Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 20. juli 2011

For en sliten kropp...

...så gjør det godt med en porsjon havregrøt utenom det vanlige.


Alt smaker bedre servert fra Green Gate, det er én ting, men om man i tillegg tilsetter litt bær som feks. bringebær eller blåbær (de kan godt komme fra en pose med frosne bær, grøten er jo glovarm...) og litt mandler, da har man en god porsjon med energi å ta av for formiddagen.


Og jada, flyttingen holder på enda, jeg er usannsynlig lei, og sommerferien til det blide sørland er utsatt på ubestemt tid, nå VIL jeg bli ferdig snart!

Heldigvis er det litt hjelp å få til tider, gode venninner kommer og kjører små lass innimellom, og min sønn sine besteforeldre på farssiden og hans far og bonusmamma har trått til siste dagene med tilhenger og positiv energi, og datteren min sine besteforeldre på farssiden har hatt henne på besøk så vi andre fikk jobbe i fred, alle sånne ting hjelper jo veldig på! Så nå har det gått et stoooort lass med boss til søppelfyllinga, et helt svært tilhengerlass til Fretex, og enda står det noen kasser igjen med ting og tang som skal til Fretex. Jeg må si jeg bare elsker finn.no, har blitt kvitt masse de siste dagene ved å selge det der.

Nå er det bare å finne energien og pågangsmotet til å holde ut i kaoset noen dager til, så får vi håpe jeg snart kan lage blogginnlegget som heter "helt ferdig!" ;)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Du er kjempeflink!!!
Klem Matilde

Anonym sa...

Så bra at du får hjelp.
Men det er et slit å flytte!
For din skyld så håper jeg "ferdig"innlegget kommer snart.
Mange gode oppmuntingsklemmer fra Ingunn:)

Misemor sa...

Så mye arbeid det er med å flytte. Vi har også flytteplaner, men har tenkt å ta det over flere år (altså forberedelsene... hehe, ikke flyttingen).
Du er kjempeflink!
Klem =)

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

Du/dere er flinke!
Det er ikke gøy med flytting...
Men gøyere etterhvert!
Klem m

Duse Pasteller sa...

Flinking!!
Misunner deg ikke altså! Men det blir sikkert veldig glad når du blir ferdig Er jo godt å få ryddet litt i sakene sine iallefall;)
Kommer tilbake til Bergen om ca 1 uke - da blir det kanskje nye forsøk i Skostredet...
Klem:)

Smykkas sa...

Det er rett og slett et styr og et ståk med flytting. Flott at du har noen gode hjelpere. Du får forsøke å tenke på hvor fint det blir når alt er ferdig. Det er ikke lett, men du klarer det nok.

Lykke til, Mie.

Klem

hobbyvimsa sa...

Du kan være stolt av deg selv og alt du har fått til:)

Snart er du i mål,og ferien kan nytes:)

Ha en fin morgen dag et skritt nærmere målet:)

klem Linda:)

Små og store gleder sa...

Hei Mie, Så hyggelig at du vil kjøpe den ene solkremveska. Nr 1, enkel lilla blir din!
Så synd at sørlandsturen deres er utsatt, men håper dere får det til senere i sommer og da blir det helt sikkert bedre vær enn vi har hatt nå :). Du får bare ta kontakt når dere er på sørlandet. Lykke til videre i flyttesjauen. Så godt at du har mange gode hjelpere som stiller opp på hver sine måter. Ettersom jeg leser på bloggen og facebook er du flink til å ta vare på de små øyeblikk og gjøre noen hyggelig ting innimellom jobb og flytting. Stå på! Du er flink! Ha en super dag. Klem Hilde

Små og store gleder sa...

Send meg en mail med den nye adressen din :)

sigrid sa...

Du er dyktig, godt du snart ser enden og godt du får hjelp..

den grauten såg god ut ;-)