Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

torsdag 28. oktober 2010

Ny start?

Til minne om Tone. 3 år siden du valgte din egen vei ut...dypt savnet fortsatt.
♥♥♥Det finnes enkelte steder i livet hvor alt føles som det stagnerer og det ikke finnes noen vei ut av akkurat der man befinner seg. Men det finnes alltid en vei. Det finnes en mulighet til å velge noe annet enn det vi tror vi må velge.

Ofte er vi selv det største hinderet for å oppnå målene våre med å ha manglende tro på egne evner og muligheter. Hindrene vi ser, er ofte skapt av egne tanker og har ikke rot i virkeligheten, kun i egen oppfatning av oss selv og hva vi kan. Det er vanskelig å ta av seg de brillene man har opparbeidet seg gjennom livet og se nye sider ved sin egen personlighet, for ikke å snakke om hvor vanskelig det er å skryte av seg selv og si JEG KAN! For vi har alle uendelig mange valg å ta i livet, og som regel er vi feige og velger minste motstands vei, gjør det som forventes, og ender dermed opp med å tro at vi ikke har noe reellt valg.

Selv har jeg sjeldent gjort som forventet, mitt liv er alt annet enn A4. Og jeg vet at selv om utradisjonelle valg koster, så gjør de livet rikere og jeg vet at jeg ikke blir gammel og tenker "hva om jeg hadde våget...". Jeg har våget, jeg har fått svi kraftig for de valgene jeg har tatt til tider, men i det lange løp så har jeg også fått igjen uendelig mye. Jeg kjenner at jeg lever, og kommer til å fortsette å danse på en glassbro med nyslipte diamantsko også i årene som kommer. Kilingen i magen er bare en bonus ;)

Så om du lurer på om du kan, om du våger, ikke tenk på hva alle andre mener, bare gjør det. Kjenn at du lever og tro at du kan klare mye mer enn det man skulle tro var mulig.

Utsikten i livet kan gå fra mørk til lys på et øyeblikk...akkurat som utsikten fra min veranda i dag :)"Whatever it is you're seeking won't come in the form you're expecting"
-Haruki Murakami-♥♥♥

2 kommentarer:

Fruens sa...

Kjære Mie
Takk for koselige ord på bloggen min;-)
Har et ordtak som har fulgt meg i mange år nå :LIVET ER DET SOM SKJER MED DEG,MENS DU LEGGER HELT ANDRE PLANER!!
Å det er jammen meg sant..jeg er vel ikke akkurat a4 mere a5 jeg..haha
Hvem bestemmer egentlig hva som er rett og galt?? noe som er rett for meg kan være galt for andre, jeg mener at man må stå for valgene man tar både på godt og vont..og di vonde er dem vi lærer mest av..(forhåpentligvis)
På meg virker det som om du er ei jente med bein i nesa,og det skal du være stolt av..så stå på du MIE..Klemmer far Fruen

Mie sa...

Er SÅ enig med deg Fruen :) Det er et av mine favorittordtak også, er det ikke John Lennon som sa det i sin tid? "Life is what happens while you're busy making other plans?" og det er virkelig sant, ingen vet hvor haren hopper... ;D

Et annet godt ordtak som passer inn her er Karin Boyes "Ja visst gör det ont när knoppar brister. Varför skulle annars våren tveka? Varför skulle all vår heta längtan bindas i det frusna bitterbleka?"