Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 31. oktober 2010

Flere hjerter i posten...

I går kom det enda en liten lubben konvolutt i postkassen vår :)

Gullet ble veldig spent, hun har jo nettopp hatt bursdag, og tror da automatisk at alle pakker er til seg selv. Denne gangen hadde hun rett, for jeg hadde falt pladask for et nydelig hjerte fra eplabutikken til Marianne med bloggen Hverdagslykke.(som pussig nok bor på Skodje der både jeg og mitt lille gull er døpt, og hvor min mor og annen slekt bor.)

Spente små hender måtte undersøke all pynten som vi fikk rundt hjertet. Utrolig delikat og lekkert pakket inn, rene sukkertøyet for øynene den pakken der. Herlig!


Hjertet skal henge på rommmet til Gullet, og først prøvde jeg å henge det i lampen hennes, men det hørte ikke helt hjemme der...


Så fant det endelig sin plass sammen med et kjært barndomsminne, bildet av en liten jente på en bro med en beskyttende engel. Dette fant jeg i boden når jeg lette etter skatter til antikkmessen jeg var med på, men bestemte meg for å beholde det så Gullet kan glede seg over det på sitt lille pikerom :)


Takk til Marianne for nydelig utført jobb, et godt, søtt og hjertevarmt innslag midt i helgen preget av spøkelser og annet skrømt... Vi pyntet bordet vårt med tema Halloween i helgen, ikke noe som minner om sarte hjerter der nei...


Minner om min GIVE AWAY! Fortsatt plass til mange lodd i kofferten :)
En av trøstepremiene blir dette lekre hjertet fra Lobelia :)

Bildet av hjertet er lånt fra Lobelia sin hjemmeside.

10 kommentarer:

Trine sa...

Så nydelige hjerter! Kan tenke meg at det var et lite gull som ble fornøyd nå, ja ;) julemarked er kos, da! Hvor finnes det i Bergen? Vi har bodd noen år i bergen, og min kjære er bergenser :) har hele svigerfamilien og masse venner i bergen, men tror ikke jeg får til noen tur vestover før jul, desverre :/

jeg skal melde meg på giveaway ;)

Ha en herlig søndag!

Stor klem!

Mie sa...

Så kjekt at du vil være med på Giveaway Trine ♥
Jeg lurer også fælt på hvor det er julemarkeder i Bergen, både hvordan man melder seg på og hvor de foregår??? Noen som vet?

Ida Susanne sa...

..Likte det rosa ♥ kjempe godt..
Artig med loppebloggen din også,var innom de før jeg ramlet inn hit :)

Takk for snille ord inne hos meg.
Betyr masse :)

Ha en finfin søndag

Mie sa...

Tusen takk Ida Susanne, jeg la merke til at du også har samme fuglebrettet som meg på kjøkkenet ditt :) Jeg har faktisk 2 stk. falt pladask for det i det øyeblikket jeg så det på IKEA. :) ♥

Så gøy at du har vært innom loppebloggen min også da, den er litt under oppbygging, jeg må se å få tatt meg tid til å legge inn bedre bilder der nå snart :) Du er velkommen til å delta på giveawayen min her på bloggen om du vil!

♥LYKKE♥ Marianne sa...

Så bra du likte hjertet:) Fint innlegg du har laget.

Sliten etter 30 årslag /halloween party i går.. sov til halv fire (NY tid)!! Ikke vandt med festing lenger merker jeg.

Ha en fin søndagskveld.

Klem Marianne

Mie sa...

hehe, ikke bare bare med fest når man er småbarnsmor, man er vant til andre slags våkenetter ;) Håper dere hadde det knall på fest da hvertfall :)

Randi sa...

Takker for gode kommentarer inne hjå meg, og så kjekt at du ville vera med på min lilla give away :-) Alltid kjekt når nye legg att spor så eg kan finna dei tilbake! Skjønt hjarte du har kjøpt til gullet. Og sånt englebilete har eg også, koseleg minne frå barndomen.
No skal eg titte litt meir rundt her hjå deg ;-)
Ha ei flotte ny veke.
Klems

Mie sa...

Så artig at du har samme bildet Randi :) Jeg liker godt å tusle rundt på bloggene selv og oppdage nye fine sider. Velkommen til å titte rundt her hos meg, håper du vil trives ;)

Huldra sa...

Endelig har jeg roen til å tusle litt rundt i bloggverden og titte og svare.
Skjønne hjerter! Flott plass du fant til hjertet til lille venn. :)

Måtte jo smile stort over historien om både henne da hun strakk seg etter hjertene mellom gardinene, og gutten din. Herlige ungene sine det. :)

Tusen takk for pakken! Alt kom helskinnet frem, og jeg smiler daglig til katteskålen. Den er så skjønn som jeg trodde den var, og nå står den på spisestuebordet ved siden av en turkis vase med en trollhasselkvist i. Kjempekoselige ord, og nydelig lys du la ved også. Det har fått plass i det nymalte kjøkkenvinduet, der det varmer hver gang jeg skal inn i kjøleskapet. Tør ikke tenne det ennå- så fint det var, men lar det stå og varme på sitt vis. Det kommer nok en blogg om byttet etterhvert ja. Ble jo sååå glad! =D

Stor klem fra Huldra (som nå må nedover og titte på eldre innlegg) :)

Mie sa...

Så superbra at tingene kom helskinnet frem :) Har selv nettopp opplevd at et gavekort til Gullet ikke har kommet frem i posten til bursdagen hennes, så er like spent hver gang jeg sender noe i posten! Det er virkelig kjekt når tingene man er klar til å ta farvel med kommer seg videre til et nytt godt hjem :)♥