Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 28. mai 2011

Bloggetrøbbel?

Jeg hadde store problemer, klarte ikke å kommentere, og ble logget ut hele tiden, men så skiftet jeg fra Internet Explorer til Mozilla Firefox nettleser og simsalabim så funker alt som det skal igjen :) Jubi!I kveld blir det trekning av Jubileumslotteriet, så om du ikke har meldt deg på, kom igjen, det er mulig frem til kl.21 i kveld.

5 kommentarer:

Anonym sa...

TAKK, dette ble et av Mies Mirakler også, nå skal jeg skifte til Firefox umiddelbart!!! Hadde Google Chrome, men like trøblete det også!
Ha en deilig bloggtrøbbelfri dag! Klem Misemor

Christine sa...

Hei hei=)
Jeg har aldri likt Explorer noe særlig, og etter at jeg oppdaterte til nyeste versjon for ikke så lenge siden så ble jeg bare enda mer oppgitt; Explorer har de samme bloggproblemene på min pc som på din (husk: det er ikke VI som har problemene:p), i tillegg får jeg ikke sjekket mailen min i Explorer. Mozilla er en veldig bra nettleser, men jeg har valgt Safari. Hadde en Apple iBook inntil nylig, og den var standard nettleser der. Synes den er veldig god.

Flott at du har skrevet et innlegg om dette - det skal jeg også gjøre. Vi er nok ikke de eneste som synes Explorer er et problem:p

Ha en kjempeflott helg!! Gleder meg til trekningen i kveld;)

Gode klemmer fra Christine

To Ju Mama sa...

Jeg måtte også gå fra google chrome og til explore noe som jeg ikke liker.. Men bare glad jeg kom inn på bloggen igjen;)

Katrine Helen sa...

Har alltid sverget til firefox:) er helt genialt!
Ha en fin lørdagskveld:)
klem

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tack söta du för tipset! Nu har jag ändrat och det går såååå bra nu, inloggad på min blogg blev jag och jag tror att jag kan kommentera här...vi får se=)

Önskar dig en fin Mors Dag i morgon, vi firar den här i Sverige då.

Ha det så bra!
Kram,
Regina