Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 2. april 2011

Mmmuffins!


I dag var Den Store Loppemarkedhelgen i Bergen med en rekke ulike arrangement, og på toppen av det hele var det Bylørdag OG sesongåpning i Skostredet! Jøye meg...hvordan skal man rekke over alt? Det ble knallhard prioritering i dag.

Prinsessa var pjusk på fredagen og ble bortplassert til sin far og bonusmams fra fredag kveld til midt på dagen i dag, så Skolegutten fikk gradert seg med taekwondoen i går, noe han klarte med glans. I dag fikk vi to tid til en kjapp tur til byen i griseværet med kraftig vind og sidelengs pisseregn.

Etter at et par kjappe ærend var unnagjort satte vi kursen mot Skostredet, noen få modige hadde stilt seg opp til tross for værforholdene, og vi fikk kjøpt noen småting (en sprettert og 2 Little People ting for 15 kr.) før vi satte kursen inn på den pittelille koselige kafeen Muffin & Hekkel.


På Muffin og Hekkel er både muffinsene og damene som jobber der noe for seg selv. Søte og herlige! Stemningen er avslappet og retro. Jeg pleier alltid å stikke innom og kjøpe meg en god kopp te og en deilig muffins de gangene jeg er med på Skostredet sitt søndagsmarked. Drømmer fortsatt om rips&vaniljekrem muffinsen jeg spiste i sommer...såååååå god!!!


For litt over hundrelappen kunne Skolegutten kose seg med en liten muffins og cola, og jeg fikk en nylunket gedigen sjokolademuffins med mandler og en stor kopp med chai te. Vi tok likegodt en runde med Ludo mens vi satt der. Og jeg ble minnet på forskjellen på min enkle barndom og Skolegutten sin høyteknologiske verden når han spurte meg "hvordan ringer man med den" om en gammeldags telefon med dreieskive. Artig både for ham og meg.

Etterpå tok vi bussen videre til Fridalen skole sitt loppemarked, der fikk vi igjen pjuskeprinsessa vår og hva vi fant av andre små skatter der kommer det mer om i neste innlegg...

3 kommentarer:

Bare Meg sa...

Høres skikkelig koselig ut, men travelt...Her har vi holdt oss inne i drittværet og lekt oss litt med trolldeig:) Tingene står i ovnen og kanskje jeg legger ut bilder av tingene imorgen:) Spennende å se hva du fant på¨loppemarkedet!

Maias Lille Verden sa...

Hei snupp!
Det høres ut som om dere har hatt enn alle tiders lørdag :-)og den muffinsen så skikkelig god ut :-)

Kos dere videre i kveld!
Klem

Cecilie sa...

Så koselig! <3 Er imponert over alt du rekk over, ofte! Muffin og Hekkel har eg aldri vore på, ser ut som om det er verdt eit besøk! :-) Drar du meg med ein dag? ;-)