solbrillene var IKKE for store til deg !
Du va skikkelig tøff i de - så bare behold dem på i sola :)
Riktig go helg
Klem Anita

Bustenellik sa...

Jammen så mye fint du finner :-)
I forigårs kom Freddie i posten. Busteliten hilser så mye og sier mange millioner tusen takk :-)

i Vinduskarmen sa...

Kanskje jeg må se om jeg finner noen lopper i helgen..:-)
God fredag til deg!! :-) klem

Eple sa...

Den lille muldvarpen er sååå søt- og brillene var utrolig tøffe. Digger ellers den utrolig flotte kjærlighetserklæringen du viste i forrige innlegg!

Ønsker deg en fin fredag videre!

Katrine Helen sa...

Åh, jeg hadde helt glemt muldvarpen! *minner*
Husker vi leste alle mormor og de 8 ungene bøkene, igjen og igjen:)
Ha en fin lørdag!
klem

Lang Rekke sa...

Skikkelig loppisveteran du!

Ha en herlig helg :)

reSIRIkulert sa...

Du har verkeleg gjort nokre nostalgiske kupp!!! Misunner deg puslespelet av moldvarpen, sjølv om det manglar ei brikke... Eg blir så glad når eg ser han ;o)

Lill sa...

Gleder meg allerede til loppesesongen begnner igjen..sa skal vi gå sammen..synes vi er treige som enda ikke har fått det til:)

ha en flott kveld
klem fra Lill