Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

tirsdag 26. oktober 2010

Alle hjerter gleder seg!


Få ting er vel så kjekt som å få pakke i posten :) I dag kom det en liten lubben konvolutt fra Huldra i postkassen min, og inni der lå det tre nydelige hjerter som jeg har byttet til meg mot noen av loppene mine fra "Mies Lopper".


Det er jo bare fantastisk når man kan bytte istedenfor å kjøpe og selge, det føles nyttig og miljøvennlig :) Veldig kjekt å få tingene sine sendt til et godt hjem, og så kunne få inn noe nytt og unikt som Huldra sine nydelige hjemmelagede hjerter. :) Hvis du ble misunnelig på de fine hjertene så har hun flere på sin salgsblogg KunstHobby Nå henger de så fint på gardinstangen min i stuen, tre skjønne vakre hjerter på rad, mens jeg funderer på hvor de skal få sin mer permanente plass i heimen. De passer jo egentlig veldig godt akkurat der de henger, så de skal få bo der en stund tenker jeg.

4 kommentarer:

Fruens sa...

Hei Mie

Håper du og ungene har det bra..så fine hjertene var,lurt å bytte litt,det skulle man ha gjort oftere,,
Ønsker deg en god Onsdag.Klemmer fra Fruen

Mie sa...

Takk for det, her er det runde 2 med vannkopper nå...lillesøster begynte for 19 dager siden, nå er det skolegutten sin tur...men godt å bli ferdig med det! Byttehandel er en fin ting :) Litt som i gamle dager når man byttet tjenester og varer. Liker godt den handlemåten. ♥

Huldra sa...

Så moro at de fikk sitt eget innlegg! Nå ble jeg hjertelig glad, for det er så spennende å se hvordan de hjemmelagede sakene mine blir mottatt. Tusen takk for den flotte oppmerksomheten! *også rødmer vi litt igjen da..* :)

Har en plan om å lage et bytteinnlegg jeg også, og venter spent på pakkelappen. Kanskje den har funnet veien ned i postkassen vår i dag? Den turkise skålen har brent seg inn på netthinnen min, og jeg gleder meg masse til å se den "på ordentlig". Den fikk meg virkelig til å smile nemlig, og sånne smilende ting er det godt å ha. :)
Det minnet meg forresten på at jeg må bli ferdig med blomsternålene jeg lager til Namaste for en bytterunde.. Oi, oi! Jeg er litt teflon til tider, med litt for mange jern i ilden gitt.

Er helt enig i at det er kos å kunne foreta sånne bytter. Det er stadig like herlig å se at andre får en helt ny glød over en ting man selv har gått lei, eller over noe man har laget.
Er i ferd med en rydderunde i husets kriker og kroker, for å plukke frem og selge unna ting som overhode ikke blir brukt. Det er faktisk litt tøft og tungt å ta en avgjørelse på å selge feks. bestemors kaffeservise, eller noe som har blitt en sjelden antikvitet, men hvorfor ha ting når de bare står innerst i skapet? Nei, frem med det, og la heller andre som faktisk vil bruke det få gleden. Vi er vel ikke heeelt ting-friker heller.. ;)

Stor høstklem fra Huldra :)

Mie sa...

Ja jeg venter også spent på om pakken din kommer frem snart :) Håper bare posten har vært snill med den! Er alltid litt nervøs når jeg sender knuselige ting i posten :O

Jeg tok jo en sånn rydderunde før antikkmessen, og er SÅ enig i det du sier, joda det er fint å ha minner, men man får ta vare på de tingene man faktisk har fremme eller bruker, og så får man gi slipp på det andre til de som vil bruke det og sette pris på det, så kan man selv finne andre ting som man selv vil bruke/ha fremme. Det tror jeg også de som vi har fått tingene av vil være enige i :)

Kan love deg at den lille skålen er til å smile av, katten i skålen har vel den blideste munnen jeg har sett :D