Et mirakel (fra latin miraculum av mirari = undre seg) eller et under, er en uforklarlig eller uforståelig hendelse.
Sett pris på hverdagens små mirakler. Start hver morgen med å ønske deg noe, for mirakler skjer hver eneste dag...

søndag 17. oktober 2010

Fløy en liten blåfugl...

En liten ting måtte jeg kjøpe meg fra Antikkmessen, det ble dette skjønne madonna-anhenget. Vet ikke om det er sølv eller tinn eller hva det er, men sart og vakkert er det uansett :) Kjøpte det av naboen på messen, til bare 20 kr! Fornøyd :)

Så fikk min vesle assistent i dag, sønnen min på 7ogethalvt år, lov til å gå rundt alene og titte litt etter en ting til seg selv. Så kom han tilbake etter kort tid med en liten pose og et stort hemmelighetsfullt smil. VÆRSÅGOD MAMMA! Gratulerer med dagen på etterskudd!!! (Jeg hadde bursdag den 28 sept.) Ble jo helt rørt, og forferdelig spent på hva han hadde valgt ut i hallen full av nips. Så pakker jeg ut en kjempesøt blå glassfugl, tung og på størrelse med en mango! Nydelig var den :)
Så fikk han lov til å gå en runde til etter noe til seg selv, og kom da stolt tilbake med et blått bånd fullt av medaljer!!! Haha, da måtte jeg le litt. Men han var så strålende fornøyd, og det var jo hans penger, så medaljene fikk han beholde. ;)

Det ble 25 salg i dag også, så 50 tilsammen i løpet av messen, så mange fine ting fikk seg nye hjem, og boden min er litt mindre tettpakket. Nå er jo alle tingene priset og pakket ned og kanskje blir det reprise i april? Ny messe da :)

7 kommentarer:

Gammel stil sa...

Såååå fin:) Heldige deg:)

Klem:)

Mie sa...

Ja ikke sant? Jeg har verdens beste gutt, det er sikkert :) <3 Klem til dere :)

Hjemme hos meg sa...

Kjempenydelig smykke!
Kommer tilbake hit, her var det mye fint :)

Klem fra Anette :)

Brit sa...

Den gutten din må jeg si virkelig har sansen, nydelig fugl du fikk!!

Mie sa...

Tusen takk til dere, Anette og Brit for koselige kommentarer :) Velkommen tilbake begge to <3 :)

Elisabeth sa...

Hei og tusen takk for koselig kommentar hos meg! Så artig å lese om messen du har vært på! Jeg sto utenfor døren der oppe og skulle egentlig inn, men var vel ganske blakk og ombestemte meg! Angrer litt på det nå, men har shoppet så mye i det siste og tenkte at det kanskje bare var dyre ting der inne????

Så herlig gave fra sønnen din da! Slike handlinger varmer en mors hjerte!

Klem fra Elisabeth.

Mie sa...

Ja han sønnen min vet å sjarmere sin mor, det er sikkert ;) Du skulle nå tatt turen innom messen, der var mye fint, også rimelige ting :) Men det kommer en ny sjanse i april! Får lage en egen sparebøsse som heter "Antikkmesse April 2011" ;D Jeg fikk ikke sett så mye selv siden jeg stod på stand. Men det sparte jeg sikkert mye penger på! :D Klem <3