Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 31. oktober 2010

Gevinstene i mitt GRATISLOTTERI


Bildet av en litt sliten amor som tar seg en blund er en av de tre hovedpremiene. Bildet kommer med passpartout men uten ramme. Det er innpakket i plast og ubrukt. Kjøpte det på reise i USA i 2000, og har ikke sett det noe annet sted.
Kofferten har ganske mange lodd i seg, men det er plass til enda flere! Så har du ikke meldt deg på enda, kom bli med :)

Den søte flakongen er den andre av hovedpremiene, den er ca. 10 cm høy og er svakt rosa/lilla i fargen. Dersom du er den heldige som blir trukket ut først, får du lov til å velge hvilken av hovedpremiene du vil ha :)

Kremmerhuset er en av mine favorittbutikker, og den tredje hovedpremien blir noe derfra, akkurat hva er ikke bestemt enda. Det blir også innkjøpt et par trøstepremier derfra, så det kan godt hende noen av tingene på bildet her (hentet fra nettsidene til Kremmerhuset og satt sammen i denne collagen av meg) er aktuelle premier. Kommer til å legge ut bilder så snart jeg får tingene i hus!

Min favorittinteriørbutikk på nettet kommer jeg ikke utenom, i dag bestilte jeg meg et par sånne hjerter fra Lobelia, og et av de kommer til å bli en av trøstepremiene i giveawayen. Hvem har ikke bruk for et kjempesøtt prikkete julerødt hjerte?

Klikk på bildet nedenfor så kommer du til selve Gratislotterisiden min.
Trekning 11 november
Lykke til! :)

6 kommentarer:

Mimmi sa...

Åhhh...
Det englebildet var bare sååå nydelig..sukk...

Er du klar over at jeg har en stooor GiveAway på gang akkurat nå? (Jeg har kjøpt det meste hos min yndlingsbutikk DOROTHEA INTERIØR OG KLÆR - den har en verdi på 648,- - Hvis du vil være med så er det bare å gå inn på bilde av giborten min på venstre side i bloggen (rett under headingen). Frist 5/11 -10 - kl. 12:00 !

Gjesp... er klokka snart halv to? - Får nok finne senga:)
Nattaklem fra Grobu- Mimmi:)))

Mie sa...

Ja jeg elsker den engelen også :) Hvordan har jeg klart å gå glipp av din Giveaway da Mimmi? Nå må jeg inn og melde meg på :D Takk for det ♥

Anonym sa...

fiiine premier :D
krysser fingrene

Mie sa...

Takk for det, og lykke til i trekningen Myr! :)

Mie sa...

Ja lykke til :)♥

Eva Helen sa...

Nydelig det englebildet :-)Og kremmerhuset har så masse flott...Nesten så jeg nesten ikke tør å titte pga lommeboka,hi,hi.
Takk for kommentaren i bloggen min.Ja de post-it bøkene hadde jeg tenkt på til gaver,men hvis noen er intressert i dem eller annet jeg lager,så kan man ta kontakt med meg.

Klem Fra Eva Helen