Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 14. mai 2011

Første hårklippen

Gullet på to og et halvt år har aldri klippet håret sitt før nå. Jeg har selvsagt klippet luggen hennes noen ganger, men de fine krøllene har fått være i fred.


Nyvasket laaaaangt hår som ble nådeløst klippet!


Men se så fin hun ble! De lengste krøllene forsvant, men det er heldigvis en god del krøll igjen likevel, og håret ble finere når det ble jevnet litt.


Selv ble hun kjempefornøyd med nye sveisen sin, og jeg selv fornøyd med innsatsen som frisør.


I dag skal vi på visning..det blir den ene, fikk sms i går fra den andre leiligheten at de mente den var for liten for en voksen og to barn. (En leilighet med 2 soverom og kjøkken/stue) Fikk ikke komme på visning. Litt spesielt må jeg si... (Den vi skal se på i dag er mindre!!!) Men på den positive siden skrev de også at det kommer flere leiligheter til leie i området om ikke så lenge, så om vi ikke får den vi ser på i dag så kommer det forhåpentlig nye muligheter snart. Og så tenker jeg sånn: for hver leilighet vi ikke får så er det én mindre å konkurrere med om de neste! Gjelder å tenke positivt.

Til dere som bor i Bergen: Vet du om en leilighet til leie?
Mor og 2 snille barn (2 og 8 år) ønsker leie en koselig leilighet i gangavstand til Fanatorget (Sandsli). Ønsker langtidsleie, minst 2 år. Innflytting juni/juli. Minimum ett soverom, (helst 2, og gjerne 3!) Ikke røyk, ingen dyr, ingen bil. Stille og rolig. Fast jobb innen finans. Max leie 10.000. Send mail om du vet om noe som kan passe. miesmirakler@gmail.com

9 kommentarer:

Anonym sa...

Såå fin gullet ble/er. Lykke til med leting etter nytt bosted. Sia di er kuul.

Elisabeth sa...

Hei hei!

Lykke, lykke til med visning i dag! Håper dere finner nytt sted snart! Det er så flott at du er så positiv! :-) Det ordner seg for snille jenter, vettu. Vet dessverre ikke noe om ledige leiligheter i bergensområdet...

Ha en fin dag! Gullet ditt er nydelig! :-)

Små og store gleder sa...

Det er herlig med disse go´jentene. Så fin og nydelig gullet ditt ble med nyklippet hår. Du er god som tar deg av frisørjobben også :). Lykke lykke til med leting etter nytt bosted. Det ordner seg! Han en fin helg.
Klem

Anelias hantverk sa...

Ooo så söt liten tjej!
Lycka till!

Mimmi sa...

Heisann:)

Først så tenkte jeg: NEINEINEI:) - Men så så jeg hvor fin "Gullet" ble (og ikke minst hvor langt håret var før klipping) - Nydelige Tulla:))

Min sønn hadde/har sånne krøller - og når han var på Tullas alder så hadde jeg han med i trilla (vogna) når vi skulle i butikken - og da var det en eldre dame som kom bort å sa: - Nei, for ei nydelig lita jente" - Gjett hvem som klipte sønnen sin da hun kom hjem?..Hehe..!

Den dag i dag klipper han seg så fort ett aldri så lite hårstrå begynner å krølle seg..hihi.. - og min datter " kan ikke skjønne " hvorfor han måtte få de krøllene - og ikke hun som jo var jente...tihi...!

Håper dere snart får funnet et hyggelig sted å bo - det har dere sannelig fortjent!!!
Når det kommer til den som avslo - så tror jeg du kan være glad til - for en sånn "type" kan vel ikke være rett skrudd sammen?!
Det er vel klart at barna kan dele et soverom når de er så unge...

Ønsker dere alt godt - og god helg - og fin 17.mai hilsner fra "Filletanta":)

Anonym sa...

Så skjønn gullet er med nyklippet år!
Lykke til med visningen, håper dere snart får fin plass å bo.
Ønsker deg og dine en fortsatt fin helg og en flott 17. mai.
Klem fra Mio

Fiolkransen sa...

Så fin tulla ble! krøller er kjempefint.

Så kjedelig med boligjakt. Håper virkelig dere finner et kjekt sted å bo snart. Må si det var rart å bli avvist til å komme på visning.. den var ny! Men ikke mist motet. Plutselig dukker det opp noe som passer perfekt:)

Ønsker deg en flott helg og 17.mai!

Klem fra Thea

Maias Fabelaktige Verden sa...

Hei hei!
SÅååå nydelig hu lille terta di! Jeg tror jeg og hu hadde blitt bestevenner hadde jeg hilst på henne.


Jeg håper det gikk fint på visningen og at bosituasjonen løser seg snart!

Klem

Katrine Helen sa...

Nydelige krøller gullet ditt har! <3