Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 31. juli 2011

Helt ferdig!

I natt klokken ett kom jeg trillende til nye leiligheten med aller siste lasset fra den gamle leiligheten.

Da hadde jeg vasket så og si non stop fra klokken 13 til klokken 24, bla. 23 vinduer (neida det er bare den ene siden jeg har telt da, hersens glassveranda altså...) to soverom, en stooor stue, kjøkken, bad (ALDRI hvite fliser på mitt bad noensinne!) og to boder.

Jeg avsluttet med å lese av strømmen og pakke alle vasketingene og litt annet som var igjen (bla støvsuger og en lampe) på en gammel paraplytrille. En stor trappestige hadde jeg også med meg! Lo litt for meg selv der jeg trillet meg knirkende gjennom natten med lasset mitt. Det må ha sett totalt crazy ut! -og tenkte flere ganger at jeg burde blogget et bilde av lasset, men turte ikke slippe vogna for hadde den veltet så ville jeg ikke klart å bikke den opp igjen uten å knekke noe.

Trodde jeg skulle være jublende glad for å være ferdig, men var så ufattelig sliten at alt jeg tenkte var hvor godt det skulle bli å legge seg, og våkne i morgen og vite at søndagen, for første gang på VELDIG lenge, skulle være min fridag.


Før barna dro på ferie hadde vi en koselig stund på lekeplassen da sola våget seg frem.

Nå skal det bli godt å ha en deilig søndag for meg selv, hvor jeg lover å ikke gjøre noe annet enn å kose meg og ha det kjekt. Det er siste feriedagen før jeg begynner på jobb igjen i morgen. Og kveldene fremover blir det å jobbe hardt med å få ting på plass her i den nye leiligheten, for nå ser det ikke ut her! Kasser og poser og ting og tang nærmest fra gulv til tak. Så skal nok ikke kjede meg den kommende barnefrie uken nei!


Kaoset over her skal bli til et barnerom...jaja...

Ønsker dere alle en fantastisk fin søndag, ta vare på dagene, vi skal være takknemlig og glade for hver eneste en vi får...

8 kommentarer:

Misemor sa...

GRATTIS! Så deilig å være ferdig med det gamle. Blir bare kos å komme i orden i nyleiligheten, regner jeg med. Lykke til!
Søndagsklem fra meg. =)

Duse Pasteller sa...

Gratulerer med gjennomført flytting!
Så flink du har vært!!!
Er ikke noe glad i å flytte, så du har min fulle og hele medfølelse...!
Kos deg masse i dag!:)
Klem

Annette Knutsen sa...

Ikke rart at du sliten etter all flyttingen. Ser forresten at dere har fått innendørs badebasseng. Ikke verst! Nyt siste feriedagen og ha en super start på jobb igjen i morgen.

Monica sa...

Gratulerer, må være herlig å være ferdig med UTflyttejobben :) Er jo litt koseligere å pakke ut og ordne et nytt hjem :)
Kos deg på fridagen :) Klem fra Monica

Anonym sa...

Å, så godt å lese at du er ferdig !!!
Det som du skal gjøre i den nye leiligheten haster jo ikke så det tar du vel ettersom det passer. Hvil ordentlig ut nå og ta litt om gangen.
Lykke til og klem fra Ingunn ♥

Maias Fabelaktige Verden sa...

Skal si du er wonderwoman... hihi! Kan skjønne du er sliten!

Men det er jo godt å få ting overstått også:) Men ta vare på deg selv nå, ikke slit deg ut. Noen ganger er det greit at ting tar litt lengre tid...

Ønsker deg og dine en nydelig start på uken! Her har vi vært utendørs i hele dag, så nå blir det sofaen og ett glass vin :)

Klemklem

Sissel sa...

Sikkert deilig å være ferdig med flyttingen og ikke minst vaskingen, ikke kjekt å slike ting hengende over seg...

Jeg skal også tilbake på jobb i morgen, men heldigvis bare for 5 dager. For da er det to nye ferieuker og noen deilige dager i London.

Ha en finfin uke!

Klem

Cecilie sa...

Godt at du er ferdig! Jubijubi! Det er jo litt meir koselig å innrede ny leilighet enn å pakke og vaske ned den gamle, så det går forhåpentligvis greit. Viktig å unne seg litt kos, syns det er deg vel fortjent. <3