Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 10. juli 2011

Favorittskoene mine

Mrs. Hardy hadde et innlegg om noen nydelige sko med høye hæler som stod til pynt, og jeg lovet henne å lage et lite innlegg om mine favorittsko.


Disse skoene er blitt for små til meg etter jeg ble mor, men det er bare altfor fine til å kvitte seg med altså. Hælene er ikke så høye, men det kommer et par høyhælte favoritter lenger nede, samt et lite tips til hvordan overleve en kveld med litt for høye hæler! (Noen sko er bedre til å sitte stille i enn å gå på, sånn er det bare!)


Vakre sommerfugl/roseskoene er kjøpt i USA, husker ikke helt hvor, om det var i Reno eller i Las Vegas, men jeg husker hjertebanken jeg fikk når jeg så dem. Vakre vidunderlige sko! De skifter mønster etter vinkelen man ser dem i.


Sommerfugler og roser er så vakre, og når man kan få begge deler på samme sko er jo lykken komplett. Og hvor trist det er at man ikke kan gå med dem lenger, men de er jo fine til pynt også!


Og her er mine høyhælte favoritter.


Hælene er ikke så tynne så det går ganske fint å gå med dem, jeg kjøpte dem et nummer for store, og har puttet noen halvsåler nedi foran, det gjør skoene mykere og gjør en kveld med disse skoene mer behagelig. Som regel holder det å kjøpe skoene et halvt nummer for store om man ønsker å bruke slike såler.


Sorte sko får man jo aldri nok av, og lakksko er generelt veldig fint til fest siden vinflekker og slikt er lette å fjerne.


Har du noen faoritter til pynt eller i bruk? Legg gjerne inn en link nederst her og del godbitene dine med meg og mine lesere!

Jeg trekker en vinner av dem som linker som får denne boken om sko.


Våre venner skoene av Linda O'Keeffe

10 kommentarer:

Anne Lise sa...

Så utrolig morsomt, jeg elsker sko!! Men mine fine sko er hjemme og jeg er i sommerhuset mitt :( De med sommerfugler var helt nydelige!

Duse Pasteller sa...

Kult!
jeg jobbet i en skobutikk 4 år i ungdommen, og hadde massssevis av sko!!!
Har en del nå også, men sliter veldig med å gå på høye hæler... Mest pga av at jeg får så vondt i ryggen. Men var jo et nyttig tips du kom med her!:)
Er på ferie nå, så har ikke så mange sko å velge i... Men kanskje jeg får tatt et bilde allikevel;)
Nattaklemmm, janni♥

Eple sa...

Ah sko! DET er gøy, det!! :)

Likte dine to favoritter godt, og spesielt de sorte. Slike sko får jeg alltid lyst på, men ender likevel oftest opp med enkle, lave sko.... stort sett sneakers, og så blir jeg litt galen når jeg skal pynte meg og ikke kan finne noen finsko- for jeg kjøpte vel de fine jeg så den gang da!? :) Argh! På tide å bli voksen?

irina sa...

Heisann. ) Vi har samme smak i sko ser jeg. jeg elsket de med sommerfugler, men sko trengs ikke å brukes.... he he...de kan være pynt slik ting og tang er. Så må jeg få lov å takke deg for de søte kommentarene du legger igjen, og fra nå av skal jeg bli flink å kommentere tilbake. ha en kjempefin dag :) Stoooor klem

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Hei!
Så kjekt!
Jeg liker skoene dine, særlig de sorte, sånne kunne jeg tenkt meg!
Jeg skulle sende pakken din i dag, men den var akkurat litt for stor så jeg pakker den på nytt.
Ja det hørtes rart ut, men Hildes kopp kostet mindre å sende fordi jeg pakket den inn på en annen måte.
Men du skal nok få den snart ;)

Katrine Helen sa...

Nemmen, så søte da! Og utrolig stilig at de skifter mønster!:)

Smykkas sa...

I mine yngre dager hadde jeg sko, veske og beltedilla. Var stille fortvilet da stiletthælene forsvant.

Sommerskoene dine var helt fantastiske, men du sliter de nok ikke ut denne sommeren.

Klem

Glassveranda sa...

Oj så herlige de med sommerfulglene på!! :))

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Maias Fabelaktige Verden sa...

My Love Affair with shoes :) Deler link senere !

Elsker de sommerfuglskoene!

ønsker deg en herlig julikveld!

Sommerklem

Nostalgia sa...

Takk for tilliten søte du ♥
Uten å ha sett vasen, tenker jeg at den kan være fra Kråkerøy Keramikk og laget på 50-60- tallet. De stemplet med KK under (gjerne for hånd) og ofte et vikingskip. jeg antar at både stempel og KK er i gull ? Egersund hadde også et vikingskip som stempel fra 1963 og et sykke ut på 60-tallet, men det er helt ulikt. Håper det var til hjelp :-)

Ha en fin sommerdag ♥

Synnøve