Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

torsdag 14. oktober 2010

Dagens lille mirakel :)


På vei ut av bussen i morges la jeg merke til en femtiøring som lå der, tråkket på og forlatt, vi har vel alle følt oss sånn av og til? Sunnmøring som jeg er så kunne jeg ikke stege over den, så bøyde meg ned og plukket den opp, så fikk stakkaren et nytt hjem i kåpelomma mi.

Tenkte ikke mer over det før senere på dagen da jeg satt småsulten på et venterom på Haukeland sykehus og fikk lyst på en kopp med noe varmt å drikke. Talte opp småpengene i lommeboka. (som forøvrig er fra Accessorize og kjempesøt!) Måtte ha 25 kr til bussen hjem, og så var det 4 kroner og 50 øre til. Kakaoen i automaten kostet 5 kr. Skuffelse!!! Men SÅ kom jeg på den lille luringen i kåpelomma, så det ble en deilig liten kopp med sjokolade på meg, og smil & glede. Slike små hverdagsmirakler gjør en stor forskjell i mitt liv. Noen andre som har opplevd det?

Og er ikke dette den fineste duken noe sykehusventerom har hatt? Nydelig er den! :)

14 kommentarer:

Gammel stil sa...

Fine bilder:)

Klem:)

Mie sa...

Tusen takk <3 er så koselig å få kommentarer :)

Bigface sa...

Rene frøken Askeladden :) Veldig fin lommebok!

Mie sa...

jeg fant jeg fant ;)

Annette K sa...

Synes du er flink som får tatt bilder av slike små hverdagsøyeblikk. Lommeboken er jo bare kjempesøt!

Mie sa...

Tusen takk Annette :) <3 Jeg er bare SÅ fornøyd med den lommeboken :) Finner alltid noe fint i den butikken :) -tør som regel kun å gå inn når det er salg der ;D

Sissel sa...

Likte veldig godt denne lykkelige historien, det er godt å ha noen sånne opplevelser i hverdagene... Jeg fikk et kompliment av en helt fremmed mann på flyplassen i går, så that made my day!!!

Å sy hjerter av babybodyer var en kjempegod ide..Kanskje jeg skal lete litt i barnetøyet som er på loftet etter en body, selv om det 10 år siden det ble brukt.

Ha en fin kveld og helg!

Klem

Mie sa...

Tusen takk for koselig hilsen :) -enig med deg i at fine komplimenter også kan gi dagen en liten gullkant, det er jo så kjekt når noen tar seg tid til å gi noen gode ord! Blir vel bilde av babybodyhjerter på din blogg før min tenker jeg ;) hihi! God helg til deg også <3 Klem :)

Hagen i Grubba sa...

Så hyggelig at du vil være med på min Give away, og du er selvfølgelig velkommen til julehandel hos meg :)
Den pungen du hadde var kjempefin!

Mie sa...

Tusen takk :) Spennende med give away, når jeg får litt flere følgere skal jeg lage en selv også :)Gleder meg til julehandel hos Hagen i Grubba! ;)

Livsgledestedet sa...

I går kom jeg over et spørsmål som ble stilt om jeg hadde satt pris på dagens små øyeblikk når jeg tenkte tilbake på dagen som hadde vært. DETTE må vel være et eksempel til etterfølgelse. Et nydelig fanget øyeblikk av deg, som bidro til at jeg ble en følger :-)

Ønsker deg en fin lørdag med mange slike øyeblikk.

Mvh Wenche

Mie sa...

Tusen takk vakre gode ord Wenche :) Nå skal jeg sjekke bloggen din og se ikke bortifra at du får en ny følger også ;) Klem <3

Huldra sa...

Nå har jeg lest meg fra toppen og ned hos deg. Dette var jo et lite mirakel ja. Er ikke sånt herlig? Skjebnen er merkelig, men fin til tider. :)
Herlige smykker du lager, og jeg måtte smile stort da jeg så samlingen med 80`s smykker. Hadde fullstendig dilla på øreringer/dobber av alle slag, og fikk til og med et stativ til å ha de på i en butikk den gang. Angrer jo fælt på at jeg faktisk kastet det og samlingen med øredobber, for det hadde jo vært kjempespennende å tatt en titt på i dag. Mimre mimre.. :)

Natthilsen fra Huldrelevenet

Mie sa...

Hei på deg Huldra, dette må være den beste kommentaren på bloggen min så langt, blir jo helt varm om hjertet :) *lykkesukk*

Du skulle puttet 80tallsøredobbene i en eske i boden sånn som meg ja ;) Det er virkelig artig å se på de nå og tenke, wow, gikk jeg virkelig med det? -og det er enda kjekkere når unge studenter i dag kommer til gatemarkedet og kjøper øredobber som jeg gikk med i min studietid og er helt overbegeistret.