Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 7. mai 2011

Loppegleder ♥


Endelig loppelørdag igjen! I dag gikk turen til Slettebakken skole her i Bergen. Jeg styrte som alltid rett mot bokavdelingen for å se etter Ina bøker. Fikk bakoversveis da det stod 40 kr. per bok. Hallo! Skjønner hva folk snakker om at loppeprisene begynner å ta litt av!!!

Jeg gikk nå likevel bort til barnebøkene og fant til min STORE glede en av de to siste bøkene jeg manglet, nr. 10, "Ina stepper inn". JUBI!!!


Så fikk jeg prutet den ned i 20 kr. (Egentlig svinedyrt det også, på et loppemarked i fjor høst fikk jeg 5 Inabøker for 25 kr.!) Nå mangler jeg bare nr. 4. Ina inviterer. Om noen har den eller finner den så er jeg interessert.


Rammer er jeg alltid på jakt etter. Fant en ramme som var liten og avlang og det har jeg lett etter for å ramme inn sønnen min sin søte lapp med "jem kjere jem", så når jeg får malt rammen svart skal det bli aldeles perfekt. Kjøpte samtidig en oval litt dekorert ramme i gammeldags stil som jeg også tenker å male svart.


Fant denne søte lite skålen med lokk. Litt usikker på hva slags metall dette er, muligens tinn eller er det nysølv? Under er den stemplet med en krone, noen som vet noe om det merket? Syntes den var så søt med det lille bæret på toppen. Riktig vakker liten sak. Tar den med meg på Søndagsmarkedet i Skostredet i morgen, om den ikke blir solgt der så havner den i Eplabutikken min.


Dette skiltet var litt morsomt, det er til å henge på dodøren. "Endestasjon" Retro og søtt. Skal ta med meg det på markedet i morgen også.


Og dette vakre lille melaminfatet med asiatiskpreget blomsterdekor blir også med meg på markedet i morgen. Kanskje noen som vil ha dette til å spise sushien sin på eller til å oppbevare smykker eller noe annet i. Jeg synes det er helt nyyyydelig.


En liten mugge til fløte eller melk når man har fint besøk fant jeg også, likte det sarte gullmønsteret. Akkurat min smak. Så denne skal jeg beholde selv.


Noe av det fineste jeg fant i dag var disse to glasskålene som kan settes sammen til et skrin.


Jeg har nemlig "storebroren" til disse fra før, som jeg fikk av en kjær venn en gang på 90tallet. Visste ikke at de fantes i sånn miniutgave så det var virkelig gøy å finne.


Det var gjennomgående litt for dyre priser på dette loppemarkedet, så det var litt skuffende, men jeg holdt meg under det sedvanlige 100kr. budsjettet. Endte opp med sluttsum på 75 kr. Så fikk tross alt endel for pengene.

I morgen skal jeg selv på Søndagsmarkedet i Skostredet fra 12-17 og selge ting og tang. Fant du noe fint på loppis i helgen?

PS! På jakt etter dukkehus? På salgsbloggen min Mies Lopper ligger det nå et fint dukkehus fra Lundby.Til dere som bor i Bergen: Vet du om en leilighet til leie?
Mor og 2 snille barn (2 og 8 år) ønsker leie en koselig leilighet i gangavstand til Fanatorget (Sandsli). Ønsker langtidsleie, minst 2 år. Innflytting juni/juli. Minimum ett soverom, (helst 2, og gjerne 3!) Ikke røyk, ingen dyr, ingen bil. Stille og rolig. Fast jobb innen finans. Max leie 10.000. Send mail om du vet om noe som kan passe.
miesmirakler@gmail.com

19 kommentarer:

sigrid sa...

Wow så mykje bra du finn!

god helg :-)

Kari-Anne sa...

Masse fine lopper, glassskålen og muggen var spesielt fine:)
Ha en fin lørdagskveld:)

emblas-kanel sa...

Så mye flott du har funnet! Ina-bøkene er så herlige. Jeg hadde to som barn (nr 1 og 3), og så fant jeg to på bruktbutikk i høst og kjøpte de. Det var Ina Intervjues og jeg tror den andre var Ina inviterer. Jeg har tatt de til hytta, men hvis det er nr 4 skal du få den. Jeg samler ikke, og det er artig å ha alle for en samler. Sender mail hvis det er den jeg har.
Ha en flott lørdagskveld.
Klem fra Eva :-)

Små og store gleder sa...

Du er jammen meg god til å gjøre loppefunn :)

Bare lille elin sa...

Så mange gromme ting du fant i dag. Gratulerer med nr 10. :-) Sjekket på automat etter Ina-bøker der jeg var i dag, men neida, ingen av det slaget fantes der.

Ha en fin lørdag.

Klem
~elin~

Sissel sa...

Du har jo gjort noen gode kjøp du også ser jeg...Likte spesielt den fine muggen, du vet jo meg og muggene mine...hahaha!

Ha en fortsatt fin helg og lykke til med salget i morgen!

Klem

Solstrålå sa...

Dårlig med loppis her for tiden.
Utrolig hva du får for hundrelappen ;o))
Ønsker deg lykke til med loppene dine på søndagsmarkedet!
Goe klem fra Sol

Brit sa...

Ja du har god loppenase ser jeg. Enig med deg at noe begynner å bli vel dyrt på loppemarkedene. Men ennå kan man finne FUNN:)Jeg har endelig kommet meg på loppemarked i dag etter å gått glipp av 4 stk i mitt nærmiljø denne våren!
Lykke til med søndagssalget ditt i morgen.

Maias Fabelaktige Verden sa...

Skal si du har loppesans... Du er så flink til så mange ting du :-)

Er innom bare for å sende deg en klem og varm tanke!

Anonym sa...

Mye fint du fant på loppisen!
Lykke til med søndagssalget ditt!
Ha en fortsatt fin helg.
Klem

Katrine Helen sa...

Du har som alltid funnet mye fint:) Og jaggu fikk du mye for pengene, spesielt til dagens loppepriser!
Klem

Smykkas sa...

Det er virkelig mye flott du har fått tak i. Den ovale rammen og det avlange fatet utroper jeg til mine favoritter.

Før jeg begynner å gå på loppemarkeder, tror jeg nesten jeg må ha et eget loppemarked. Vi får se hva det blir tid til. I dag skal jeg bare slappe av.

Klem

malu sa...

Wow så mye flott :o)
Forelsket meg helt i de glasskålene som kunne settes sammen til et skrin.
Har aldri sett de før. Nydelige.

God Søndag og et stort :o)))
fra meg.

Nostalgia sa...

Masse skjønne lopper du har funnet ♥ . Jeg fant også litt på Slettebakken lørdag, men synes at de var altfor stive i prisene i forhold til skjold. Skjold har vært helt super siste årene og det har nesten vært litt sydlandsk stemning der :-) Anbefales ♥

skal se gjennom Ina bøkene mine (vet jeg har de et eller annet sted :-)) og se om jeg har den du etterlyser.

Ønsker deg en fiin ny uke !
Klem, Nostalgia

Trine - Franske drømmer sa...

Hei vennen!

Så mye fint du fant på loppis!
Heldiggrisen :-)
Hehe, endestasjonskiltet har oldemor helt likt, bare hennes er rosa også står det "det lille huset" istedetfor ;)

Nei, står ingenting under den krukken jeg har. De andre i samme serien har jeg bare sett på bilder, så jeg vet ikke hva serien heter eller hvilken leverandør de er fra.
Skrik ut om du finner det noe sted, da ;)

Ha en fin helg, vennen!

Klemmer

Li/Småtingene sa...

Masse fint fant du!
Og det ble da mye til den prisen? ;-)
Du er flink til "å spotte" tingene, altså!

Ha ei fin ny maiuke!
:-)

Duse Pasteller sa...

Så fine funn da!!
Jeg var på Skjold skole i går, og hadde tenkt meg på Slettebakken i dag, men det ble det ikke noe av (kanskje like greit...!;))
Var veldig fornøyd med gårsdagens funn! Skal vise de fram etterhvert.
Takk for koselig kommentarer fra deg!!♥♥

Nattaklem

Anonym sa...

SÅ mye fint du fant!

Åh, jeg savner Bergensloppemarkedene - de er jo nesten loppis der hver helg hele våren..

Er enig at 40 kroner per bok er helt på bærtur, det er jo nesten mer enn de koster på fretex og dette skal jo være loppemarked!

Anonym sa...

Du er flink som pruter. Jeg synes de har stive priser på Fretex også , jeg , men har hørt at det er mange antikvitetshandlere som går på loppemarkeder og Fretex og da går prisene opp : veldig dumt !
Du hadde i alle fall funnet mye fint !
Krysser fingrene for at det dukker opp en leilighet snart !
Klem fra Ingunn :)