Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

onsdag 27. oktober 2010

Se min kjole...


Hvor heldige er vi? Spennende liten pakke i posten i dag også! Inni fant vi en helskjønn kjole som min venninne Anne med bloggen Anemone.made har sydd på bestilling til veslejenta mi. Lilla er jo veldig i skuddet for tiden, og vesle snuppa mi har alltid kledd lilla veldig godt, så det var et klart førstevalg når kjolestoff skulle velges. Av en eller annen grunn har jeg litt dilla på sånne Babushkadokker for tiden, kjøpte jo det i toårsgave til henne og når jeg så på bloggen til Anne noen skjørt i stoffet som var lilla med babushkadokker på så måtte jeg bare maile med en gang og sjekke om det var en mulighet for å få laget en slik kjole, og det var det heldigvis! Hurra!

Snuppa mi var særdeles fornøyd da vi pakket opp. "ÅÅÅåååh shå fiiiin" sa hun med sin søte lille stemme :) og kjolen måtte på med en gang. Så tusen takk til Anne for god jobb utført, nå kan hun gå adventstiden lyst i møte med knallende fin og søt kjole.Bildet av kjolen nederst her er lånt fra bloggen til kjolesyersken Anemone.made, klikk på bildet for å besøke bloggen hennes.
♥♥♥

10 kommentarer:

Sissel sa...

For en skjønn kjole, denne ser jo ut som om den kommer rett ut fra kolleksjonen til Container.
Samme type farger og mønsterkombinasjoner...

Kan godt for stå at både mor og barn er fornøyd!

Ha en fin kveld!

Klem

Annette K sa...

Supersøt kjole. Jeg tror i grunnen snuppa di kler alle farger, men fiolett er et godt valg. Babushkadokker er i vinden for tiden. Min svigermor kom hjem fra Spania med en halvt spansk Babushkadokke. Det var en artig leke. Spesielt gøy ble det med den bitte litte babydukken som var helt innerst. Hun var like forundret hver gang hun åpnet dukken og fant en ny innenfor.

Mie sa...

Takk for det Sissel, jeg kjenner ikke til merket Container, er det barneklær? Må bare sende rosen videre til hun som har sydd kjolen jeg, vi er jo bare superfornøyde :) -og det er så kjekt å ha en kjole som ingen andre har helt make til :) Elsker hjemmesydd & hjemmestrikket men er ikke så flink selv, så godt man har kjente som kan! ♥

Mie sa...

Annette, så morsomt at di lille snuppe også har fått seg Babushkadukker :D Det var stor suksess her også, det er fokus på matte i barnehagen for tiden så "liten" og "stor" er ord som brukes mye, helt topp med dukkene da som er stor og liten og bitteliten og enda mere bitteliten etc. ;)

Hilde sa...

Hei, så flott og søt lita (stor) jente du har og i ny fin kjole fra Anne. Her gleder vi oss også til adventstiden og jula. Stor stas med juleforberedelser i år med barn i huset. Jeg gleder meg vel mest, mens Miriam er helt uvitende....om hva adventskalender og jul er for noe. (Er forøvrig helt ny her i bloggeland....)

Mie sa...

Hei Hilde, så koselig at du også er komt hit til bloggeland, jeg er nokså fersk jeg også :) Julen min i år blir litt spesiell siden barna skal feire med sine fedre, så på meg blir det "voksen" jul med min far og bror i Arendal. Så her drikker vi julebrus allerede, og har pepperkakedeig i kjøleskapet for vi må kose oss masse før selve julen! :) Tenker Miriam kommer til å storkose seg i julen :) ♥

Anemone.made sa...

Hun ble kjempefin!!! Flott at den passet!

Mie sa...

Tusen takk Anne :) Kjolen er romslig til henne så heldigvis kan hun bruke den leeeenge *liker* :) Klem til deg for suverent utført jobb :) Betalingen er på vei i nettbanken ;)

Huldra sa...

Nydelig liten jente du har! Synes jeg hører den lille, skjønne barnestemmen, mens hun sto der og så med tindrende øynene. Kjolen var super, og lille venn kledde den kjempegodt. Lilla er lekkert det, så at den fargen har fått komme opp og frem igjen er bare flotters. :)

Nå må jeg bla litt hos deg for å se hva som har skjedd i det siste. Det blir noen sånne oppdateringsdager, for det er så vanskelig å henge med i svingene når man ønsker å følge med hos så mange. Prøver, men det tar litt tid. Sees sikkert i et annet innlegg i dag. :)

Mie sa...

Hei Huldra, ja lille snuppa sier stadig vekk "ha på sjole", ho er ei lita prinsesse selv om oppførselen til tider er mer som en barbar, haha!

Vi har definitivt "dilla på lilla" her i huset :)