Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

lørdag 30. april 2011

Den som hadde vært snegle!!!

I går var jeg hos legen igjen, og det endte med to ukers sykemelding og streng beskjed om å ta det med ro og ikke stresse. Litt senere på dagen fikk jeg mail fra utleier om at leiligheten blir oppsagt nå, (han har prøvd å selge en stund, men så hadde jeg ikke hørt noe på lenge så trodde faren var over!) så vi må være ute innen 31 juli. :( For en nedtur!!! -og ikke det beste som kan skje når helsa er mildt sagt dårlig og jeg ikke skal stresse. Lite er vel mer stress enn flytting, spesielt når man slettes ikke har lyst til å flytte.


Hadde vært greit å være snegle så man bare kunne skli ustresset videre til neste blad med huset på ryggen...

Noen ganger lurer man på hvor mange ganger man skal bli nødt til å reise seg opp igjen her i livet. (Svaret er selvsagt én gang mer enn man blir slått ned...)
MÅ prøve å finne noe positivt med dette. Så derfor tenker jeg: Vi kan finne et rimeligere sted å bo, vi kan finne et sted å bo hvor det er flere lekekamerater til barna. -og kanskje et sted hvor det ikke er eikekjøkken med eikelaminatbenkeplater (som er det jeg har likt minst med denne leiligheten, hihi!) og ellers så får man bare krysse fingre og tær og håpe på et vaskeekte MIRAKEL! -vidunderlige ting skjer hver eneste dag, så det må vel bli min tur en gang?


Som en fugl føniks reiser seg fra asken, kan gode ting komme fra noe negativt som skjer, men man må ikke lure seg selv til å tro at det ikke krever hardt arbeid å få det til! -og støtte og hjelp fra gode venner er det mest verdifulle av alt. Så takk for all støtte, hjelp og oppmuntring fra dere som stiller opp når man trenger det. ♥

Til dere som bor i Bergen: Vet du om en leilighet til leie?
Mor og 2 snille barn (2 og 8 år) ønsker leie en koselig leilighet i gangavstand til Fanatorget (Sandsli). Ønsker langtidsleie, minst 2 år. Innflytting juni/juli. Minimum ett soverom, (helst 2, og gjerne 3!) Ikke røyk, ingen dyr, ingen bil. Stille og rolig. Fast jobb innen finans. Max leie 10.000. Send mail om du vet om noe som kan passe. miesmirakler@gmail.com

Bilder fra free pics sider funnet via google

10 kommentarer:

Livsgledestedet sa...

Jeg er sikker på at du klarer å reise deg igjen denne gangen også. Vi mennesker er utrolig flinke til det, og vi vinner mange kamper, fordi vi egentlig ikke har noe annet alternativ enn å holde oss i live. Det kan også være en mening med det som skjer, at livet skal ha en annen retning enn det vi trodde, og det kan også være positivt. Jeg håper du har noen som stiller opp for deg, sånn at du kan få den hjelpen du trenger, og slik at du slipper å stresse så mye.
Ønsker deg lykke, lykke til. :-)

Elisabeth sa...

Hei hei!

Så trist å høre, du har nå virkelig flyttet mange ganger! Heldigvis har du litt tid på deg! Blir sikkert spennende å gå på boligjakt og, men skjønner stresset! Du er så flink til å tenke positivt! Ønsker deg lykke til med det du har foran deg!

God lørdag i vakkert vær!
Klem fra Elisabeth.

Katrine Helen sa...

Uff, det var dumt å høre. Håper dere finner noe raskt. Det positive er at det er på denne tiden folk flest flytter og det er mest ledig på leiemarkedet, så jeg krysser fingrene for at du finner noe som passer:)

Ha en fin lørdag i dette nydelige været:)

Duse Pasteller sa...

Uffda! Stress å flytte ja... Det er en ledig leilighet her i huset, men oppfyller dessverre ikke alle pkt på lista di.. Håper det ordner seg raskt og smertefritt!!:)
Så gøy at du er har utdanning innen kulturvern! Må være spennende:)
Håper formen kommer seg raskt! Vet at det ikke er noe særlig å gå sånn - har selv ikke vært i vanlig jobb siden 2007 pga av helsa... Men det går seg vel til!
God bedring!:)
Klem til deg♥

Trollmora sa...

ååååå gåssjabøtt det er kjedelig å flytte!!!! Men du? Det er nok dette som er meningen for deg skjønner du.... kanskje sitter du om 1 år å sier: Enn om jeg ikke hadde måttet flytte den gangen da hadde jeg aldri ......... ja, hva da? Blitt kjent med noen? Fått den nye jobben? Funnet den spesielle plassen? Lykke til nå... det er i motbakke at det går oppover vettu!

Mette sa...

Ååå så leit ! Håper dere finner noe fort..Vet ikkje om noe, men skal gi en lyd såfort eg kan om noe dukker opp:)
Pass på å ikkje stress, få hjelp av venner å familie nå når du ikkje skal stresse..Helsen først <3
Lykke til ! Det går nok din vei <3
Klem

marihøna sa...

Åååh så leit, Men det ordner seg for snille piker. DET er mitt motto :)))

Klem fra Marihøna

Anonym sa...

Å , jeg skulle ønske jeg hadde hatt en leilighet i Bergen til leie til dere.
Ja , en dag er det din tur. Det må du tro på !
Forferdelig trist at du blir sykmeldt i tillegg !
Jeg sender varme tanker og gode ønsker til deg og håper ting ordner seg :)
Klem fra Ingunn :)

Anne Lise sa...

Jeg kjenner igjen situasjonen, men kan desverre bare hjelpe med å oversende positive tanker. Det bruker å ordne seg for snille jenter, etterhvert... Jeg krysser fingre og tær for deg! Klem til deg :)

Mimmi sa...

Heisann:)

Ja, nå er det virkelig på tide at du og de herlige små får et trygt og godt sted å bo!

Bergen er et fint sted - jeg har vært der noen ganger (min sønn bor på Sotra) - men jeg har jo ikke noe greie på leiligheter der - skulle gjerne ha hjulpet deg om jeg hadde kunnet det:)

Ha en god helg videre og LYKKE TIL!!!
MIMMIKLEM:)